Καλημέρα από Η.Π.Α.

Reaction score
14
Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Χρήστο για τα δικά μου δεδομένα (καφές+χυμό γκρέιπφρουτ+ μια φρυγανιά) είναι λουκούλλειο γεύμα.

Πάντως από Δευτέρα θα ξεκινήσω το πρωί γυμναστική.!!

Reaction score
14

Έχει - έχει..! Για όλα τα γούστα.

Πάντως οι Αφροαμερικανίδες....φυσάνε...

Ξέρεις εκείνες που είναι 50-50...

Reaction score
51

Έχει - έχει..! Για όλα τα γούστα.

Πάντως οι Αφροαμερικανίδες....φυσάνε...

Ξέρεις εκείνες που είναι 50-50...
Και εσύ ποιον κάνεις?
Τον Μίμη? Τον Νικηφόρο ή τον Παύλο? :116: :138:

Reaction score
14

Εγώ.... δεν κοιτάω.

Το μόνο που έχω έρθει να κάνω εδώ και με ενδιαφέρει, είναι η επιστήμη.!

Reaction score
14

Λοιπόν σήμερα πήγα σε event με Αμερικάνικα αυτοκίνητα καθώς και Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι ζούνε για να ζητωκραυγάζουν και να γιορτάζουν.

Ο αγώνας ήταν στις 6 το απόγευμα και από τις 10 το πρωί είχαν μαζευτεί έξω από το γήπεδο, έψηναν και έτρωγαν ασύστολα.

Ο αγώνας ήταν καλός αλλά...πολύ σκληρός από κοντά. Θα βάλω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε.

Σε μια επίσκεψη που έκανα σε malls μπούχτισα από τα πολλά είδη που βρήκα. Πραγματικά μερικά είναι σε εξευτελιστικές τιμές. λ.χ. Πολύ καλό παπούτσι για τρέξιμο ΝΒ για 50$, φορητός υπολογιστής της ΗΡ με 4 gb ram, 320 hd, 2.1 AMD για 599$. Όντως σχετικά με εμάς έχουν πολύ καλές τιμές και πολύ καλή εξυπηρέτηση.

Reaction score
47
οι ανθρωποι ειδικα στο συστημα των μαγαζιων είναι απιστευτοι!!!!!!
απο δικη μου εμπειρια μετα απο ταξίδι το 2004 Φιλαδελφεια, Μαϊαμι, Φλοριντα, Νεα Υόρκη, βίωσα τα εξής:
Αγορα παπουτσιου adidas 70 δολλάρια απο ένα μαγαζι, μετα από ένα μισάωρο το βρήκα στο διπλανό 45 δολλάρια ενώ έψαχνα τυχαια για κάτι άλλο και οι συγγενείς εκεί μου λένε παμε τα παπούτσια πίσω και να τα πάρουμε απο αυτό το κατάστημα
Ετσι και έγινε, πηραμε τα 70 δολλάρια πίσω και πήγαμε και τα αγοράσαμε απο το διπλανό με 45
Και το πιο κουφο από όλα (γιατί έχει πολλα και μην σας κουράσω) είχε αγοράσει η θεία μου ενα πολυμίξερ 160 δολλάρια και μετα απο 3 βδομάδες το βάλανε προσφορά 110, φαντάζεστε τι έκανε ???
πηγε και της δωσανε τα 50 ευρώ πίσω , εννοείται πάντα ότι έχεις την απόδειξη
Είναι η χαρά του καταναλωτή αυτή η χώρα, οπότε giotamike βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ στα mall:119:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Και το πιο κουφο από όλα (γιατί έχει πολλα και μην σας κουράσω) είχε αγοράσει η θεία μου ενα πολυμίξερ 160 δολλάρια και μετα απο 3 βδομάδες το βάλανε προσφορά 110, φαντάζεστε τι έκανε ???
πηγε και της δωσανε τα 50 ευρώ πίσω , εννοείται πάντα ότι έχεις την απόδειξη
Ασφαλώς και δεν αμφισβητώ τα γραφόμενά σου για να λες ότι έτυχε σε δικό σου άνθρωπο, αλλά αναρωτιέμαι, ειδικά αυτό πώς το καταφέρνουν... Δηλαδή όποτε κάνουν εκπτώσεις/προσφορές επιστρέφουν τη διαφορά σε όλους όσους αγόρασαν με φουλ τιμή; Και τότε γιατί δεν πουλάνε με μειωμένη τιμή όλο το χρόνο; Τα ίδια θα πάρουν, και θα γλιτώσουν και τις λογιστικές εγγραφές των επιστροφών...

Reaction score
5
Γιατί δεν πάνε όλοι τα πράγματα πίσω. Και τελικά, στο κάνουν επειδή το ζήτησες. Επειδή ο καταναλωτής έχει πάντα δίκιο. Κι επειδή σε θέλουν να επιστρέψεις ως πελάτης.
Μαρία, η νοοτροπία είναι αρκετά διαφορετική, η καταναλωτική συνείδηση ισχυρή και ο ανταγωνισμός εμφανής και χειροπιαστός.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γιατί δεν πάνε όλοι τα πράγματα πίσω. Και τελικά, στο κάνουν επειδή το ζήτησες. Επειδή ο καταναλωτής έχει πάντα δίκιο. Κι επειδή σε θέλουν να επιστρέψεις ως πελάτης.
Μαρία, η νοοτροπία είναι αρκετά διαφορετική, η καταναλωτική συνείδηση ισχυρή και ο ανταγωνισμός εμφανής και χειροπιαστός.

+1000

Αντίθετα με όσα ζούμε εδώ στην Ελλάδα...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263

Μια που είσαι εκεί, μπορείς να μας μας πεις τι λέει ο κόσμος για τις τελευταίες εξελίξεις στην οικονομία;
Τι κλίμα επικρατεί σχετικά με τα οικονομικά;

Reaction score
14
Μιχάλη αν αγοράσεις και φέρεις πολλά πράγματα και θές εκτελωνιστή ή κάνα καλό μέσο με τελώνη εδώ είμαι ΕΓΩ...!!!

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Καλημέρα από Η.Π.Α.

Μιχάλη αν αγοράσεις και φέρεις πολλά πράγματα και θές εκτελωνιστή ή κάνα καλό μέσο με τελώνη εδώ είμαι ΕΓΩ...!!!

χαχαχα...θα το έχω υπ' όψιν μου:138::138::138:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads