H επιστροφη του Γρυπαετου

Status
Not open for further replies.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Χεριασατε τον γρυπ ρε αθεοφοβοι?
g.kar καλα που ηρθες να με δεις ............

Reaction score
3.513
Χεριασατε τον γρυπ ρε αθεοφοβοι?
g.kar καλα που ηρθες να με δεις ............
Δεν γινότανε διαφορετικά, είχαν αρπάξει μερικά τρανσιστορς εξόδου, οπότε αναγκαστήκαμε να βάλουμε καλύτερα αφού δεν υπήρχαν τα ίδια. Τα καινούργια τρανσιστορς καταναλώνουν και λιγότερο ρεύμα αφού η μέγιστη ισχύς τους είναι μόλις 40W ενώ στα μαμάτα η ισχύς ήταν 200W.

Y.Γ Μόνο που το αριστερό κανάλι είναι λίγο πιο δυνατό από το αριστερό. Δύσκολα γίνεται αντιληπτό με καλώδια κάτω του πεντοχίλιαρου

Reaction score
10
Δεν θελω να το παινευτω αλλα επειδη εχω εκπαιδευση Κ9 σου τα εχω γραψει ολα. Μην δινεις τον Γκριφον δωσε τα ηχεια. Μετα σου εγραψα μην ψαχνεις αλλα ηχεια παρε τα verity. Μετα σου εγραψα παρε πισω τον Γκριφον. Ρε μπας και ειμαι μελλοντολογος?
Αληθεια, το ραντεβου του Σαββατου πως πηγε?
Ομολογω οτι οταν επαιρνα πισω τον Diablo σε σκεφτομουν......:137:

Ελεγα "Τι να εχω να ακουσω απο το Βλασση τωρα...."!

Reaction score
10
Δεν γινότανε διαφορετικά, είχαν αρπάξει μερικά τρανσιστορς εξόδου, οπότε αναγκαστήκαμε να βάλουμε καλύτερα αφού δεν υπήρχαν τα ίδια. Τα καινούργια τρανσιστορς καταναλώνουν και λιγότερο ρεύμα αφού η μέγιστη ισχύς τους είναι μόλις 40W ενώ στα μαμάτα η ισχύς ήταν 200W.

Y.Γ Μόνο που το αριστερό κανάλι είναι λίγο πιο δυνατό από το αριστερό. Δύσκολα γίνεται αντιληπτό με καλώδια κάτω του πεντοχίλιαρου
Ρε αι να χαθεις και ελατε με το Βλασση και το Μιχαλη για καμια ακροαση και κρασοκατασταση......:126:

Reaction score
3
Εγώ θα έρθω όταν τελειώσω τον ενισχυτή που φτιάχνω για να σου τον πουλήσω 10.000 ευρώ...

Ε, να μη βγάλω και εγώ 9.850 ευρώ κέρδος; :143:

Reaction score
3.513
Ρε αι να χαθεις και ελατε για καμια ακροαση και κρασοκατασταση......:126:
Αύριο θα σου έρθω, ετοίμασα και κάτι τετραγωνικούς παλμούς που βρήκα στη λαϊκή αγορά σε καλή τιμή για να διερευνήσουμε μαζί τα ολοκληρώματα των ηχείων σου. Αν δούμε τον Φουριέρ Φαντάρο αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τη τελειότητα. :140:

Υ.Γ βάζω smilies για να καταλαβαίνεις πότε σου την πέφτω στ' αλήθεια και πότε στα ψέματα.

Reaction score
0
Αύριο θα σου έρθω, ετοίμασα και κάτι τετραγωνικούς παλμούς που βρήκα στη λαϊκή αγορά σε καλή τιμή για να διερευνήσουμε μαζί τα ολοκληρώματα των ηχείων σου. Αν δούμε τον Φουριέρ Φαντάρο αυτό θα σημαίνει ότι είμαστε ένα σκαλοπάτι πριν τη τελειότητα. :140:

Υ.Γ βάζω smilies για να καταλαβαίνεις πότε σου την πέφτω στ' αλήθεια και πότε στα ψέματα.
η επιστροφη του γρυπαετου? μπα δε νομιζω .
μαλλον η επιστροφη της ημιμαθειας της πονηριδικης ειρωνειας και του κακου χιουμορ :618:

Reaction score
3.513
Αλλοι ερωτεύονται τους Γρυπαετούς και άλλοι τους ποδοσφαιριστές. Τα έχει αυτά το άθλημα.

Reaction score
0
Αλλοι ερωτεύονται τους Γρυπαετούς και άλλοι τους ποδοσφαιριστές. Τα έχει αυτά το άθλημα.
ασε τις ντριπλες γιατι στριβεις αργοτερα και απο τον Δελλα.
Δεν δειχνεις σοβαρος οταν ειρωνευεσαι καποιον που ακομα δεν
ολοκληρωσε το θρεντ του. Ασε να δουμε που το παει και μετα
τον θαβεις.Αν ειναι για θαψιμο.

Reaction score
3.513
χαχχαχα

Φερε οτι θες ρε. I'm ready for everything....;)

Μιχάλη , η ακρόαση που κάναμε στο σπίτι σου ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Τα καλά στοιχεία που είχες με τα McIntosh ενισχυτικά παραμέμουν. Απλώς με τον Gryphon Diablo πραγματικά ακούς την υπέροχη πηγή σου, το EMM Labs.
Τώρα τι άλλο να πω, αφού όλο και κάποος ζηλιάρης κουδουνίστρας... :126:

Reaction score
10
Ευχαριστω Γιωργη. :)

Μπορουμε πλεον να συνεχισουμε τις ακροασεις μας μεταξυ μας...,οσοι μειναμε.

Καποιοι προφανως δεν ενδιαφερονται. Τα ξερουν ολα.

Χαιρομαι πραγματικα μου μεσα απο αυτο το site γνωρισα και 5 ανθρωπους που αξιζουν πραγματικα.

Reaction score
0
Μιχάλη , η ακρόαση που κάναμε στο σπίτι σου ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Τα καλά στοιχεία που είχες με τα McIntosh ενισχυτικά παραμέμουν. Απλώς με τον Gryphon Diablo πραγματικά ακούς την υπέροχη πηγή σου, το EMM Labs.
Τώρα τι άλλο να πω, αφού όλο και κάποος ζηλιάρης κουθουνίστρας...
Αστο ρε g.kar...

Απο οτι ακουσα εχει φτιαξει ο petermeni Π.Μενιδιατης ενα κελεπουρι player ονομα και πραμα.....!!??!!

Τι emm labs και κουραφεξαλα τωρα μου λες...!?

Ο Μιχαλης το βγαζει στο σφυρι, θα δωσει 3 κατοσταρικακια στον Πετρακη για τον κοπο του και τα ρεστα θα τα δωσει στην ultra audio για αγαθοεργιες!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Υ.ς. Sorry kops, humor κανω)

Reaction score
3.513
Γιώργο Θεοφιλάκο, κι εγώ ασχολούμαι με ιδιοκατασκευές αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκα σε αυτές με τον τρόπο που το κάνουν άλλοι εδώ μέσα. Επίσης ποτέ δεν πουλάω δικές μου ιδιοκατασκευές . Δεν αναβαθμίζω μηχανήματα επί πληρωμή ούτε παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα χωρίς απόδειξη εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος. ΄
Ελπίζω σύντομα να γνωριστούμε και από κοντά.

Reaction score
0
Γιώργο Θεοφιλάκο, κι εγώ ασχολούμαι με ιδιοκατασκευές αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκα σε αυτές με τον τρόπο που το κάνουν άλλοι εδώ μέσα. Επίσης ποτέ δεν πουλάω δικές μου ιδιοκατασκευές . Δεν αναβαθμίζω μηχανήματα επί πληρωμή ούτε παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα χωρίς απόδειξη εκμεταλλευόμενος τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού μας συστήματος. ΄
Ελπίζω σύντομα να γνωριστούμε και από κοντά.
Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε φιλε μου.

Το ξερεις οτι σε εκτιμω αλλωστε.

Δεν εχω τιποτε με το diy, ειδικα αν εμπρακτα αποδειξει οτι αξιζει.

Υπαρχουν οντως προικισμενοι diyselfers, ελαχιστοι βεβαια οπως ο κατασκευαστης ενος καταπληκτικου ηχειου που ακουσα καποτε στην Δραμα (απο την Υδραμα - χαιρετισματα).

Ομως ΟΧΙ και να φτανουμε στο αλλο ακρο. Ολα κι ολα...

Reaction score
3.513
Θα χαρω πολυ να γνωριστουμε φιλε μου.

Το ξερεις οτι σε εκτιμω αλλωστε.

Δεν εχω τιποτε με το diy, ειδικα αν εμπρακτα αποδειξει οτι αξιζει.

Υπαρχουν οντως προικισμενοι diyselfers, ελαχιστοι βεβαια οπως ο κατασκευαστης ενος καταπληκτικου ηχειου που ακουσα καποτε στην Δραμα (απο την Υδραμα - χαιρετισματα).

Ομως ΟΧΙ και να φτανουμε στο αλλο ακρο. Ολα κι ολα...
Πολυ σωστό το τελευταίο. Οι ακραίες καταστάσεις είναι αυτές που χαλάνε το χόμπι μας. Είμαι σίγουρος πως αν ακούσεις μια καλή ιδιοκατασκευή και σου αρέσει, θα το πεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι καθότι δεν είναι χομπίστας, ποτέ δεν θα πει καλύτερα λόγια για μια ντιούικη συσκευή σε σχέση με μια δικής του αντιπροσώπευσης, ακόμη κι αν η δική του είναι μάπα. Τουλάχιστον όχι δημόσια. Μέχρι στιγμής αυτήν (και χειρότερη) εντύπωση έχει δείξει, ότι δηλαδή είναι πολύ πιο έμπορος από ότι χομπίστας.

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Αστο ρε g.kar...

Απο οτι ακουσα εχει φτιαξει ο petermeni Π.Μενιδιατης ενα κελεπουρι player ονομα και πραμα.....!!??!!

Τι emm labs και κουραφεξαλα τωρα μου λες...!?

Ο Μιχαλης το βγαζει στο σφυρι, θα δωσει 3 κατοσταρικακια στον Πετρακη για τον κοπο του και τα ρεστα θα τα δωσει στην ultra audio για αγαθοεργιες!!!!!!!!!!!!!!!!!

(Υ.ς. Sorry kops, humor κανω)
Κύριε Θεοφιλάκο για άλλη μια φορά βιάζεσαι...

ΔΕΝ είμαι έμπορος ώστε να πουλάω.

ΔΕΝ βγάζω χρήματα από αυτή τη δουλειά

ΔΕΝ έχω πρωτοσέλιδη διαφήμιση πουθενά

ΔΕΝ διαθέτω παρατρεχάμενους

ΔΕΝ έχω παπαγαλάκια

ΔΕΝ έχω ανάγκη από δεκανίκια...

Είμαι απλός χομπίστας και τα μηχανάκια τα φτιάχνω για πάρτη μου και για τα φιλαράκια μου.
Και όταν καθόμαστε και τα ακούμε σχολιάζουμε τα γνωστά high-end προϊόντα και κάνουμε τη πλάκα μας..

Έχω παρατηρήσει δε ότι όσο περισσότερα γράφεις εδώ μέσα τόσο εκτίθεσαι...
Εκτίθεσαι σαν επαγγελματίας γιατί είναι ολοφάνερη η έλλειψη γνώσεων
Εκτίθεσαι σαν έμπορος γιατί μόνο ότι δεν αξίζει πραγματικά χρειάζεται τόση διαφήμιση.
Εκτίθεσαι σαν άνθρωπος δείχνοντας έναν επιεικώς απαράδεκτο χαρακτήρα.

Όχι κύριε Θεοφιλάκο δε σου φταίω ούτε εγώ, ούτε ο Κύριος Κόγιας, ούτε ο Ανέμελος.

Ο κακός σου εαυτός σου φταίει και όσο γρηγορότερα απαλλαγείς από αυτών τόσο γρηγορότερα θα πάψεις να έχεις προβλήματα με τους άλλους.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv