Αποριες Περι HTPC

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: Αποριες Περι HTPC

Δεν ειναι thermltake....
Chieftec einai.
Για τον HV το έλεγα που σου πρότεινε Thermaltake. Επίσης ΜΗΝ αλαξεις την 3850. Βγάζει μια εικόνα η ρουφιάνα... Άλλο πράμα. Trust me!

GTX

Reaction score
39
1) Γιατι να μην παρεις BOX επεξεργαστη που κοστιζει 10-15ευρω παραπανω απο τον OEΜ και να γλυτωσεις το χωρις λογο καλο Cooler ? Σκεφτεσαι να κανεις τρελο Overclock ?
Καμία σχέση οι ψύκτρες που λέμε με την stock. Επίσης μιλάμε για desktop pc που η κυκλοφορία του αέρα δεν είναι τόσο καλή όσο σε ένα tower κουτί.

2) Για τροφοδοτικο παρε το Thermaltake R2, ειναι 500watt, ειναι Thermaltake και κοστιζει καπου 15ε περισσοτερο.
και από πότε η Thermaltake βγάζει καλά τροφοδοτικά??? :111:
Corsair από μένα.

HV

Reaction score
0
Thermaltake εχω δοκιμασει 3 Toughpower ( 3χ850 ) και ολα εχουν βγει Αριστα μεχρι τωρα που μιλαμε....Δεν εχω λογο να πω πως δεν ειναι καλα..
Αντιθετα η Chieftec δεν τα φτιαχνει καν η ιδια...Τα παιρνει απο αλλες εταιρειες και κολαει απλα το λογοτυπο της πανω.
Οσο για την ψυκτρα εφοσον δεν παει για Overclock μαλλον ανοητο θα ειναι να τα σκασει χοντρα. Απο την αλλη μια πολυ μεγαλη ψυκτρα μαλλον θα δημιουργησει προβληματα σε ενα τετοιο κουτι.

Reaction score
0
Απάντηση: Αποριες Περι HTPC

Πωπω... της μουρλης γινεται.....!!!! ΛοοοοΛ!

Καρτα γραφικων αδερφε δεν αλλαζω..!!!! I trust you!!

Reaction score
5
Thermaltake εχω δοκιμασει 3 Toughpower ( 3χ850 ) και ολα εχουν βγει Αριστα μεχρι τωρα που μιλαμε....Δεν εχω λογο να πω πως δεν ειναι καλα..
Αντιθετα η Chieftec δεν τα φτιαχνει καν η ιδια...Τα παιρνει απο αλλες εταιρειες και κολαει απλα το λογοτυπο της πανω.
Για τα chieftec δεν θα διαφωνίσω. Εμενα πάντως τα Thermaltake που είχα κάναν ΤΣΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ :140:

HV

Reaction score
0
Δεν γνωριζω αν ηταν ποιοτικα οταν πρωτοαρχισε να φτιαχνει τροφοδοτικα η Thermaltake.

Reaction score
5
και από πότε η Thermaltake βγάζει καλά τροφοδοτικά??? :111:
Corsair από μένα.
as above. Όπως είπε ο Γιώργος και σου ειπα κι εγώ (και δεν ξερω αν το πρότεινε και άλλος) Τροφοδοτικό = Corsair . & -

HV

Reaction score
0
Καλα καλα δεν εχει κλεισει 2ετια που φτιαχνει τροφοδοτικα η Corsair......Μηπως το οτι φτιαχνει καλες μνημες την κανει ειδικη και στα τροφοδοτικα ?
Οπως και να εχει δεν θα επαιρνα τροφοδοτικο Corsair.

Reaction score
0
Καλησπερα.....παιδια εχω μια απορια....ας υποθεσουμε οτι φιαχνουμε ενα htpc υπαρχει η δυνατοτητα περα απο blu-ray δισκακια original η απο rip κατεβασμενα απο το net + ολα τα αλλα τα καλα divx mp3 κλπ κλπ κλπ να βαλουμε και μια skystar 2 HD και να κανουμε το pc και HD δορυφορικο δεκτη?.....να ειναι κατι σαν ολα σε ενα! Ενοητε οτι με το καταλληλο λογισμικο θα στελνουμε και τα "μπιστκοτακια" για να βλεπουμε και το κατιτις μας.

Reaction score
1.847

Υπερβολή είναι το Zalman 9700 NT και όχι μόνο, ευρά πεταμένα! Αν δεν βαλεις κάρτα γραφικών 3850 αλλά 3650 (που φτάνει και περισσεύει) δεν σου χρειάζεται. :126:
Εξάλλου έχει πάντα τη δυνατότητα να προσθέσεις ψύκτρα και μετά.
Επίσης οι κάρτες ATI έχουν καλύτερη απεικόνιση, έχει :405: (μαλλιάσει η γλώσσα μου) να το επαναλαμβάνω. :119:

@ HV: Αν δεις ένα Seasonic ή ένα Heroichi θα καταλάβεις πως η ποιότητα φαίνεται και με το μάτι. Corsair ακολουθεί και Thermaltake παρακολουθεί, απο μακρυά! :116:

HV

Reaction score
0
Heroichi συμφωνω αλλα ειναι πανακριβα τα καλα μοντελα.
Μετα θα εβαζα τα Seasonic με τα Enermax.
Αμεσως μετα θα εβαζα τα Nesteq και τα Thermaltake μαζι με τα Tagan.
Μετα τα Corsair και τα OCZ.
Και μετα ολα τα αλλα.

Reaction score
1.847
Απάντηση: Re: Αποριες Περι HTPC

Heroichi συμφωνω αλλα ειναι πανακριβα τα καλα μοντελα.
Μετα θα εβαζα τα Seasonic με τα Enermax ....
Τώρα μιλάς καλά. Άρα, άμα λέμε Saab μην αντιπροτείνεις Fiat. :119:
Έχω και Heroichi και Seasonic.
Sentire un cazzo! :138:
Βγάζουν το σκασμό. Άσε που στο HTPC έχει το ρόλο του και ο θόρυβος που πιθανώς εισάγει το τροφοδοτικό, πέρα απο τη σταθερότητα του ρεύματος. :126:

Ο σκληρός Seagate 500 Gb είναι γρήγορος, 32 Mb cashe βλέπεις.

HV

Reaction score
0
Εγω προτεινω παντα τροφοδοτικα που εχω καλες εμπειριες....
Εχω δει και Seasonic να εχουν απειρα προβληματα πριν 2 περιπου χρονια και εχω δει και Enermax να εχει προβλημα. Heroichi δεν εχω δει αλλα εχω ακουσει.
Γενικα ειναι να μην σου τυχει.

Reaction score
2
Αντε παλι με τα τροφοδοτικα... Τα μισα ειναι rebranded των αλλων μισων. Χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι καλα. Μεχρι στιγμης ειχα τροφοδοτικα Coolermaster, Enermax, Silverstone, Antec, Ηec, και σε πελατες μονο Corsair, Chieftec, Seasonic και δεν εχει κανενας παραπονο. Απο τα δικα μου παντως το Enermax εσκασε σε πτωση ΔΕΗ, Coolermaster/Antec/Hec εχουν αλλαξει απο 2-3 pc το καθενα, 24/7 και δουλευουν ακομα (και το Antec modded και εδινε τρελες τασεις για μια περιοδο).

@ Cinemusic, επιτελους, ενας που καταλαβαινει το σκεπτικο μου...

Reaction score
0

Βρε παιδια.... τι εχετε παθει με τα τροφοδοτικα??? Τοσο σημαντικο πραγμα ειναι???

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Ίσως το ποιο σημαντικό σε ένα PC.
Και να θυμάστε η μάρκα δεν είναι το παν, πατάτες βγάζουν όλοι ανεξάρτητα κατηγορίας τιμής, ειδικά αυτά με τα πολλά φρου φρου(βλέπε φωτάκια, παρά φωτάκια) και άλλα μη ουσιαστικά χαρακτηριστικά.

Reaction score
0

Εδω χρυσοπληρώνονται καποια τροφοδοτικα και με το πρωτο μπαμ της δεη τελος, και καποια αλλα των 30 ευρω βαστανε μια ζωη ρε παιδες....
Εγω μια ζωη της τελευταιας μαρκας επαιρνα τροφοδοτικα και ποτε δεν με αφησανε σε λιγο χρονικο διαστημα..
Χρησιμοποιώ UPS ομως ετσι..?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Αποριες Περι HTPC

Μαλλον αναποδα τα λες... Σε ups δεν εχει νοημα να συγκρινουμε. Για βαλε ενα σοβαρο τροφοδοτικο και ενα απο το καλαθι σε μια περιοχη με ασταθες ρευμα (νταξ, σε λογικα ορια), να δουμε ποια θα σκανε σαν τα ποπ-κορν...

Reaction score
0

χαχαχα!!!! Ακου ποπ κορν!!!!! καλο!! Παιδες μαλλον θα μπει UPS οποτε δεν νομιζω πως υπαρχει λογος να αλλαξω τροφοδοτικο ετσι?

Οσο για το CPU cooler δεν μου επιτρεπει η συνθεση PC απο το πλαισιο με αυτον τον επεξεργαστη να βαλω αλλο CPU Cooler... Δυστυχως...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694
Νεότερο μέλος
Verdier