Onkyo 876 / 906... βρε βρε βρε!

Reaction score
3
Δεν αφήνεις για λίγο το δικηγόρο να μας πεις για τον ενισχυτή.
Αντε και σε αντιστάθμισμα θα σου πω εγώ γιατί δεν γίνεται, μετά όμως :107:

Reaction score
1.285
Δεν αφήνεις για λίγο το δικηγόρο να μας πεις για τον ενισχυτή.
Αντε και σε αντιστάθμισμα θα σου πω εγώ γιατί δεν γίνεται, μετά όμως :107:
Περιμένω τον ενισχυτή την Τετάρτη ! και το ΣΚ που έρχεται θα το στήσω το Home cinema !
Όσο για την εγγύηση αν μπορείς να μου πέις γιατί ΔΕΝ γίνεται ? ? ?
Όσο για δικηγόρο έχω ARAG Και δεν με ενδιαφέρουν τα έξοδα δικηγόρου κτλ...

Reaction score
3
Κοίτα αν υπήρχε στην Ελλάδα η ONKYO δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει όμως.
Υπάρχει ένας αντιπρόσωπος ο οποίος όταν κάποιος αγοράζει από το εξωτερικό δεν παίρνει τίποτα λεφτά, έτσι δεν μπορεί να καλύψει την εγγύηση.
Αυτό στην ουσία έχει να κάνει με τον τρόπο που δουλεύει η ONKYO, γιατί αν ήθελε να επιτρέψει της αγορές από τρίτες χώρες, υπήρχε τρόπος να καλύψει τον αντιπρόσωπο.
Προφανώς δεν θέλουν το "grey market" και δεν το κάνουν

Reaction score
1.285
http://www.eu.onkyo.com/indices/index_com_en_2008_5961399.html

Ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα ....

Γραπτά υπάρχει κάποιο έγγραφο που να απαγορεύει-ακυρώνει την εγγύηση απο Γερμανία πχ σε Ισπανία ή Ελβετία ή Ελλάδα ???
Αντιπρόσωπος ΥΠΑΡΧΕΙ ! όπως και νόμοι υπάρχουν ! ΘΑ το ψάξω το θέμα φίλε μου και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για την επισήμανσή σου !

Reaction score
3
Αν βρεις κάτι άλλο, να είσαι σίγουρος ότι όλοι θα θέλαμε να μάθουμε.
Πάντως το βλέπω χλωμό

Reaction score
20
Κοίτα αν υπήρχε στην Ελλάδα η ONKYO δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, δεν υπάρχει όμως.
Υπάρχει ένας αντιπρόσωπος ο οποίος όταν κάποιος αγοράζει από το εξωτερικό δεν παίρνει τίποτα λεφτά, έτσι δεν μπορεί να καλύψει την εγγύηση.
Αυτό στην ουσία έχει να κάνει με τον τρόπο που δουλεύει η ONKYO, γιατί αν ήθελε να επιτρέψει της αγορές από τρίτες χώρες, υπήρχε τρόπος να καλύψει τον αντιπρόσωπο.
Προφανώς δεν θέλουν το "grey market" και δεν το κάνουν
Παραεισαγωγή δηλαδή...

Ξέρω όμως περίπτωση με 875 που είχε πρόβλημα και το επισκεύασε ο "αντιπρόσωπος" στην Ελλάδα. Αλλά φυσικά δεν αναγνώρισε την εγγύηση και χρεώσε κανονικά την επισκευή...

Reaction score
3
Στα λόγια μου έρχεσαι. Λεφτά θέλουν να πάρουν οι άνθρωποι δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ισως θα ήταν έξυπνο από τη μεριά τους να πούλαγαν "επέκταση εγγύησης" και να κάλυπταν όσους αγόραζαν από το εξωτερικό. Θα έβγαζαν περισσότερα και ίσως έφτιαχναν και το όνομα τους στην αγορά (αν ήθελαν κάτι τέτοιο)

Reaction score
20
Aν ήθελαν να πάρουν λεφτά θα κοίταζαν και να βάλουν λογικές τιμές στα μηχανάκια τους! Εγώ πιστεύω ότι δεν τους ενδιαφέρει να πουλήσουν... Είναι δυνατόν οι τιμές τους 800-1000 ευρώ πάνω; Έτσι γίνομαι κι εγώ αντιπρόσωπος. Αγοράζω φτηνά μερικά κομμάτια από Γερμανία και τα δίνω όσο-όσο εδώ!
Απαράδεκτοι...

Reaction score
1.285
Την Δευτέρα θα πάρω ένα τηλέφωνο την ARAG να δούμε τι θα μας πούν ! Αλλά Πρόχειρο τηλεφώνημα σε Ξαδέλφη ( Πρώτη ) μου δικηγόρο μου είπε ότι μια εγγύηση ισχύει μέσα στην ευρωπαική ένωση με μόνο περιορισμό τον χρονικό και όχι γεωγραφικό !
Θα ρωτήσω και θα μάθω ! Όσο για τους ΚΛΕΦΤΕΣ δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι ! Μάλιστα πρέπει να το γνωρίζουν και οι ίδιοι το ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ κλέφτες είναι . . .

Reaction score
3
Κανονικά και στις τιμές δεν μπορούν να πουλάνε πάνω από την επίσημη λιανική τιμή του κατασκευαστή στην ΕΕ.
Εδώ μάλλον έχουμε το φαινόμενο, που η λαϊκή σοφία λέει ως "γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" :107:

Δηλαδή αν και η ONKYO ήταν σοβαρή εταιρεία δεν θα άφηνε τέτοια φαινόμενα

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κατεβα μεχρι το υπουργειο εμποριου στην κανιγκος και καταγγειλε τους
τοσο απλα
μετα να δεις γελια

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Κανονικά και στις τιμές δεν μπορούν να πουλάνε πάνω από την επίσημη λιανική τιμή του κατασκευαστή στην ΕΕ.
Εδώ μάλλον έχουμε το φαινόμενο, που η λαϊκή σοφία λέει ως "γύρισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι" :107:

Δηλαδή αν και η ONKYO ήταν σοβαρή εταιρεία δεν θα άφηνε τέτοια φαινόμενα
δεν ειναι η μονη

Reaction score
12
Για Onkyo και Bose οι τιμές καθορίζονται από τον Αντιπρόσωπο και οι τιμές είναι ενιαίες Πανελλαδικά!!!!!!!! Ακόμα και στο Media Markt.
Πάντως οι διαφορές αυτές είναι στα προιόντα της ΟΝΚΥΟ.
Στα υπόλοιπα είναι φυσιολογικές οι διαφορές.

Reaction score
1.285
Ήρθε ! Ήρθε ! Ήρθε στο κουτί του καινούργιος ....
ήταν να έρεθι την τετάρτη , αλλά ήρθε σήμερα ...
Super !
Περιμένω το ΣΚ να σετάρω το Home cinema ! Περιμένω και κάτι καλώδια ακόμα ....

Reaction score
1.285
Αγόρασα τον 876 !
1199 € + μεταφορικά από Γερμανία !
Περιμένω το ΣΚ να σετάρω το HC ...

Reaction score
3
Περιμένουμε εναγωνίως να μας πεις... ειδικά για τα χρώματα
Στην προηγούμενη γενιά είχαν παρατηρηθεί κάποια θεματάκια με το color space αλλά καλύτερα να μας πεις τις δικές σου εμπειρίες

Reaction score
1.285
Είναι μήπως ευκολο κάποιος να μου προτύνει ένα ΚΑΛΟ αλλά όχι τόσο ακριβό HDMI Καλώδιο να συνδέσω την τιβι με τον ΟΝΚΥΟ ??? αγόρασα ένα από το eshop αλλά δεν μπαίνει καλά στην τιβί από πίσω δηλαδή για να δώ πρέπει να το πιέσω με το χέρι μου ! Και αν κουνηθεί λίγο πάει η εικόνα .... Υπάρχει κανένα "ασφαλείας" ????

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988