- Reaction score
- 1
Καλα μιλαμε ελιωσα στο γελιοΒγήκε η μόνη κριτική που έχει σημασία
Καλα μιλαμε ελιωσα στο γελιοΒγήκε η μόνη κριτική που έχει σημασία
Ωχ προσβληθηκες ρε τσουτσουνι? Για το LBP? Αυτος θα ειναι τρελα Hardcore τιτλος για σενα και τον ανεφερα απο ευγενεια! Δεν ηθελα να πω οτι τα μονα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις ειναι αυτα του Playstation Eye επειδη δε ξερεις να κρατησεις σωστα το χειριστηριο.χχμμμ τώρα το είδα......έτσι είσαι παλιοπ@@@@..... την παρακάτω βίντεο-ευχή μου λοιπόν στην χαρίζω ολόψυχα για τη μέρα που θα πάρεις στα χέρια σου το MGS 4
Καλά OK, τράβα παίξε το My Gay Stimulation 4 και παράτα μας. Όχι δυνατούς οργασμούς όμως....δεν τους αντέχει το PS3.Ωχ προσβληθηκες ρε τσουτσουνι? Για το LBP? Αυτος θα ειναι τρελα Hardcore τιτλος για σενα και τον ανεφερα απο ευγενεια! Δεν ηθελα να πω οτι τα μονα παιχνιδια που μπορεις να παιξεις ειναι αυτα του Playstation Eye επειδη δε ξερεις να κρατησεις σωστα το χειριστηριο.
Οσο για τις καταρες και αλλα μαγικα να σου πω οτι το PS3 μου μονο απο ματιασμα μπορει να παει...ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!
To limited ?TO ΠΗΡΑ!!! LIMITED!!!
Εχω παρει αλλα και αλλα σε Limited. To απολυτο Game δε θα παρω? Ε ρε καψιμο που θα πεσει!!!To limited ?
Εισαι παλαβος τελικα))))
:622:
:624:
Τι καθεσαι και γραφεις?Εχω παρει αλλα και αλλα σε Limited. To απολυτο Game δε θα παρω? Ε ρε καψιμο που θα πεσει!!!
Ετσι ειναι , αμα το εχεις στα χερια σου μετα εισαι και ανετος :143:Δυστυχως δε μπορω τωρα, απο βραδακι θα ταισω το PS3 μου![]()