VLASSIS-S
Sιγμοειδής Νέμεσις
- Reaction score
- 14.057
Χεριασατε τον γρυπ ρε αθεοφοβοι?
g.kar καλα που ηρθες να με δεις ............
Δεν γινότανε διαφορετικά, είχαν αρπάξει μερικά τρανσιστορς εξόδου, οπότε αναγκαστήκαμε να βάλουμε καλύτερα αφού δεν υπήρχαν τα ίδια. Τα καινούργια τρανσιστορς καταναλώνουν και λιγότερο ρεύμα αφού η μέγιστη ισχύς τους είναι μόλις 40W ενώ στα μαμάτα η ισχύς ήταν 200W.Χεριασατε τον γρυπ ρε αθεοφοβοι?
Ομολογω οτι οταν επαιρνα πισω τον Diablo σε σκεφτομουν......:137:Δεν θελω να το παινευτω αλλα επειδη εχω εκπαιδευση Κ9 σου τα εχω γραψει ολα. Μην δινεις τον Γκριφον δωσε τα ηχεια. Μετα σου εγραψα μην ψαχνεις αλλα ηχεια παρε τα verity. Μετα σου εγραψα παρε πισω τον Γκριφον. Ρε μπας και ειμαι μελλοντολογος?
Αληθεια, το ραντεβου του Σαββατου πως πηγε?
Ρε αι να χαθεις και ελατε με το Βλασση και το Μιχαλη για καμια ακροαση και κρασοκατασταση......:126:Δεν γινότανε διαφορετικά, είχαν αρπάξει μερικά τρανσιστορς εξόδου, οπότε αναγκαστήκαμε να βάλουμε καλύτερα αφού δεν υπήρχαν τα ίδια. Τα καινούργια τρανσιστορς καταναλώνουν και λιγότερο ρεύμα αφού η μέγιστη ισχύς τους είναι μόλις 40W ενώ στα μαμάτα η ισχύς ήταν 200W.
Y.Γ Μόνο που το αριστερό κανάλι είναι λίγο πιο δυνατό από το αριστερό. Δύσκολα γίνεται αντιληπτό με καλώδια κάτω του πεντοχίλιαρου
Αύριο θα σου έρθω, ετοίμασα και κάτι τετραγωνικούς παλμούς που βρήκα στη λαϊκή αγορά σε καλή τιμή για να διερευνήσουμε μαζί τα ολοκληρώματα των ηχείων σου. Αν δούμε τον Φουριέρ Φαντάρο αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τη τελειότητα. :140:Ρε αι να χαθεις και ελατε για καμια ακροαση και κρασοκατασταση......:126:
η επιστροφη του γρυπαετου? μπα δε νομιζω .Αύριο θα σου έρθω, ετοίμασα και κάτι τετραγωνικούς παλμούς που βρήκα στη λαϊκή αγορά σε καλή τιμή για να διερευνήσουμε μαζί τα ολοκληρώματα των ηχείων σου. Αν δούμε τον Φουριέρ Φαντάρο αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τη τελειότητα. :140:
Υ.Γ βάζω smilies για να καταλαβαίνεις πότε σου την πέφτω στ' αλήθεια και πότε στα ψέματα.
ασε τις ντριπλες γιατι στριβεις αργοτερα και απο τον Δελλα.Αλλοι ερωτεύονται τους Γρυπαετούς και άλλοι τους ποδοσφαιριστές. Τα έχει αυτά το άθλημα.
χαχχαχα
Φερε οτι θες ρε. I'm ready for everything....![]()
Αστο ρε g.kar...Μιχάλη , η ακρόαση που κάναμε στο σπίτι σου ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Τα καλά στοιχεία που είχες με τα McIntosh ενισχυτικά παραμέμουν. Απλώς με τον Gryphon Diablo πραγματικά ακούς την υπέροχη πηγή σου, το EMM Labs.
Τώρα τι άλλο να πω, αφού όλο και κάποος ζηλιάρης κουθουνίστρας...
Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε φιλε μου.Γιώργο Θεοφιλάκο, κι εγώ ασχολούμαι με ιδιοκατασκευές αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκα σε αυτές με τον τρόπο που το κάνουν άλλοι εδώ μέσα. Επίσης ποτέ δεν πουλάω δικές μου ιδιοκατασκευές . Δεν αναβαθμίζω μηχανήματα επί πληρωμή ούτε παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα χωρίς απόδειξη εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος. ΄
Ελπίζω σύντομα να γνωριστούμε και από κοντά.
Πολυ σωστό το τελευταίο. Οι ακραίες καταστάσεις είναι αυτές που χαλάνε το χόμπι μας. Είμαι σίγουρος πως αν ακούσεις μια καλή ιδιοκατασκευή και σου αρέσει, θα το πεις.Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε φιλε μου.
Το ξερεις οτι σε εκτιμω αλλωστε.
Δεν εχω τιποτε με το diy, ειδικα αν εμπρακτα αποδειξει οτι αξιζει.
Υπαρχουν οντως προικισμενοι diyselfers, ελαχιστοι βεβαια οπως ο κατασκευαστης ενος καταπληκτικου ηχειου που ακουσα καποτε στην Δραμα (απο την Υδραμα - χαιρετισματα).
Ομως ΟΧΙ και να φτανουμε στο αλλο ακρο. Ολα κι ολα...
Κύριε Θεοφιλάκο για άλλη μια φορά βιάζεσαι...Αστο ρε g.kar...
Απο οτι ακουσα εχει φτιαξει ο petermeni Π.Μενιδιατης ενα κελεπουρι player ονομα και πραμα.....!!??!!
Τι emm labs και κουραφεξαλα τωρα μου λες...!?
Ο Μιχαλης το βγαζει στο σφυρι, θα δωσει 3 κατοσταρικακια στον Πετρακη για τον κοπο του και τα ρεστα θα τα δωσει στην ultra audio για αγαθοεργιες!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Υ.ς. Sorry kops, humor κανω)