- Reaction score
- 8
Πραγματικα δεν γνωριζω την δουλεια σου σε βαθος ως εκ τουτου δεν μπορω να εχω αποψη.Καλησπέρα
Η επαφή με το Cubase έγινε με την έκδοση VST 24 2.1 -2.7 , μετά στο VST32 v 5 μέχρι και το SX1.
Ήμουν από τους φανατικούς τόσο που έλεγα ότι δεν το αλλάζω με τιποτα. Όσο ρομαντικός
και να ήμουν όμως δεν μπορούσα να πω ότι έχει καλά εφέ η τις καλύτερες ηχολήπτικες λύσεις
Όταν ήρθα σε επαφή με το Digital Performer kai to Pro Tools απλά δεν μπορούσα να συνεχίσω με τα ίδια εργαλεια.
Παραμένει εύχρηστο για μουσικούς αλλά όχι για επαγγελματίeς ηχολήπτες η Sound designers. H δουλεία μου εμένα αφορά
την δεύτερη κατηγορια.
Τώρα PC είχα απο το 1996 και απο το 2000 και μετά MAC, και όσο αφορά την δουλειά μου ναι είμαι κάθετος είναι μονόδρομος.
Ένας συνάδελφος μου φανατικός των PC ξοδεύει χονδρικά μια εργατοώρα την μέρα σε επίλυση προβλημάτων, ο ίδιος λέει ότι είναι θέμα
χρόνου να κάνει την αλλαγή όταν βλέπει το δικό μου περιβάλλων εργασίας.
Φιλικα
Βεβαια μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι ειχες δουλεψει τις πολυ παλιες εκδοσεις της steinberg που πραγματικα δεν ηταν και οτι το καλιτερο μπορουσε να επιδειξει η εταιρια.Δεν αναφερεισ οτι εχεις δουλεψει με Nuendo.Ειναι σιγουρο οτι οσοι δουλευαν Cubase,οταν δοκιμασaν να δουλεψουν Nuendo (μετα την εκδοση 2), δεν επεστρεψαν ποτε σ'αυτο.Υπερεχει σε παρα πολλα πραγματα τα οποια δεν ειναι ορατα με την πρωτη επαφη.Ακομα και οσοι δουλεβαν με Soundscape η protools,οταν ειδαν τις δυνατοτητες του προγραμματος δεν το πιστευαν (ειτε σε απλη στερεοφωνικη ειτε σε surround μeiξη.Αυτα βεβεια απο την 3 εκδοση.Αν ειναι τωρα να μιλησουμε και για την 4 εκει ειναι που θα παλαβοσουμε εντελως.
Οι ανθρωποι εχουν ζωγραφισει πραγματικα.
Γι'αυτο θα ηθελα να σε παρακαλεσω αν εχεις την δυνατοτητα ριξε μια ματια ,δεν κανει κακο:126:
Με εκτιμηση
Βασιλης Βασιλακης