- Reaction score
- 482
λιτό το βλέπω...xaxaxa...
Πάντως από Δευτέρα θα ξεκινήσω το πρωί γυμναστική.!!
Και εσύ ποιον κάνεις?Έχει - έχει..! Για όλα τα γούστα.
Πάντως οι Αφροαμερικανίδες....φυσάνε...
Ξέρεις εκείνες που είναι 50-50...
Εγώ.... δεν κοιτάω.
Το μόνο που έχω έρθει να κάνω εδώ και με ενδιαφέρει, είναι η επιστήμη.!
Ναι! Και να εκδώσεις διατριβή για τις μουλάτες! :443:Να ασχοληθείς με την......κοινωνιολογία!! :142: :136:
Ασφαλώς και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενά σου για να λες ότι έτυχε σε δικό σου άνθρωπο, αλλά αναρωτιέμαι, ειδικά αυτό πώς το καταφέρνουν... Δηλαδή όποτε κάνουν εκπτώσεις/προσφορές επιστρέφουν τη διαφορά σε όλους όσους αγόρασαν με φουλ τιμή; Και τότε γιατί δεν πουλάνε με μειωμένη τιμή όλο το χρόνο; Τα ίδια θα πάρουν, και θα γλιτώσουν και τις λογιστικές εγγραφές των επιστροφών...Και το πιο κουφο από όλα (γιατί έχει πολλα και μην σας κουράσω) είχε αγοράσει η θεία μου ενα πολυμίξερ 160 δολλάρια και μετα απο 3 βδομάδες το βάλανε προσφορά 110, φαντάζεστε τι έκανε ???
πηγε και της δωσανε τα 50 ευρώ πίσω , εννοείται πάντα ότι έχεις την απόδειξη
Γιατί δεν πάνε όλοι τα πράγματα πίσω. Και τελικά, στο κάνουν επειδή το ζήτησες. Επειδή ο καταναλωτής έχει πάντα δίκιο. Κι επειδή σε θέλουν να επιστρέψεις ως πελάτης.
Μαρία, η νοοτροπία είναι αρκετά διαφορετική, η καταναλωτική συνείδηση ισχυρή και ο ανταγωνισμός εμφανής και χειροπιαστός.
Μιχάλη αν αγοράσεις και φέρεις πολλά πράγματα και θές εκτελωνιστή ή κάνα καλό μέσο με τελώνη εδώ είμαι ΕΓΩ...!!!