ITV HD UK

Reaction score
0
Με wavefrontier έχω καμιά ελπίδα από Αθήνα ή να μην ανέβω ταράτσα?

Reaction score
14
αν το πάς σε κάνα μάστορα και του βάλει 3μετρα φτερά γυρω γύρω και το φέρεις στα 5 μέτρα ίσως~!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ITV HD UK

αν το πάς σε κάνα μάστορα και του βάλει 3μετρα φτερά γυρω γύρω και το φέρεις στα 5 μέτρα ίσως~!!!!!
από αθηνα και πάνω με 1.80m πιάτο κατεβαίνει άνετα, μακεδονία με 90cm άνετα

Reaction score
0

από αθηνα και πάνω με 1.80m πιάτο κατεβαίνει άνετα, μακεδονία με 90cm άνετα
με 1.45 αθηνα από φίλο που δοκίμασε κατεβαίνει οριακά, βραδινές ώρες μετά 19.00 το σήμα ανεβαίνει.

Reaction score
0
Απάντηση: ITV HD UK

Να αναφέρω ότι το κανάλι itvHD εκπέμπει κανονικό πρόγραμμα του itv1 , και έδειξε ζωντανά τον τελικό του κυπέλλου uefa !!

Reaction score
0
Καλημερα σας και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας και τις πληροφοριες που μας δινετε!
Ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο καναλι εκπεμπει ακομη..
Επειδη μενω Ιταλια δεν εχω προβλημα σηματος,μου κατεβαινει σχετικα ανετα με κεραια 1μ.
Ειναι ομως DVB-S h DVB-S2 καναλι;Το kingofsat αλλα και αλλα sites το αναφερουν ως DVB-S.Εχω την κανονικη SKYSTAR (οχι την HD2,αυτη ελπιζω να την αποκτησω συντομα) αλλα με AltDVB 2.2 και φιλτρα Core AVC για το H.264 εχω καταφερει να ανοιξω καναλια HD DVB-S οπως Luxe HD,Melodyzen HD,Eins Festival HD.Στο συγκεκριμενο,μιας και απο οτι καταλαβα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση λογω FREESAT, γινεται να εχω μια καθοδηγηση σχετικα με τα VPID,APID,PCR που χρησιμοποιησατε καθως και τα φιλτρα που περασατε στο AltDVB για να παιξει;Μεχρι στιγμης μου κατεβασε μονο το γαλλοφωνο καναλι Brit Shorts και καποια ραδιοφωνα συν ενα καναλι 10510 με SID 10510 απο το οποιο ακουω μονο ηχο
Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Reaction score
0
Επειδή βλέπω εδώ http://hdtvfeeds.wordpress.com/euro-2008-in-hd/ ότι θα μεταδώσει το Euro σε HD λέτε να έχουμε πιθανότητες να το δούμε FTA?
Δεν έχω αγοράσει ακόμα εξοπλισμό αλλά πιστεύετε Πάτρα το 1 μέτρο θα φτάσει?

Reaction score
0

Καλημερα σας και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας και τις πληροφοριες που μας δινετε!
Ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο καναλι εκπεμπει ακομη..
Επειδη μενω Ιταλια δεν εχω προβλημα σηματος,μου κατεβαινει σχετικα ανετα με κεραια 1μ.
Ειναι ομως DVB-S h DVB-S2 καναλι;Το kingofsat αλλα και αλλα sites το αναφερουν ως DVB-S.Εχω την κανονικη SKYSTAR (οχι την HD2,αυτη ελπιζω να την αποκτησω συντομα) αλλα με AltDVB 2.2 και φιλτρα Core AVC για το H.264 εχω καταφερει να ανοιξω καναλια HD DVB-S οπως Luxe HD,Melodyzen HD,Eins Festival HD.Στο συγκεκριμενο,μιας και απο οτι καταλαβα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση λογω FREESAT, γινεται να εχω μια καθοδηγηση σχετικα με τα VPID,APID,PCR που χρησιμοποιησατε καθως και τα φιλτρα που περασατε στο AltDVB για να παιξει;Μεχρι στιγμης μου κατεβασε μονο το γαλλοφωνο καναλι Brit Shorts και καποια ραδιοφωνα συν ενα καναλι 10510 με SID 10510 απο το οποιο ακουω μονο ηχο
Ευχαριστω προκαταβολικα :)
με το altdvb θα πας στο radio κανάλι αυτό 10510 δεξί κλικ πάνωτου πας ιδιότητες και κανε αυτό που βλέπεις στην φωτό

Attachments

Reaction score
0
1000 ευχαριστω zois_gr!
Δουλεψε!
Το βλεπω βεβαια με καποια σπασιματακια αλλα μαλλον πρεπει να αλλαξω επεξεργαστη..

Reaction score
1
Απάντηση: ITV HD UK

Επειδη σας αγαπαω σας δινω ενα δωρακι!

Το ITV HD στους παρακατω δεκτες

1. Fortecstar Passion
  2. Clarke Tech 5000
  3. Technomate TM 6800HD
  4. Humax HDCI-2000
  5. Maxdigital 225S
  6. Topfield7700HD PVR
  7. Humax Foxsat Freesat box

Απο εδω θα διαβασετε τι ακριβως χρειαζεται για τον δεκτη σας. Το δοκιμασα στον δικο μου Topfield hsci7700 και αυτη τη στιγμη βλεπω το καναλι.:602:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll