ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Reaction score
0
προσωπικα δεν μου αρεσει να μου υπαγορευουν τι να κανω .
Το HITECH απο την πρωτη στιγμη βγηκε ανοικτα υπερ του blue ray και απο τοτε εγω επαψα να το αγοραζω . Υποτιθεται οτι τα περιοδικα αυτου του τυπου δεν πρεπει να κανουν πολιτικη ( η τουλαχιστον τοσο απροκαλυπτα) .

για αυτο για μενα BLUE RAY SUCKS (IMHO)

Reaction score
0
Η έξοδος του Μεσολογγίου συνεχίζεται ακάθεκτη:

Sonic's Professional Products Group to Fuel Growth of Blu-ray Disc and Digital Distribution

Sonic Solutions® (NASDAQ: SNIC), the leader in digital media software, today announced that its Professional Products Group will focus its research and development resources on the creation of new applications for cutting-edge authoring of Blu-ray Disc titles that encompass the interactive and connected-content capabilities of BD-Live. The group will also increase resource allocation on developing its encoding and title creation applications that streamline the process of preparing video entertainment for digital distribution. In order to address these emerging market opportunities and optimize investment return, the Professional Products Group will conclude sales of its Scenarist® HD DVD authoring product line.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

προσωπικα δεν μου αρεσει να μου υπαγορευουν τι να κανω .
Το HITECH απο την πρωτη στιγμη βγηκε ανοικτα υπερ του blue ray και απο τοτε εγω επαψα να το αγοραζω . Υποτιθεται οτι τα περιοδικα αυτου του τυπου δεν πρεπει να κανουν πολιτικη ( η τουλαχιστον τοσο απροκαλυπτα) .

για αυτο για μενα BLUE RAY SUCKS (IMHO)
Λογικό δεν είναι;;
Το ΗΙΤΕCH μόνο οδηγός αγοράς δεν είναι...:mad_3: ... τις ξέρουμε τις συμπάθειές τους... και τους χορηγούς του...

Reaction score
0
Και η TDK την έκανε από το μεσολόγγι; Αχ αχ...ζούμε ηρωικές μέρες...:happy_9:

Και η ONKYO μη σου πω...

Silicon Valley ήτανε το Μεσολόγγι κάποτε "happy_1"

Toshiba’s strategy throughout the winter of slashing player prices has had a series knock-on effect for other manufacturers. It appears that it is this, more than any other situation that is causing Onkyo to re-evaluate its position in the hi-def format war. Speaking exclusively to HCC, a representative of the company claimed that ‘Onkyo brings its talents to bear where it thinks it can add value to a given product category. If a category becomes commoditised – as this sector shows signs of becoming – there’s less reason to commit huge resources to it when they may be better employed elsewhere’. So it seems that Toshiba’s desperate attempts to drive sales of its HD DVD players to customers by reducing retail prices are also driving hardware manufacturers away from the format, as they see less opportunity to make money in the sector.

Reaction score
14
Τι????

Έφυγε η onkyo από το hd-dvd ????
Δεν θα βγάζει η tdk άδεια hd-dvd's ?????

Καταστροφή.....:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Πονταρα στο HD, αλλα μαλλον εφαγα παππα

Reaction score
0
Προσωπικά θα ήθελα να επικρατήσει το HD-DVD. Και για πρακτικούς λόγους (οι συσκευές έχουν τη μισή τιμή από τις αντίστοιχες BluRay και απ' ό,τι φαίνεται, έχουν και τα μισά προβλήματα) και για προσωπικούς (θέλω να φάει τα μούτρα της η Sony και η παραμύθα της) :)
Δεν πειράζει θα σου περάσει η Sony το έχει βγάλει το bluray εδώ και 2 χρόνια όταν οι άλλοι κοιμόταν. Sony σημαίνει πρωτοπορία θέλεις δεν θέλεις

Reaction score
164
Δεν πειράζει θα σου περάσει η Sony το έχει βγάλει το bluray εδώ και 2 χρόνια όταν οι άλλοι κοιμόταν. Sony σημαίνει πρωτοπορία θέλεις δεν θέλεις
To να ξεθάβεις θέματα μηνών, και μάλιστα απλά για να την πεις σε κάποιον, υποστηρίζοντας την αγαπημένη σου εταιρία, μάλλον δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις σε ένα forum...
Κατά τα άλλα... καλώς ήλθες...

Reaction score
2

ειναι η ιδέα μου ή απο τότε που και επίσημα εληξε ο πόλεμος η κατάσταση παραμένει στάσιμη? δλδ ουτε τα πολλά καλά φτηνα πλειερς βρήκα στα μαγαζιά οσο κι αν εψαξα ουτε τίτλους στα ελληνικά (μετα την νιλα με το hd-dvd και το πόσο ξυστά περασε απο εμένα, δεν ξαναγοράζω φορμάτ που δεν το εχει και η....θεία μου και ας μου χαρίζουν 10 τίτλους)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

ειναι η ιδέα μου ή απο τότε που και επίσημα εληξε ο πόλεμος η κατάσταση παραμένει στάσιμη? δλδ ουτε τα πολλά καλά φτηνα πλειερς βρήκα στα μαγαζιά οσο κι αν εψαξα ουτε τίτλους στα ελληνικά (μετα την νιλα με το hd-dvd και το πόσο ξυστά περασε απο εμένα, δεν ξαναγοράζω φορμάτ που δεν το εχει και η....θεία μου και ας μου χαρίζουν 10 τίτλους)
Από οτι φαινεται το BR Θα πεθάνει πριν προλάβει καν να ενηλικιωθεί.. αν δεν γινει κατι τραγικα συναρπαστικό στην επόμενη χρονιά δεν βλέπω φώς..

Εν το μεταξύ οι media players που παιζουν απροβλημάτιστα mkv αυξάνονται και πληθύνονται :137::137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Από οτι φαινεται το BR Θα πεθάνει πριν προλάβει καν να ενηλικιωθεί.. αν δεν γινει κατι τραγικα συναρπαστικό στην επόμενη χρονιά δεν βλέπω φώς..

Εν το μεταξύ οι media players που παιζουν απροβλημάτιστα mkv αυξάνονται και πληθύνονται :137::137:

Reaction score
2

Χθες ετυχα στο πλαισιο ηρακλειου.

Ζητησα DVD-R συσκευή.

μου ειπν οτι...τους ειχαν τελειωσει και μου πρότειναν bluRay στα 199 ευρω.

Η απάντηση μου

" 199 ευρω για ενα πεθαμένο φορματ?"

με κοιτάζανε σαν εξωγήινο... καρα-λολ

φαινεται νομιζαν οτι καταλαβα HD-DVD

αλλά οχι.

Το BR για μενα μας τελείωσε πριν καν αρχίσει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef