Αναβαθμιση ηχητικου συστηματος...

Reaction score
49
Απάντηση: Αναβαθμιση ηχητικου συστηματος...

Πάντως εγώ βρήκα νέο χόμπι , uploading videos !

Νίκο εγώ έχω άλλο χόμπι!!
Αν σου πω την μάρκα και μοντέλο του αυτοκινήτου που έβαλες το JVC τι κερδίζω??? :116: :107: :138:

Reaction score
49

Ο διακόπτης των alarm πάνω από την πηγή και η οριζόντια γραμμή - αυλάκι σε εκείνη την "αλουμινένια" μπάρα στα alarm!

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Αναβαθμιση ηχητικου συστηματος...

Γιαννη, Νίκο με λενε! Ι know... it's ok! :107:

Αααα......
ΟΚ!!
Με ξεγέλασε το nick-name σου!! :107:

Θα σου έχω τις απαντήσεις σου αργότερα.
Δεν πρόλαβα το ΣΚ (έκανα αποτοξίνωση από το pc) :107:

(Βλέπω και τον Κωστή μέσα......Γράψε και εσύ κάτι Κωστή!!!) :126: :121:

Reaction score
1

Νίκο δεν είπες , σε άρεσε το μοντέλο; ή θα προτιμήσεις κάποιο άλλο;

Reaction score
1
Μια χαρα ειναι, πολυ καλο κ επωνυμο. Στην κατηγορια του ομως εχω βρει φτηνοτερο απο ebay αλλα no name, που δεν με χαλαει. Σκεφτομαι ομως το αλλο. Επειδη μου ειπε ενας τεχνικος οτι αν παρω καποιο που παιζει dvd και συνδεσω αργοτερα μια οθονη ειναι πολυ πιθανον να την κλεψουν... Γι αυτο σκεφτομαι και την εκδοχη ενος 2DIN με ενσωματωμενη 7" οθονη...

Εκτός και αν βρω καποιο απλο, επωνυμο, με υποδοχη usb μεταχειρισμενo κατω απο 80-90 ευρω οποτε και κατα πασα πιθανοτητα να το παρω.

πχ αν βρω το συγκεκριμενο JVC μεταχειρισμενο σε καλη τιμη μαλλον θα το παρω!

Reaction score
1

Θα βάλεις και tv; φοβερό και ακριβό πρότζεκτ ...
Τι αυτοκίνητο είναι;
δεν παίζει dvd αυτό που έχω τώρα ...

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Αναβαθμιση ηχητικου συστηματος...

Μια χαρα ειναι, πολυ καλο κ επωνυμο. Στην κατηγορια του ομως εχω βρει φτηνοτερο απο ebay αλλα no name, που δεν με χαλαει.
Αν βάλεις no name και μάλιστα φθηνό μην είσαι σίγουρος ότι θα ακούς μουσική όπως επιθυμείς (δυνατά και καθαρά). Οι περισσότερες πηγές είναι αρκετά "σκληρές" στην αναπαραγωγή MP3 και ακόμα περισσότερο όταν προέρχονται από usb stick.
Και αναφέρομαι σε επώνυμες που και καλύτερα dac έχουν και καλύτερα ενισχυτικά σε σχέση με τις no name.
Οπότε μην αναζητάς το φθηνότερο γιατί (όπως πάντα) στο τέλος το φθηνό θα σου έχει στοιχίσει ακριβότερα από το επώνυμο!

Σκεφτομαι ομως το αλλο. Επειδη μου ειπε ενας τεχνικος οτι αν παρω καποιο που παιζει dvd και συνδεσω αργοτερα μια οθονη ειναι πολυ πιθανον να την κλεψουν... Γι αυτο σκεφτομαι και την εκδοχη ενος 2DIN με ενσωματωμενη 7" οθονη...
Εδώ μιλάμε για μια πηγή που εκτοξεύει το κόστος......
Ακόμα και κινέζικη πηγή που θα ζητήσεις (μέσω email) να σου στείλουν από εργοστάσιο της Κίνας θα σου στοιχίσει αρκετά πάνω από τα 150-200€ που συζητούσες.....
Σκέτη πηγή θα σου κοστίσει (μιλάω για παραλαβή από Κίνα απ' ευθείας) 250€++. Θα χρειαστείς μετά φίσες και αντάπτορες, εγκαταστάτη να την τοποθετήσει και βεβαίως καμία εγγύηση ότι θα δουλέψει. Ή θα την επιστρέψεις πίσω αν δεν δουλεύει??
Και βεβαίως μην περιμένεις ηχητικά να παίζει τίποτε το ιδιαίτερο....
Στο δε θέμα εικόνας θα διαβάσεις για DiVX & avi κλπ αλλά μάλλον ξεχνάς υπότιτλους στα Ελληνικά (μικρό το κακό), δεν ξέρεις αν θα είναι κλειδωμένο σε περιοχές το DVDp του κλπ....
Η δε ποιότητα κατασκευής (ιδιαίτερα στην μπροστινή όψη που θα βλέπεις κάθε μέρα) και η αίσθηση των πλήκτρων θα είναι κάκιστη!
Επώνυμη πάντως 2DIN, ΧΩΡΙΣ δέκτη τηλεόρασης, θα πρέπει να την υπολογίσεις κάπου στα 750€ (τοποθετημένη και να παίζει κανονικά DVD pal)

Εκτός και αν βρω καποιο απλο, επωνυμο, με υποδοχη usb μεταχειρισμενo κατω απο 80-90 ευρω οποτε και κατα πασα πιθανοτητα να το παρω.
Δεν σε συμφέρει Νίκο να πας σε μεταχειρισμένη πηγή σε αυτά τα χρήματα. Για να κερδίσεις πόσα?? 30-40€?? Πήγαινε σε καινούρια για να έχεις και πλήρη εγγύηση......

πχ αν βρω το συγκεκριμενο JVC μεταχειρισμενο σε καλη τιμη μαλλον θα το παρω!
Μην πάρεις μεταχειρισμένο.......
Θα το δεχόμουν μόνο αν έκανε πχ 120€ καινούριο και το αγοράζεις (ελαφρώς) μεταχειρισμένο στα 50-60€ το πολύ!!!!!

Reaction score
1

όπως προείπα , 100 ευρώ + την εγκατάσταση που πήρε 45 λεπτά ... Ψεκάστε , σκουπίστε , τελειώσατε ...

2din και τέτοια κόλπα , μόνο εαν σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις κάποιον , για ακούσματα ή τηλεόραση δεν αξίζει ... εκτός άμα κάθεσαι με τις ώρες σταματημένος στο αυτοκίνητο ( ντετέκτιβ; )

Reaction score
49

όπως προείπα , 100 ευρώ + την εγκατάσταση που πήρε 45 λεπτά ... Ψεκάστε , σκουπίστε , τελειώσατε ...

2din και τέτοια κόλπα , μόνο εαν σκοπεύεις να εντυπωσιάσεις κάποιον , για ακούσματα ή τηλεόραση δεν αξίζει ... εκτός άμα κάθεσαι με τις ώρες σταματημένος στο αυτοκίνητο ( ντετέκτιβ; )
Αν είναι ντετέκτιβ και παρακολουθεί τηλεόραση στο αυτοκίνητο (και μάλιστα από κινέζικο μηχάνημα του κιλού) ούτε τη δουλειά θα κάνει σωστά ούτε τηλεόραση θα βλέπει!!!! :126:

Reaction score
1

Αν είναι ντετέκτιβ και παρακολουθεί τηλεόραση στο αυτοκίνητο (και μάλιστα από κινέζικο μηχάνημα του κιλού) ούτε τη δουλειά θα κάνει σωστά ούτε τηλεόραση θα βλέπει!!!! :126:
μπορεί να θέλει να βάλει κοριό-κάμερα !!!

Reaction score
49

μπορεί να θέλει να βάλει κοριό-κάμερα !!!

Ελπίζω μόνο να μην είναι δολοφόνος γιατί αν δεν του αρέσει το πακέτο που θα του πω, ποιος με σώνει μετά!! :116: :142: :138: :136:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Μια και λετε ολα αυτα ,να ρωτησω κατι?
Αν βαλει μια πηγη 4χ50 και μονο διαιρουμενο σετ μπροστα ,δεν ειναι καλυτερα να βαλει ενα πυκνωτακι στο τουιτερ και να οδηγησει τα μιντμπας μεσω παθητικου κρος με 2χ50 και τα αλλα 2χ50 να τα ριξει στα τουιτερ?
Ετσι για να χρησιμοποιει ολη την ισχυ.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Αναβαθμιση ηχητικου συστηματος...

Μια και λετε ολα αυτα ,να ρωτησω κατι?
Αν βαλει μια πηγη 4χ50 και μονο διαιρουμενο σετ μπροστα ,δεν ειναι καλυτερα να βαλει ενα πυκνωτακι στο τουιτερ και να οδηγησει τα μιντμπας μεσω παθητικου κρος με 2χ50 και τα αλλα 2χ50 να τα ριξει στα τουιτερ?
Ετσι για να χρησιμοποιει ολη την ισχυ.
δε το κανεις πιο λιανα αυτο που λες!? :121:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members