ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Τότε γιατί ανακοινώνουν συνεχώς νέες κυκλοφορίες? αν εξαιρέσουμε τους υπότιτλους, έξω βγαίνουν συνεχώς νέοι τίτλοι!!!

Reaction score
1

Γιατι τοση υπερβολη? Επειδη δεν βλεπετε πολλα μπλε δισκακια στα videoclub δεν σημαινει οτι δεν κυκλοφορουν συνεχεια τιτλοι στο εξωτερικο.

Σου ειπαν 199 ευρω για blu ray? Καλη πτωση τιμων βλεπω, μπραβο. Αντε να αρχισει να μπαινει περισσοτερος κοσμος στην υψηλη ευκρινεια. Οι υπολοιποι ας ασχοληθουν με τις 576 γραμμες!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Γιατι τοση υπερβολη? Επειδη δεν βλεπετε πολλα μπλε δισκακια στα videoclub δεν σημαινει οτι δεν κυκλοφορουν συνεχεια τιτλοι στο εξωτερικο.

Σου ειπαν 199 ευρω για blu ray? Καλη πτωση τιμων βλεπω, μπραβο. Αντε να αρχισει να μπαινει περισσοτερος κοσμος στην υψηλη ευκρινεια. Οι υπολοιποι ας ασχοληθουν με τις 576 γραμμες!
+1

Η ελληνική αγορά είναι σε φαύλο κύκλο. Αυτοί που υποτίθεται ότι στηρίζουν τις νέες τεχνολογίες δεν αγοράζουν αλλά κατεβάζουν και μετά παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν αρκετά BD για να ριπάρουν. OMG το Blu-ray πεθαίνει! Αν περίμενε από εσάς παιδιά να ζήσει...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

+1

Η ελληνική αγορά είναι σε φαύλο κύκλο. Αυτοί που υποτίθεται ότι στηρίζουν τις νέες τεχνολογίες δεν αγοράζουν αλλά κατεβάζουν και μετά παραπονιούνται ότι δεν υπάρχουν αρκετά BD για να ριπάρουν. OMG το Blu-ray πεθαίνει! Αν περίμενε από εσάς παιδιά να ζήσει...
Ίσως να έχεις δίκιο ίσως και όχι.
Εγώ πάντως έχω νοικιάσει όλες τις bluray ταινίες που έχει φέρει το βιντεο κλαμπ της γειτονιάς μου (ναι, και τις 4...) και μετά αναγκάστηκα να αρχίσω τα downloads...
Αν είχε περισσότερες δεν θα χρειαζόταν να κατεβάσω, αφού τα 2Ε που έχει η ενοικίαση είναι αστείο μπροστά στις ατελείωτες ώρες ψαξίματος-κατεβάσματος-αποσυμπίεσης-ευρεσης υποτιτλων κλπ...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Εγώ λέω ότι όπως πάντα, αντί να τα βάζουμε με αυτόν που φταίει, (τις ελληνικές εταιρίες) το ρίχνουμε στο φορμάτ!!

Reaction score
6

Μου αρέσει ο τίτλος του τοπικ…:144:
Εδώ παμε για νέο πόλεμο και μιλαμε για τον περασμένο…
Παντως πληροφοριακά για το φιλο που ανέβασε ξανα αυτό το τοπικ , να πω πως η Sony μονο πρωτοπόρα δεν ηταν οσον αφορα το bluray, καθως βγήκε μερικους μηνες αργότερα από το HDDVD και αφου βγήκε πέρασε πανω απο ένας χρόνος μεχρι να το φτάσει σε δυνατότητες και ποιότητα .

Reaction score
6

Μπααα σε αυτο τον πολεμο θα το παιξουμε κυανοκρανοι ( που μας συμφερει πιο πολυ)

Reaction score
1

Μα δεν εξαιρουνται....
Με λιγα λογια θεωρεις τελειωμενο ενα φορμα, επειδη οι εταιριες της χωρας σου δεν βαζουν υποτιτλους στις ταινιες!:142:

Ας περασουμε στον επομενο!

Reaction score
2

σε καμιά 15ρια χρονάκια το συζητάμε πάλι.
θυμήθηκα τα region 1 δισκάκια στα βιντεοκλάμπ που δεν ειχαν υπότιτλους και εφερναν 10 - 15 τίτλους παο δαυτα ως το 1999 που κάαααπως άνοιξε η αγορά για τα DVD..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Ανδρεα με φοβηζεις! Να ξεθαψω το κρανος μου δηλαδη?:427:
Να ξεθαψω κατι γιαουρτακια που χα στο ψυγειο πριν φυγω για διακοπες ? :136:

HD lives

....in our hearts forever .:137:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Να ξεθαψω κατι γιαουρτακια που χα στο ψυγειο πριν φυγω για διακοπες ? :136:

HD lives

....in our hearts forever .:137:
Που 'σαι αρχηγε μου!!! :622:

Ψιτ, μην ξεχασεις το φουσκωτο, ετσι! :142:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508