KMPlayer - Tips 'n' Tricks

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Τωρα το ξαναανοιξα το λαπτοπι μου και ειδα τι ζητηθηκε.Απο οτι ειδα ομως εχω αφησει πισω μου ΑΞΙΟΥΣ συνεχιστες του εργου μου(τι ειπα τωρα ρε παιδι μου)Μπραβο Willara............

Reaction score
0
Φχαριστω παιδια,
θα τα δοκιμασω οταν εχω λιγη ωρα αλλα
και το k-lite mega codec pack (που ειχα βαλει και παλιοτερα) ειναι μεγαλη ευκολια.
Θα δοκιμασω παντως και κατι 720p που κατεβαζω τωρα να δω.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
http://www.kmplayer.com/forums/showthread.php?t=10298
Λοιπον....ειναι beta εκδοση και δουλευει μια χαρα.
Πριν το εγκαταστησετε απεγκαταστηστε την παλια εκδοση.Μολις βαλετε την καινουρια καντε cancel στον wizard που σας δινει μιας και οι ρυθμησεις που ζητουντε να γινουν γινοντε και εκ των εσω.

[1432 changed]
- Delphi 2007 Build.
- Codec updated.
- MediaInfo Library updated(0.7.7.4)
- AC3Filter Updated. Ver 1.51(a)
- Improved support for Windows Vista.
- KMPlayer Main-Window & PlayList-Window sizing area extended 5 to 7 pixels.
- About window cleaning.
- KMPlayer default preference values adjusted.
- Fixed [Skins->Logo] feature bug in Windows Vista
- Adobe Flash Player Interface updated(Abode Flash Player 9.0 r124)
- Little speed up when Seamless Playback Opens.
- KMPlayer Album Art Supported(beta).
- Built-In Skin changed.
- Internal MOV/MP4 Spiltter can't open over 2GB MP4 and seek problem over 2GB problem fixed.
- URL Open Window(Ctrl+U) bug fixed.
- Screen Offset -> [Pan & Scan] tab bug fixed.
- Small changed(Media Info Window, System Filter Manager(Windows vista bug), ...)
- Data Path change to 'MyDocuments\The KMPlayer'. (both WindowsXP and Windows Vista)
- ShortCut Assign Ctrl+Alt+S for 'Capture/Make StoryBoard'.
- ShortCut Assign Ctrl+Alt+L for 'Skins/Logo/Manage Logo'/ Enable & Disable Open Album Art
- ShortCut Assign Shift+D for 'Favorites/'Favorites Setup'
- When PlayList resize, PlayList Top Album control panel refresh bug fixed(Windows Vista).
- Same file open algorithm adjust.(filter same file extention)
- After [Storyboard creator] window close, movie skips forward some second problem fixed.

Attachments

Reaction score
0
Τωρα το ξαναανοιξα το λαπτοπι μου και ειδα τι ζητηθηκε.Απο οτι ειδα ομως εχω αφησει πισω μου ΑΞΙΟΥΣ συνεχιστες του εργου μου(τι ειπα τωρα ρε παιδι μου)Μπραβο Willara............
Παρακαλώ φίλε μου!!!!

Αλλά τα ''μπράβο'' πηγαίνουν στον Ανδρέα, εγώ τα είχα πρόχειρα και τα πόσταρα.

Reaction score
4
Ξέρει κανείς αν ο KM μπορεί να κάνει αναπαραγωγή blueray και πως? ευχαριστώ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Ανοιγεις το bluray, επειτα πας στο αρχειο stream που βρισκεις μεσα στο φακελλο του bluray και το ανοιγεις και παιρνεις το πρωτο στην σειρα mt2s αρχειακι και το ριχνεις στον ΚΜ και voila!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω το reclock external decoder?
Λοιπον ,ανοιγεις τον ΚΜ ,πατας δεξι κλικ,πας audio,απο εκει με το κερσορα πας audio renderer
και εκει επιλεγεις το reclock.
Στο reclock τωρα εχεις κανει τις αναλογες ρυθμησεις?

Reaction score
0
Λοιπον ,ανοιγεις τον ΚΜ ,πατας δεξι κλικ,πας audio,απο εκει με το κερσορα πας audio renderer
και εκει επιλεγεις το reclock.
Στο reclock τωρα εχεις κανει τις αναλογες ρυθμησεις?
Thanks μου βγάζει τώρα ένα κίτρινο ρολογάκι. Εκεί που λέει speed βάζω 24fps? Η τηλεόραση μου δέχεται μόνο 60.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: KMPlayer - Tips 'n' Tricks

EΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ RECLOCK........

1) Ανοίγουμε το configuration του Reclock, και κάτω απο το Audio settings
τικάρουμε την επιλογη Force Reclock :
2) Κάνουμε κλίκ στο "Video settings" tab.
Εκεί επιλεγουμε ως Hardware access method to Direct Draw.

A)Ορίζουμε την native αναλυση του προβολέα μας στα 50hz (πχ για 720 προβολεα: 1280Χ720=50hz)
B)Ανοίγουμε το configuration του Reclock, και κάτω απο το Audio settings
τικάρουμε τις επιλογες Force Reclock και Enable Time Stretching :

το reclock επιτυγχάνει σε πραγματικό χρόνο την διαδικασία που γινόταν κατά το mastering των Ευρωπαικων DVD: επιταχύνει ελαφρά (κατα 4%) τον ηχο ετσι ωστε τα 23,976 fps να γινουν 25 fps! Αποτελεσμα; αριστη κινηση και ομαλότητα στην εικόνα μας!

Αν για καποιο λόγο, δεν εμφανίζεται η πληροφορία below black και above white, οταν ρυθμιζετε την φωτεινότητα και την αντιθεση του συστήματος σας μεσω ενος ρυθμιστικού δίσκου οπως το DVE και software player το Powerdvd, τοτε μπορείτε να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:
Ανοίγετε το Catalyst Control Panel και στην κατηγορία Avivo Video επιλέγετε All settings. Εκεί στην υποκατηγορία Video Adjustments αποεπιλεγουμε το Let the application control the video adjustments και ορίζουμε χειροκίνητα την τιμή 25 στο Brightness και την τιμή 88 στο contrast.

Reaction score
0
Απάντηση: KMPlayer - Tips 'n' Tricks

Πόσο επηρεάζεται η ποιότητα της εικόνας αν χρησιμοποιώ το ενσωματωμένο frame zoom-out του KMPlayer; [Pan & Scan -> Frame Size & Position -> Frame Size -] Θέλω να τοποθετήσω τον προβολέα πιο πίσω, αλλά στη θέση που σκέφτομαι θα πρέπει να μειώσω το μέγεθος του frame για να χωράει η εικόνα στο πανί.

Reaction score
0
Αν έχω μια προηγούμενη έκδοση του ffdshow και θέλω να βάλω το k lite mega pack, πρέπει να κάνω πρώτα απεγκατάσταση του ffdshow ή όλα τα νέα codecs θα γραφτούν από πάνω; Thanks!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.512
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio