- Reaction score
- 23.029
Βλέπω πως η 4η οψιόν έχει απόλυτη πελιοψηφία. Να κατακυρώσουμε το αποτέλεσμα, να προχωρήσουμε; Τί λέτε;
Ότι ψήφισαν 27.... Τί λέτε;
Λέμε ναι. Το αποτέλεσμα δύσκολα αλλάζει, ακόμα και να περιμένουμε την επόμενη Ολυμπιάδα.Βλέπω πως η 4η οψιόν έχει απόλυτη πελιοψηφία. Να κατακυρώσουμε το αποτέλεσμα, να προχωρήσουμε; Τί λέτε;
Μένει να φανεί πόσοι απ΄τους 40 ή έστω τους 27 πρόκειται να βάνουν το χέρι στην τσέπη. Ώρα λοιπόν για τα κοστολόγια. :422:Ότι ψήφισαν 27.
και 40 να γίνουν, πάλι η 4η επιλογή θα διακριθεί.
Το θέμα είναι ότι ενδιαφέρονται max 27-30 άτομα και διαλέξαμε την ακριβότερη πρόταση....
Δεν κατάλαβα το σκοπό της ερώτησης. Προτίθεσαι να κάνεις, με τους μη ενδιαφερόμενους, κίνημα αποστασίας, αλλά Δρακουμέλ; :119:Ωραια! Πάμε τώρα για τους χορηγούς...
Ποιοί από τους παρακάτω 29 που έχουν γράψει στα 2 σχετικά Topics ΔΕΝ ενδιαφέρονται:
....
Ωραία. Θα κάνουμε καλή παρέα ... μέσαΓια το κοστολόγιο, εννοείται ότι είμαι μέσα.
κε Σκαλούμπακα,έχω ΗΔΗ πει μεχρι πόσα μπορώ να διαθέσω(200 ευρώ).Παρακάλω να διαβάζετε προσεκτικότερα πριν postαρετε.Ωραια! Πάμε τώρα για τους χορηγούς...
Ποιοί από τους παρακάτω 29 που έχουν γράψει στα 2 σχετικά Topics ΔΕΝ ενδιαφέρονται:
Costas Coyias
PeterMeni
anemelos
costas EAR
Σπύρος Μπλάτσιος
thanasis k.
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus
Μιχαλης Σπερτος
Timbre
cbk
platon
Regunus
gstriftos
toulou
tmjuju
GF
Νίκος Τσαρουχάς
preve
spresv
ethnikofron
djzissis
subcode
ckesinis
Τζιμάκος
χρηστος
back
Stratos M.
ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ
vlasis
Δεν ξέρω ποιοι δεν ενδιαφέρονται, και ούτε είναι αυτό το πνεύμα της ιδιοκατασκευής. Αν όμως ενδιαφέρεστε εσείς, πολύ ευχαρίστως, να συμπεριληφθείτε στη λίστα των συμμετεξόντων.Ωραια! Πάμε τώρα για τους χορηγούς...
Costas Coyias
PeterMeni
anemelos
costas EAR
Σπύρος Μπλάτσιος
thanasis k.
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus
Μιχαλης Σπερτος
Timbre
cbk
platon
Regunus