Καλημέρα από Η.Π.Α.

Reaction score
47
Απάντηση: Καλημέρα από Η.Π.Α.

και προσεξε μην εισαι πολυ υπερβαρος (στις βαλιτσες εννοω) διοτι θα εχεις να πληρωνεις στο chicago, δεν θυμαμαι νομιζω μεχρι 30-40 κιλα μπορεις να εχεις μετα βαρανε

Reaction score
14

Η όλη δουλειά είναι στο αεροδρόμιο του Κολοράντο που θα ξεκινήσω. Βέβαια, για τις υπερατλαντικές πτήσεις δεν υπάρχει περιορισμός. Σκέφτομαι όμως τις πτήσεις που έχω μέσα στην Αμερική. Εκεί είναι max 23. Δεν νομίζω να τα έχω περάσει....

Reaction score
14

Ναι Χρήστο...εκεί θα τα κάνω.

Αλλά και μια εβδομάδα στο Dallas...να μην αγοράσω τίποτα; χιχιιχιχιχ

GTX

Reaction score
39

Πρόσεχε!!!

Στα υπερατλαντικά μπορεί να μη τίθεται θέμα βάρους που μπορείς να κουβαλήσεις αλλά μέγιστο βάρος ανά βαλίτσα το οποίο ισχύει παντού στην Αμερική! Αν θυμάμαι είναι 30 κιλά. Αν δε κάνω λάθος είναι για λόγους υγείας των ανθρώπων που κουβαλάνε τις βαλίτσες για να μην σηκώνουν βάρος πάνω από 30 κιλά. Για να σου δώσω να καταλάβεις εμάς δεν μας αφήναν να φύγουμε από NY αν δεν μεταφέραμε πράγματα από τις 2 πιο βαριές βαλίτσες σε άλλες που ήταν κάτω του ορίου...όχι ότι καλύτερο να κάνεις μπροστά στον πάγκο του Check in...

Reaction score
47

Πρόσεχε!!!

Στα υπερατλαντικά μπορεί να μη τίθεται θέμα βάρους που μπορείς να κουβαλήσεις αλλά μέγιστο βάρος ανά βαλίτσα το οποίο ισχύει παντού στην Αμερική! Αν θυμάμαι είναι 30 κιλά. Αν δε κάνω λάθος είναι για λόγους υγείας των ανθρώπων που κουβαλάνε τις βαλίτσες για να μην σηκώνουν βάρος πάνω από 30 κιλά. Για να σου δώσω να καταλάβεις εμάς δεν μας αφήναν να φύγουμε από NY αν δεν μεταφέραμε πράγματα από τις 2 πιο βαριές βαλίτσες σε άλλες που ήταν κάτω του ορίου...όχι ότι καλύτερο να κάνεις μπροστά στον πάγκο του Check in...
έτσι ακριβώς, δεν μπορείς να φέρεις 1 άτομο 100 κιλά βαλίτσες
σίγουρα θα πληρώσεις
μία φορα η μητέρα μου είχε πληρώσει 200 δολλάρια για υπερβαρα (δεν θυμάμαι το βαρος το παραπανίσιο)

Reaction score
1.847

... μία φορά η μητέρα μου είχε πληρώσει 200 δολλάρια για υπερβαρα ...
Φαντάσου πόσα είχε δώσει για το περεχόμενο ...

:123:

Reaction score
51

Για να μειώσεις το βάρος στις βαλίτσες........φόρα τα καινούρια!!
Θα μοιάζεις λίγο έτσι.....

αλλά θα την γλυτώσεις χιχιχιχιχιχι

Reaction score
51

Και για τους...τελώνες, μην ανησυχείς....
Θα σε περιμένω στο El paso....εεε, συγνώμη στο Ελ. Βενιζέλ με μια ταμπέλα ΝΑΑΑΑΑ με το συμπάθειο και θα γράφει
«Μιχάλης από Αμερική, εδώ» :116: :142: :136:

Reaction score
14

Τα σχετικά περί βαλιτσών μπορεί να τα δει κανείς στην παρακάτω ιστοσελίδα.

http://www.united.com/page/article/0,6722,52482,00.html

Από κει και πέρα, έχω μαζί μου και ένα τρόλεϊ για μέσα στο αεροπλάνο αλλά και τη τσάντα του υπολογιστή. Δεν σκοπεύω να περάσω πάρα πολλά κιλά μιας και οι αγορές μου θα είναι το περισσότερο σε ρούχα.

Reaction score
14

Αυτό που σήμερα με προβλημάτισε είναι το εξής.

Επειδή θα μείνω στο ίδιο ξενοδοχείο για πολλές μέρες έκανα κάποιες παραγγελίες να μου έρθουν εδώ και πλήρωσα μέσω δικτύου.
Κοιτώντας όμως το status των παραγγελιών, έβλεπα ότι είναι στην αναμονή λόγω προβλημάτων με την πιστωτική μου κάρτα. Όμως δεν έχω ανεξόφλητους λογαριασμούς ούτε παρόμοια προβλήματα.

Κάλεσα στην Citibank και μου είπαν ότι έχουν μπλοκάρει τη κάρτα λόγω παραγγελιών από ξένη χώρα και επειδή αυτό τους φάνηκε ύποπτο. Δεν μπορώ να πω ότι είναι κακό αλλά είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει όντας χρησιμοποιώντας κάρτα σε όλα τα ταξίδια μου. Ευτυχώς που υπάρχει και το skype και μπορώ να μιλάω με Ελλάδα με ελάχιστη χρέωση.

Reaction score
5

Ναι, αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που αγοράζεις τόσα πολλά πράγματα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Τα συστήματα anti-fraud έχουν συγκεκριμένους αλγόριθμους, που χτυπούν καμπανάκια μόλις ικανοποιηθούν μερικές συνθήκες. Αφού ξεμπερδέψεις με την Citi, καλύτερα πάρε τηλ τις εταιρείες που παρήγγειλες τα πράγματα και πες τους να περάσουν πάλι την κάρτα, αλλιώς δεν θα ξεκολλήσει το θέμα.

Reaction score
14

Άκη ευχαριστώ για την απάντηση.

Όμως δεν έχω αγοράσει ακόμα πολλά πράγματα από εδώ κάνοντας χρήση της πιστωτικής. Ένα καφέ στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης επειδή δεν είχα € και δεν έπαιρνε $ και έναν υπολογιστή από εδώ.

Πάντως έκανα έλεγχο και όλα είναι οκ.

Reaction score
3

Αν θες να αγοράσεις πράγματα πληροφορικής αγόρασε το computer shopper για πιό φτηνά.
Ψώνια για ρούχα, μόνο επώνυμα, μόνο ξεφτίλα τιμές, κοίτα εδώ
http://www.premiumoutlets.com για να βρείς κάποιο κοντά σου
Αν έχεις συγγενείς θα ξέρουν να σου πουν βέβαια που να πας

Το πόσο βάρος δικαιούσαι έχει να κάνει και με το εισιτήριο σου (class).
Δεν τους παίρνεις κανένα τηλεφωνάκι να σου πούνε.
Πχ. σε business class σίγουρα δικαιούσαι περισσότερα κιλά

Ο GTX έχει δίκιο για τα σωματεία φορτοεκφορτωτών, δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο τους επιτρέπεται να σηκώνουν. Νομίζω μέχρι 60 pounds ήταν

Reaction score
3

Α, όταν λένε sale, όπως Colombus day sale, ξεχύσου στους δρόμους :107:
Δες και κανένα Macy's αν έχει εκεί που είσαι για ρούχα/παπούτσια

Reaction score
5

Columbus Day sale, 10-13 Οκτωβρίου. Κρατάει πολύ αυτή η μέρα!:114:

Reaction score
3

Εχει καλές εκπτώσεις σου λέω:107:
και πραγματικές όχι ανεβάζω τη μία μέρα για να κατεβάσω την άλλη, λέμε τώρα

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Εμένα με είχαν πάρει 4-5 τηλέφωνα στην Αμερική από Ελλάδα για τις πιστωτικές μου κάρτες...

Σε όλους έλεγα ότι ακόμα δεν έχω αρχίσει τις αγορές!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.686
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis