Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
1.685
Οταν ειπα οτι σταματω εδω και δεν επανερχομαι ακριβως αυτο ηθελα να αποφυγω να γινει....αλλα ο ενθουσιασμος νικησε την σκεψη τελικα...

Τωρα να δω πως θα σβησουν καποιες φωτιες που βλεπω να ερχονται ειναι κατι που αφορα εσας ...

@Βασιλη, μεχρι το 12 λες την απολυτη αληθεια, στο 13 τα πραγματα ειναι ακομα πιο "πανω" αλλα εκει που σηκωνει πολυ νερο ειναι στο 15. Μηπως, λεω μηπως, σου διαφευγουν καποιες λεπτομεριες?

Τελος, ποια αδικια προσπαθει ν αποκατασταθει? απο που προερχομενη?
Ειπα αλλα δεν εδωθει ισως η απαιτουμενη "προσοχη", για να ρωτησεις πρεπει να ξερεις τι να ρωτησεις και πως να το ρωτησεις.
Λιγη σκεψη παραπανω παρακαλω..!!!!

Γιατι τοση πικρια κυριε Βασιλη???
Πιστευω οτι δεν υπαρχει κανεις λογος να γινονται τετοιου ειδους αναφορες σε τετοια φορουμς γιατι καποιοι το λιγοτερο πικραινονται.

Απο μενα, τελος στο αναφερομενο θεμα.....

Reaction score
0
Μια ερώτηση, κάπως off topic:

Έμαθα ότι ο Γιώργος ο Τζιάφης είχε μπει στην εντατική.
Έχει κανείς νέα του; Είναι καλά;

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Μια ερώτηση, κάπως off topic:

Έμαθα ότι ο Γιώργος ο Τζιάφης είχε μπει στην εντατική.
Έχει κανείς νέα του; Είναι καλά;
Αγαπητέ Φίλε ο Γ. Τζιάφης είναι καλά !

Μαζί με τον κοινό μας Φίλο Γρηγόρη Σαρή περάσαμε το μεγαλύτερο

μέρος της Κυριακής που μας πέρασε στο σπίτι του (του Γιώργου).

Reaction score
8
Χθες σε μια γρηγορη επισκεψη μου στην Αθηνα, ακουσα για αλλη μια φορα το συστημα του Ηλια.
Απο την προηγουμενη ακροαση του συστηματος ειχαν γινει οι εξεις αλλαγες. Ειχε αλλαχτει η εσωτερικη καλωδιωση του ηχειου απο VDH CS122 με μονοκλωνο αγωγο της ΑUDIOQUEST. Σταματοντας λιγο στο συγκεκρημενο θα προτεινα στον κατασκευαστη σημερα των Αναλυσις κ. Χαρτζη, αλλα και σε οσους φιλους ανοιγουν για καποιο λογο τα ηχεια τους, να κανουν δοκιμες με αλλου ειδους εσωτερικη καλωδιωση, μια και οι διαφορες ειναι εμφανεις και μαλιστα το συγκεκρημενο καλωδιο που ειχε δοκιμαστει και ως καλωδιο ηχειων, ηταν σαφως το χειροτερο και με διαφορα μεταξυ πολλων καλωδιων που δοκιμαστηκαν στο συγκεκρημενο συστημα.
Μια εταιρη διαφορα, πολυ σημαντικη κατα την γνωμη μου γταν η αλλαγη μιας εκ των προενισχυτριων λυχνιων του AUDIO NOTE η οποια εκ λαθους του βελτιωτη του μηχανηματος ηταν λαθος τυπου με αποτελεσμα να υπεροδηγει, με οσα αυτο συνεπαγεται σε παραμορφωση κ.λπ.
Επισης ενα σημαντικο θεμα, ειναι και η τοποθετηση του ηχειου στον χωρο καθως και το τι υπαρχει πισω του.
Δικοι μου πειραματισμοι με εχουν οδηγησει στο συμπερασμα οτι ενα διπλο φυλο βαριας κουρτινας στον πισω τοιχο, παιζοντας με τα φυλλα, αν θα μπει διπλο -μονο κ.λπ, καθως και ενα μεγαλο χαλι απο φλοκατη μπροστα τους, επιφερει το καλυτερο αποτελεσμα.
Ο Ηλιας εχει εφαρμοσει μια τακτικη του να βαλει απο μια ψηλη θηκη σι ντις πισω απο καθε ηχειο και ενα δερματινο χαλι μοκκετα εμπρος. Τελευταια προσθηκη στο συστημα του ηταν το αναλογικο του συστημα και ετσι η πλειονοτητα των ακροασεων εγινε μεσω της BENZ ACE L.
Τα αποτελεσματα της ακροασης εδειξαν οτι το συστημα του Ηλια, ενα σαφως καλο συστημα, βελτιωθηκε σημαντικα υστερα απο τις τελευταιες αλλαγες. Θα ελεγα οτι ειναι ενα συστημα που σαφως μπορει καποιος να ζησει μαζι του και τωρα πλεον και ευτυχως οπως τον συμβουλευω, τα εξοδα του θα περιοριζονται στην αγορα κυριως αναλογικου υλικου προς ακροαση.

Reaction score
8
Ας ελθουμε τωρα σε ενα φιλοσοφικο ερωτημα. Ειναι τα Αναλυσις τα καλυτερα ηχεια του κοσμου; Σαφως οχι, οπως δεν μπορω να δεχτω οτι υπαρχει καλυτερο ηχειο στον κοσμο, γιατι απλα δεν υπαρχει τελειο ηχειο, ετσι δεν μπορω να δεχτω μια τετοια αποψη αν και καποιος ριβιουερ στο διαδικτυο το θεωρει οτι ειναι.
Το θεμα ειναι οτι ειναι και αυτο προσωπικη εκτιμηση, οτι καλυτερο εχει φτιαχτει απο ελληνικα χερια και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειχε την αναμενομενη πορεια στον τομεα των πωλησεων. Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα κλιπσχορν με τους χρωματισμους του πουλαει ακομα τοσο παγκοσμιως οσο και στην Ελλαδα και ενα σαφως ανοτερο και ελληνικο ηχειο παραμενει στα αζητητα.
Ισως καποια τελευταια Μερτιν λογκαν η Μαγνεπαν να ειναι καλυτερα, αν και αυτο δεν ειναι απολυτο, σε καποιους τομεις, αλλα οι διαφορες αν υπαρχουν ειναι στις λεπτομερειες και εγω σαφως προτιμω το ελληνικο ηχειο. Αν ειχε γεννηθει στην Αμερικη, σιγουρα δεν θα ειχε την παραπανω τυχη και πιθανον να το θαυμαζαμε μονο απο φωτογραφιες. Για μενα ειναι ενα ολ ταιμ κλασικ χαι εντ ηχειο και η γνωμη μου ειναι σε οποια εκδοση και αν το βρειτε καινουργιο η μεταχειρησμενο παρτε το και κραυειστε το για μια ζωη - αντε και μαθετε και την ρομαντικη ιστορια του.

Reaction score
8
Ενα αλλο θεμα για το οποιο θα παρακαλουσα τους συμφορουμιτες να γραψουν, ειναι οι δικες τους εμπειριες απο την κατοχη των Αναλυσις που ειχαν η εχουν, τοσο θετικες οσο και αρνητικες, που υπαρχουν και τετοιες και θα τις αναφερουμε στην συνεχεια.
Επισης θα επιθυμουσα κι εγω απο τον σημερινο ιδιοκτητη των Αναλυσις κ. Τασο Χαρτζη να αναφερει τις δικες του αποψεις επι του θεματος, καθως και καποιες δικες του συμβουλες και παρατηρησεις, καθως και γενικα να συμμετασχει στην παρεα μας.

Reaction score
1
Θα ηθελα να ευχαριστησω τον φιλο μου τον Θαναση για την υπεροχη μερα.
Επισης τον Γιαννη Μιχαηλο και τον Tsimisce για τις ομορφες στιγμες. Ισως τα μωρακια τους να πρεπει να...συναντηθουν.

Πανω στο συστημα μου δεν θα κανω κανενα σχολιο.

Ο κος Χαρτζης εχει ενημερωθει για τις αλλαγες πριν απο καιρο και μου ειπε οτι σκοπευει να στειλει δυο ζευγαρια Analysis με τις αλλαγες στη Γερμανια και στην Αμερικη, στους αντιπροσωπους που ασχολουνται σε βαθος με το θεμα. Δεν ετυχε να περασω να τον δω απο κοντα, αν και με προσκαλεσε, και αυτο ειναι δικη μου παραλειψη.
Θα ηθελα να τον ενημερωσω οτι ειμαι στη διαθεση του για ακροασεις των ηχειων και περαιτερω συζητηση.

Αυτη τη στιγμη ειναι στημενο ενα συστημα στην αθηνα, και σε μικρο χρονικο διαστημα θα στηθει και ενα αλλο στην πατρα, με αναμενομενα αποτελεσματα (ξερεις εσυ...).

Τελος οτιδηποτε γινεται, συμβαινει απο καθαρη αγαπη για το χομπυ πολλα χρονια τωρα. Δεν υπαρχει κανενας εμπορικος σκοπος, και ουτε μπορει και να υπαρξει.
Μοναδικος σκοπος ειναι η χαρα για τη μουσικη. Εξαλλου, μονο βινυλια αγοραζουμε.

.

Reaction score
10
Μια εταιρη διαφορα, πολυ σημαντικη κατα την γνωμη μου γταν η αλλαγη μιας εκ των προενισχυτριων λυχνιων του AUDIO NOTE η οποια εκ λαθους του βελτιωτη του μηχανηματος ηταν λαθος τυπου με αποτελεσμα να υπεροδηγει, με οσα αυτο συνεπαγεται σε παραμορφωση κ.λπ.
Mηπως καποιοι φιλοι καποτε δεν ηταν πολυ αδικοι στα σχολια τους? Μηπως καποιοι ειχαν τσακωθει χωρις λογο? Ε ρε πως δημιουργουνται οι παρεξηγησεις!

Παντα τετοια παιδια!Εγω γιατι ημουν στην απ εξω????:119:

Reaction score
10
Επισης θα επιθυμουσα κι εγω απο τον σημερινο ιδιοκτητη των Αναλυσις κ. Τασο Χαρτζη να αναφερει τις δικες του αποψεις επι του θεματος, καθως και καποιες δικες του συμβουλες και παρατηρησεις, καθως και γενικα να συμμετασχει στην παρεα μας.
Eπειδη ετυχε να συναντησω τον Κυριο Χαρτζη χτες μου φανηκε ιδιαιτερα πικραμενος απο αυτα που εχουν γραφτει εδω και χωρις πολυ ορεξη να συμμετασχει...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παντα τετοια παιδια!
Απολαυσα/θαυμασα το υφος.

Eπειδη ετυχε να συναντησω τον Κυριο Χαρτζη χτες μου φανηκε ιδιαιτερα πικραμενος απο αυτα που εχουν γραφτει εδω και χωρις πολυ ορεξη να συμμετασχει...
Ο Τασουλης ειναι φιλος.
Κατσε να τον περιλαβω εγω να δεις για ποτε θα γραψει.:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο κος Χάρτζης είναι εγγεγραμμένος στο AVSite, οπότε μπορεί πάντα να δώσει και την δική του άποψη για τα πράγματα. Νομίζω πάντως ότι δεν προκύπτει κάτι κακό από την κουβέντα αυτή, που να δικαιολογεί δηλαδή πικρία. Η συγκεκριμένη συζήτηση έχει γίνει κατ' επανάληψη και στο πάλαι ποτέ avforum. Εκεί πάλι δεν είχε παρέμβει, γεγονός που τελικά ερμηνεύεται διαφορετικά από τον καθένα.

...

Reaction score
8
Mηπως καποιοι φιλοι καποτε δεν ηταν πολυ αδικοι στα σχολια τους? Μηπως καποιοι ειχαν τσακωθει χωρις λογο? Ε ρε πως δημιουργουνται οι παρεξηγησεις!
Mιχαλη, για να πουμε τα πραγματα εξω απο τα δοντια.
Μια καλοπροαιρετη κριτικη ειναι παντα ευπροσδεκτη. Αυτο το πραγμα δεν εγινε πιστευω απο καποιον εκ των ακροατων, επειδη ημουν μαρτυς καποιων μη ουσιωδων γεγονοτων τα οποια οδηγησαν στην παραπανω κακη κριτικη. Οσο για το αλλο μελος τον GPOL αν δεν κανω λαθος το κωδικο ονομα, γνωμη μου ειναι οτι η παρεξηγηση εγινε κουβεντα στην κουβεντα και χωρις ιδιαιτερο λογο, γι αυτο τον λογο εχω συμβουλευσει τον Ηλια να προσεχει λιγο τα γραφομενα του.
Τωρα απο ηχητικης αποψης, αν θελεις την γνωμη μου για την προηγουμενη ακροαση, ο ενας λογος ηταν η επιλογη του μουσικου θεματος που σαφως τονιζε την υψηλη περιοχη και δεν συναιβει μετα με αλλες ακροασεις που εν συνεχεια πραγματοποιησαμε και δευτερον οτο οτι ενα συστημα σαφως βελτιωνεται δεν σημαινει οτι στην προτερη μορφη του ηταν για πεταμα. Κατι αναλογο δηλαδη με το δικο σου προταιρο συστημα, που ναι μεν δεν φτανει σε αποδοση το σημερινο, αλλα κατα μαρτυριες θετικων ανθρωπων του χωρου μας δεν ηταν σε καμμια περιπτωση κακο συστημα.

Reaction score
8
Μιχαλη προσωπικα δεν νομιζω οτι εχω γραψει κατι κακο για τον κ. Χαρτζη, αλλα ακομα και ο Βασιλης σαφως αναφερει οτι αυτα που γραφει ειναι η μια αποψη της ιστοριας την οποια εχει ακουσει και παρακαλει και για την εκθεση και της αλλης αποψης, η οποια θα ηταν σωστο να καταγραφει, τοσο γι αυτο το θεμα, δηλαδη την εκθεση της δικης του αποψης, οσο και για την δικη μας χαρα ως ιδιοκτητων ηχειων Αναλυσις, οτι συμμετασχει στην παρεα μας.

Reaction score
8
Παντα τετοια παιδια!Εγω γιατι ημουν στην απ εξω????
Μιχαλη πραγματικα θα ηταν μεγαλη μου χαρα να συμμετασχεις μαζι μας αν ηξερα οτι το επιθυμουσες και δεσμευομαι για την επομενη φορα που θα αναιβω να σε ειδοποιησω.
Περιττο βεβαια να αναφερω οτι αν περασεις απο την Πατρα εισαι καλοδεχουμενος.

Reaction score
10
Mιχαλη, για να πουμε τα πραγματα εξω απο τα δοντια.
Μια καλοπροαιρετη κριτικη ειναι παντα ευπροσδεκτη. Αυτο το πραγμα δεν εγινε πιστευω απο καποιον εκ των ακροατων, επειδη ημουν μαρτυς καποιων μη ουσιωδων γεγονοτων τα οποια οδηγησαν στην παραπανω κακη κριτικη. Οσο για το αλλο μελος τον GPOL αν δεν κανω λαθος το κωδικο ονομα, γνωμη μου ειναι οτι η παρεξηγηση εγινε κουβεντα στην κουβεντα και χωρις ιδιαιτερο λογο, γι αυτο τον λογο εχω συμβουλευσει τον Ηλια να προσεχει λιγο τα γραφομενα του.
Τωρα απο ηχητικης αποψης, αν θελεις την γνωμη μου για την προηγουμενη ακροαση, ο ενας λογος ηταν η επιλογη του μουσικου θεματος που σαφως τονιζε την υψηλη περιοχη και δεν συναιβει μετα με αλλες ακροασεις που εν συνεχεια πραγματοποιησαμε και δευτερον οτο οτι ενα συστημα σαφως βελτιωνεται δεν σημαινει οτι στην προτερη μορφη του ηταν για πεταμα. Κατι αναλογο δηλαδη με το δικο σου προταιρο συστημα, που ναι μεν δεν φτανει σε αποδοση το σημερινο, αλλα κατα μαρτυριες θετικων ανθρωπων του χωρου μας δεν ηταν σε καμμια περιπτωση κακο συστημα.

Kαι εγω πιστευω οτι ηταν καθαρη παρεξηγηση το θεμα. Ο gpol ειναι απο τα κλυτερα παιδια που εχω γνωρισει οπως το ιδιο πιστευω και για τον Ηλια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.507
Νεότερο μέλος
Παναγιώτης2009_