- Reaction score
- 0
Με wavefrontier έχω καμιά ελπίδα από Αθήνα ή να μην ανέβω ταράτσα?
από αθηνα και πάνω με 1.80m πιάτο κατεβαίνει άνετα, μακεδονία με 90cm άνετααν το πάς σε κάνα μάστορα και του βάλει 3μετρα φτερά γυρω γύρω και το φέρεις στα 5 μέτρα ίσως~!!!!!
με 1.45 αθηνα από φίλο που δοκίμασε κατεβαίνει οριακά, βραδινές ώρες μετά 19.00 το σήμα ανεβαίνει.από αθηνα και πάνω με 1.80m πιάτο κατεβαίνει άνετα, μακεδονία με 90cm άνετα
the new itvHD its on !!
με το altdvb θα πας στο radio κανάλι αυτό 10510 δεξί κλικ πάνωτου πας ιδιότητες και κανε αυτό που βλέπεις στην φωτόΚαλημερα σας και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας και τις πληροφοριες που μας δινετε!
Ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο καναλι εκπεμπει ακομη..
Επειδη μενω Ιταλια δεν εχω προβλημα σηματος,μου κατεβαινει σχετικα ανετα με κεραια 1μ.
Ειναι ομως DVB-S h DVB-S2 καναλι;Το kingofsat αλλα και αλλα sites το αναφερουν ως DVB-S.Εχω την κανονικη SKYSTAR (οχι την HD2,αυτη ελπιζω να την αποκτησω συντομα) αλλα με AltDVB 2.2 και φιλτρα Core AVC για το H.264 εχω καταφερει να ανοιξω καναλια HD DVB-S οπως Luxe HD,Melodyzen HD,Eins Festival HD.Στο συγκεκριμενο,μιας και απο οτι καταλαβα ειναι ιδιαιτερη περιπτωση λογω FREESAT, γινεται να εχω μια καθοδηγηση σχετικα με τα VPID,APID,PCR που χρησιμοποιησατε καθως και τα φιλτρα που περασατε στο AltDVB για να παιξει;Μεχρι στιγμης μου κατεβασε μονο το γαλλοφωνο καναλι Brit Shorts και καποια ραδιοφωνα συν ενα καναλι 10510 με SID 10510 απο το οποιο ακουω μονο ηχο
Ευχαριστω προκαταβολικα![]()
με αυτό ασχολιόμαστε.Καμια πιθανότητα να το συντονίσουμε σε DM800?
λογικά το ίδιο και για british SKYΤελικά τι πιάτο χρειαζόμαστε στην Αθήνα;