Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
1
Καλημέρα, καλή εβδομάδα και συγχαρητήρια για το thread.
Τα Analysis Omega παίζουν μια χαρά (για τα γούστα μου) και στο δικό μου μικρό και ταπεινό σαλονάκι (3.30Χ460 μ). Δυστυχώς θα λείπω για κανά μήνα ακόμα απο τας Αθήνας οπότε αν είναι να κανονίσουμε/τε κάτι από Νοέμβριο που θα επιστρέψω.

Αγαπητε Βασιλη και Τασο (οχι τον κατασκευαστη, τον κατοχο -χεχεχε), με μεγαλη μου χαρα σας καλωσοριζω στο ταπεινο αυτο thread (...).
Βασιλη στειλε μου ενα τηλεφωνο plz - ενταξ του Τασου μπορω να το βρω (του κατοχου ετσι???)

Θα χαρω να τα πουμε απο κοντα.

Σιγουρα θα ανταλλαξουμε χρησιμες ιδεες και αποψεις.

Περιμενουμε με ανυπομονησια και αλλους. Η παρεα πρεπει να μεγαλωσει.
Σας παρακαλω, αν εχετε φιλους με αυτα τα ηχειακια, πειτε τους να ερθουν στην παρεα μας. Ακομα και αν δεν ειναι μεχρι στιγμης μελη.
Υπαρχει ιστορια, αγαπη, μερακι, γνωση και... ανατριχιλες εδω. Εχουμε τις βασεις για τη δημιουργια μιας μεγαλης παρεας.

Ευχαριστω πολυ για την συμμετοχη.

.

Reaction score
8
Φίλτατοι χαίρετε,

Η ιδέα γιά τις συναντήσεις κατόχων Analysis φαίνεται πολύ καλή.
Εάν θέλετε συμμετέχω και εγώ (σαν κάτοχος ηχείων Analysis βέβαια , όχι σαν κατασκευαστής).

Μου αρέσει επίσης η ίδέα να συμμετέχουν και όσοι έχουν διαφορετικά ηχεία μεμβράνης.
Επειδή τα διαφορετικά δίπολα ηχεία μεμβράνης έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, μπορούν και αυτοί να δώσουν χρήσιμες ιδέες απο την εμπειρία τους.

Ως πρός την ιστορία της Analysis, διαβάζοντας όσα γράψατε εδώ, έμαθα κάποια πράγματα για την εποχή πρίν αναλάβω την κατασκευή τους.
Ο Δημήτρης στον ένα μήνα που δουλέψαμε μαζί, μου είχε πεί λίγα για το παρελθόν αλλά εκείνη την περίοδο ασχοληθήκαμε κυρίως με τεχνικά θέματα γιατί ήθελε να αποχωρήσει σύντομα.
Όταν ανέλαβα εγώ, η έδρα της τότε εταιρίας και η κατασκευή μεταφέρθηκε στον δικό μου χώρο οπότε ξέρω περισσότερα για την έως σήμερα περίοδο.

Τεχνικά θέματα

Κατά την γνώμη μου τα tweeter είναι καλύτερα "απο μέσα"
Καλύτερη εστίαση, σωστότερο μέγεθος στερεοφωνικής εικόνας.

Για τα εσωτερικά καλώδια οι γνώμες είναι αριθμητικά περισσότερες από αυτούς που εκφέρουν γνώμη.
Στα προσωπικά μου ηχεία βάζω το ίδιο καλώδιο που χρησιμοποιώ και στην παραγωγή (CS12).
Όταν θέλω να αλλάξω κάτι στόν ήχο, κάνω αλλαγές στο cross-over όχι στα καλώδια.

Το link είναι τα Orion στήν περυσινή έκθεση RMAF στο Denver
http://www.analysisaudio.com/Orion at RMAF 07.htm
(Την έβαλα για εσάς στον server μου γιατι δεν ξέρω πώς μπαίνει εδώ).

Καλό απόγευμα σε όλους,

Τάσος Χάρτζης.
κ. Χαρτζη τιμη μας να σας εχουμε στην παρεα μας οπου ειστε σαφως ευπροσδεκτος τοσο για την ακροαση των δικων μας συστηματων και τις συμβουλες σας, οσο και για την ακροαση του δικου σας συστηματος.

Reaction score
0
Οι πλησιέστεροι Αμφιτρύωνες αυτήτην στιγμή βρίσκονται στο Μόναχο και την Βουδαπέστη.
Οι Αμφιτρύωνες που έχω στο σπίτι μου είναι μοντέλο προ-παραγωγής και είναι διαφορετικοί από τους σημερινούς.
(Είναι μικρότεροι σε μέγεθος και έχουν διαφορετικές μεμβράνες και αναρτήσεις).

Επί τή ευκαιρία
Την μεθεπόμενη Παρασκευή και Σάβατο, στο στούντιο του διανομέα της Ανάλυσις για την περιοχή του Μονάχου, γίνεται παρουσίαση που θα περιλαμβάνει και επίδειξη στησίματος ηχείων πάνελ.
Όποιος βρεθεί κοντά εκείνες τις μέρες είναι ευπρόσδεκτος.
http://www.analysisaudio.com/Snapshots.htm
Όι Γερμανομαθείς ας πατήσουν στον σύνδεσμο "ANDECHS"

Reaction score
0
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Καλημέρα σε όλους,

Έχετε κάποια νέα για την πρώτη συνάντηση;
Υπάρχουν συμμετοχές;

Τάσος.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχουν συμμετοχές;

Τάσος.
Εαν ειναι να ακουσουμε και Orion(δεν τα εχω ακουσει ποτε) θα ηθελα
να ειμαι και εγω μεσα.

Reaction score
8
εγω οποτε αποφασισετε συναντηση για ακροαση, ανεβαινω Αθηνα.
Το αφηνω στον φιλο Ηλια για τα κανονισματα.

Reaction score
1

Καλημέρα σε όλους,

Υπάρχουν συμμετοχές;

Τάσος.

Κατι κανονιζεται για αρχες Νοέμβρη ... (ισως συμπεσει και με την εκθεση Hi-End χρονικα)

Θαναση, θα εισαι ο πρωτος που θα μαθει σχετικα...

Reaction score
8
Ηλια ο Βασιλης αν δεν κανω λαθος ειναι κατοχος ενος ζευγαριου Εψιλον.
Το αστειο ειναι οτι σε μια εκθεση ηχοσυστηματων που ηταν να βρεθουμε, οι συνθηκες ηταν ετσι που τρεις φορες οταν πηγαινα εγω εφευγε ο Βασιλης και το αντιστροφο.
Παντως αν αναιβει στην εκθεση, οπωσδηποτε θα βρεθουμε, η σε οποια αλλη περιπτωση επιθειμει.

Reaction score
8
αν αρχισουμε τις παραπομπες, ας δουμε και αυτο

Analysis Audio Amphitryon Planar / Ribbon Loudspeakers
The greatest two-channel music-listening experience I have ever had.

και το συμπερασμα

So, the perfect speaker? After years of reviewer conditioning, I know to say "No — no equipment is perfect." But there is a part of me that wants to scream "hell yes!" Of course they are not literally perfect, but they come closer to it than any speakers this guy has ever encountered — even those six-figure audio fantasies that populate our hobby these days. So, to paraphrase something I said a few months ago, I'm keeping the Amphitryons, and I expect to be listening to them for years to come. The loudspeaker that can make me change my mind has not, I think, been invented yet.

http://www.enjoythemusic.com/superioraudio/equipment/1006/midmonth/analysis_audio_amphitryon.htm

Reaction score
8
Την περασμενη Κυριακη και μετα την επισκεψη μας στην HI-END 2008, ειχαμε την ευκαιρια να επισκεφτουμε τον κ. Χαρτζη ιδιοκτητη της ANALYSIS, στην οικια του και εκει στον προσωπικο του χωρο να ακουσουμε το κορυφαιο ηχειο της εταιριας - αν εξαιρεσεις τα στοκεντ μοντελα - τον Αμφιτριωνα.

Η ακροαση πραγματοποιηθηκε συνδεοντας τους Aμφιτρυωνες με τα κορυφαια ενισχυτικα του φιλου VASTSAR τον προενισχυτη και τους μεγαλους μονομπλοκς της AUDIO VALVE, καθως επισης και το επισης κορυφαιο σι ντι πλευερ της ACOUSTICS ARTS. Ας σημειωθει οτι τα μηχανηματα αυτα μεταφερθηκαν απο την Θεσσαλονικη προκειμενου να γινουν καποιες ακροασεις με αυτα.

Eτσι περασαμε μερικες ευχαριστες ωρες συζητοντας με τον κ. Χαρτζη και ακουγοντας το κορυφαιο αυτο ηχειο, εγω, ο Βασιλης και ο Ηλιας, γιατι η Λενα ειχε αφοσιωθει στην συζητηση με την ομολογουμενως ευγενεσταση και παντα χαμογελαστη οικοδεσποινα.

Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ. Χαρτζη για την φιλοξενια του και να ζητησω μια συγνωμη απο την οικοδεσποινα για την αναστατωση που της προκαλεσαμε.

Reaction score
4.250

Θαναση θα ηθελα να γραψεις και την προσωπικη σου αποψη για το συστημα. Εδω λεμε τα παντα.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Θαναση θα ηθελα να γραψεις και την προσωπικη σου αποψη για το συστημα. Εδω λεμε τα παντα.

Βασιλη, τι εννοεις με το "εδω λεμε τα παντα", ο θανασης δεν εκρυψε τιποτα.

απλα το θεμα συνεχίστηκε απο καποιο σημειο και θα εξελιχθει, λιγο υπομονη...

Reaction score
4.250

Αστειευτηκα Ηλια, απλα περιμενω την συνεχεια. Ηλια μπορεις να αρχισεις εσυ. Σαν κατοχος των ηχειων της ιδιας εταιριας θα γραψεις τεχνικα χαρακτηριστικα που σαψως τα γνωριζεις καλυτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.812
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός