EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
3
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μπορεί κάποιος να το μετρήσει και να μου πει ακριβώς τις διαστάσεις του και κυρίως το ύψος γιατί στην εσοχή της τηλεόρασης περιορίζομαι λίγο...

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους..
Είμαι ήδη κάτοχος ενός egrait-m31b με ένα απλούστατο αλλά σημαντικό πρόβλημα..
Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω...
Αναλυτικά:
Εχω βάλει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ένα σκληρό..
Δεν μπορώ να περάσω το λειτουργικό.. με κάποιο τρόπο σε αυτό..
Ετσι τον βλέπω μόνο στο pc... ως εξωτερικό σκληρό..

Σκοπός μου είναι να συνδέσω το μηχάνημα απευθέιας στη plasma που εχω στο διαμέρισμα μεσω hdmi αντί ενός HTPC, και να πάιζω τις Matrotskes mou kai ta divx apo αυτο..
Τι κάνω λάθος? Προσπάθησα να περάσω με στικάκι usb τα αρχεία αλλα δεν τα βλέπει..

Μπορεί να φένεται βλακώδες αλλά εχω κολλήσει..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..
Ευχαριστω..

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους..
Είμαι ήδη κάτοχος ενός egrait-m31b με ένα απλούστατο αλλά σημαντικό πρόβλημα..
Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω...
Αναλυτικά:
Εχω βάλει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ένα σκληρό..
Δεν μπορώ να περάσω το λειτουργικό.. με κάποιο τρόπο σε αυτό..
Ετσι τον βλέπω μόνο στο pc... ως εξωτερικό σκληρό..

Σκοπός μου είναι να συνδέσω το μηχάνημα απευθέιας στη plasma που εχω στο διαμέρισμα μεσω hdmi αντί ενός HTPC, και να πάιζω τις Matrotskes mou kai ta divx apo αυτο..
Τι κάνω λάθος? Προσπάθησα να περάσω με στικάκι usb τα αρχεία αλλα δεν τα βλέπει..

Μπορεί να φένεται βλακώδες αλλά εχω κολλήσει..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..
Ευχαριστω..
Πρέπει στο μενού εγκατάσταση στην ενότητα συντήρηση να σου βγάζει οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,το πατάς και αρχίζει η εγκατάσταση,αφού βέβαια έχεις βάλει το usb stick με το αρχείο syb8634.nmt.Αν δεν σου βγάζει το οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,τότε υπάρχει πρόβλημα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου το αλλάξανε το EGREAT EG-M31B από το e-shop

Reaction score
927

Μηπως το αρχείο syb8634.nmt το εχεις μεσα σε φακελο?Αν ναι βγαλτο εξω

Reaction score
0

καλημέρα ρε παιδιά. μολις εχτες αγορασα το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER αλλα δεν βλεπω να γινετε τιποτα. Συγκεκριμένα του εβαλα σκηρό και δεν μπορω να το δουλεψω. οταν το συνδέω στην τηλεοραση δεν κανει τιποτα. γραφει ενα auto στην αρχικη σελίδα και τιποτα αλλό.
Πρέπει να εχει προβλημα. αν ξερει κανεισ ας μου πει τι στο καλο γίνετε

Reaction score
173

Καλως ηλθες panstam στην παρεα μας.
Αν το εχεις συνδεσει με hdmi στην tv σου δοκιμασε να αλλαξεις συνδεση. Δες απο το manul πως θα το κανεις αυτο. Μαλλον αυτο ειναι το προβλημα.

Reaction score
0

ευχαριστω. μια τελευταια ερωτηση ποση ωρα κανει να φορτωση το nmt γιατι το εχω βαλει να κανει εγκατασταση και εδω και κανα εικοσάλεπτο ειναι στο 0%.

tm

Reaction score
0

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα! (νομιζω ειναι το πρωτο ποστ μου εδω..)
Υστερα απο αρκετο ψαξιμο και εν συνεχεια διαβασμα, κατεληξα στο να παραγγειλω απο το eshop το συγκεκριμενο NMT, εναντι του PopCorn. Το θελω σχεδον αποκλειστικα για να βλεπω τα αρχεια που εχω στον υπολογιστη, στο δωματιο που ειναι ο προτζεκτορας μαζι με το υπολοιπο ηχοσυστημα.. Αργοτερα σκεφτομαι να του προσθεσω και εναν εσωτερικο σκληρο για να γινει του τορρεντ το πανηγυρι!
Παντως το συγκεκριμενο τοπικ εχει σχετικη ησυχια απο το αντιστοιχο του popcorn.. χμ.. πρεπει να προβληματιζομαι?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα! (νομιζω ειναι το πρωτο ποστ μου εδω..)
Υστερα απο αρκετο ψαξιμο και εν συνεχεια διαβασμα, κατεληξα στο να παραγγειλω απο το eshop το συγκεκριμενο NMT, εναντι του PopCorn. Το θελω σχεδον αποκλειστικα για να βλεπω τα αρχεια που εχω στον υπολογιστη, στο δωματιο που ειναι ο προτζεκτορας μαζι με το υπολοιπο ηχοσυστημα.. Αργοτερα σκεφτομαι να του προσθεσω και εναν εσωτερικο σκληρο για να γινει του τορρεντ το πανηγυρι!
Παντως το συγκεκριμενο τοπικ εχει σχετικη ησυχια απο το αντιστοιχο του popcorn.. χμ.. πρεπει να προβληματιζομαι?
Αντιθετως!!!!!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Πρέπει στο μενού εγκατάσταση στην ενότητα συντήρηση να σου βγάζει οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,το πατάς και αρχίζει η εγκατάσταση,αφού βέβαια έχεις βάλει το usb stick με το αρχείο syb8634.nmt.Αν δεν σου βγάζει το οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,τότε υπάρχει πρόβλημα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου το αλλάξανε το EGREAT EG-M31B από το e-shop

Πήρα κι εγώ ένα σήμερα και δεν έχει μέσα τις βίδες που βιδώνουν το καπάκι.
Λες να είναι αυτό που επέστρεψες;

tm

Reaction score
0

καλα, πριν απο λιγο πηγα μια επισκεψη απο το "επισημο" site της εταιρειας... Κατεβασα και το manual σε pdf και του εριξα μια ματια.. Πολυ ... "κινα" ρε παιδι μου...
(εφ' οσον εσυ πηρες το "χωρις_βιδες" θελω να πιστευω πως αυτο που θα παραλαβω, θα ειναι .. πληρες ??!!)

tm

Reaction score
0

το παρελαβα σημερα! ολα οκ, οι βιδες ειναι μεσα!
Το απογευμα θα γινει η εγκατασταση και αργοτερα θα του κοτσαρω και εναν δισκο, να ειναι πληρες!

tm

Reaction score
0

Καλησπερα!
Γυρισα σπιτι, λοιπον, το συνεδεσα να παιξει και απορω πως γινεται σε εσας να παιζει χωρις προβλημα και εμενα απλα dvd rip να κολλανε και να σπανε...
Εβαλα το Cars να παιζει και η εικονα σπαει, ενω ο ηχος ειναι ανυπαρκτος..
Εσωτερικο δισκο δεν του εχω βαλει και οτι τραβαει ειναι απο τον υπολογιστη μεσω δικτυου.. Ηδη κατεβαζω την καινουρια firmware μπας και διορθωσει τιποτα, αλλα ειλικρινα απορω, αν ειναι να τα "παιζει" με μια ταινια οπως το Cars, πως ειναι δυνατον να παιζει mkv χωρις προβλημα??

Reaction score
19
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλησπερα!
Γυρισα σπιτι, λοιπον, το συνεδεσα να παιξει και απορω πως γινεται σε εσας να παιζει χωρις προβλημα και εμενα απλα dvd rip να κολλανε και να σπανε...
Εβαλα το Cars να παιζει και η εικονα σπαει, ενω ο ηχος ειναι ανυπαρκτος..
Εσωτερικο δισκο δεν του εχω βαλει και οτι τραβαει ειναι απο τον υπολογιστη μεσω δικτυου.. Ηδη κατεβαζω την καινουρια firmware μπας και διορθωσει τιποτα, αλλα ειλικρινα απορω, αν ειναι να τα "παιζει" με μια ταινια οπως το Cars, πως ειναι δυνατον να παιζει mkv χωρις προβλημα??
Ρίξε μια ματιά εδώ:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807

στο "Παίζω αρχεία υψηλής ανάλυσης (high-definition) μέσω του τοπικού μου ασύρματου δικτύου αλλά παρατηρώ "σπασίματα" στην εικόνα."

tm

Reaction score
0

Σε ευχαριστω για το link!
Το ειχα διαβασει αυτο οταν εψαχνα ποιο απο τα 2 να προτιμησω...
προφανως η συνδεση που κανει το NMT μεσω δικτυου ειναι SMB, πραγμα που σημαινει ~38Μbps.. Παιζω παντα με καλωδιο και το δικτυο ειναι 100Mbps..
Βλεποντας αυτα, λοιπον, καταλαβαινω οτι μεσω δικτυου δεν μπορεις να δεις και πολλα "απλα" dvd rip (δεν μιλαω για blu ray), ενω για .mkv, ο εσωτερικος δισκος ειναι μονοδρομος.. Σωστα?
Απλα με παραξενεψε που εχει γραφτει πως παιζει μεσω δικτυου αψογα και τετοια..
Παρεπιπτοντως.. υπαρχει καποιος τροπος να ξερω το bitrate μιας ταινιας?
(εκανε αναβαθμιση στο τελευταιο firmware 0818, αν δεν κανω λαθος, ενω για αναβαθμιση ΝΜΤ δεν εχω δει τιποτα... Να ανησυχω?)
Thanks!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas