Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πρέπει στο μενού εγκατάσταση στην ενότητα συντήρηση να σου βγάζει οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,το πατάς και αρχίζει η εγκατάσταση,αφού βέβαια έχεις βάλει το usb stick με το αρχείο syb8634.nmt.Αν δεν σου βγάζει το οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,τότε υπάρχει πρόβλημα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου το αλλάξανε το EGREAT EG-M31B από το e-shopΚαλησπέρα σε όλους..
Είμαι ήδη κάτοχος ενός egrait-m31b με ένα απλούστατο αλλά σημαντικό πρόβλημα..
Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω...
Αναλυτικά:
Εχω βάλει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ένα σκληρό..
Δεν μπορώ να περάσω το λειτουργικό.. με κάποιο τρόπο σε αυτό..
Ετσι τον βλέπω μόνο στο pc... ως εξωτερικό σκληρό..
Σκοπός μου είναι να συνδέσω το μηχάνημα απευθέιας στη plasma που εχω στο διαμέρισμα μεσω hdmi αντί ενός HTPC, και να πάιζω τις Matrotskes mou kai ta divx apo αυτο..
Τι κάνω λάθος? Προσπάθησα να περάσω με στικάκι usb τα αρχεία αλλα δεν τα βλέπει..
Μπορεί να φένεται βλακώδες αλλά εχω κολλήσει..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..
Ευχαριστω..
Αντιθετως!!!!!Καλησπέρα και καλως σας βρήκα! (νομιζω ειναι το πρωτο ποστ μου εδω..)
Υστερα απο αρκετο ψαξιμο και εν συνεχεια διαβασμα, κατεληξα στο να παραγγειλω απο το eshop το συγκεκριμενο NMT, εναντι του PopCorn. Το θελω σχεδον αποκλειστικα για να βλεπω τα αρχεια που εχω στον υπολογιστη, στο δωματιο που ειναι ο προτζεκτορας μαζι με το υπολοιπο ηχοσυστημα.. Αργοτερα σκεφτομαι να του προσθεσω και εναν εσωτερικο σκληρο για να γινει του τορρεντ το πανηγυρι!
Παντως το συγκεκριμενο τοπικ εχει σχετικη ησυχια απο το αντιστοιχο του popcorn.. χμ.. πρεπει να προβληματιζομαι?
Πρέπει στο μενού εγκατάσταση στην ενότητα συντήρηση να σου βγάζει οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,το πατάς και αρχίζει η εγκατάσταση,αφού βέβαια έχεις βάλει το usb stick με το αρχείο syb8634.nmt.Αν δεν σου βγάζει το οδηγός εγκατάστασης ΝΜΤ,τότε υπάρχει πρόβλημα.Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και μου το αλλάξανε το EGREAT EG-M31B από το e-shop
Ρίξε μια ματιά εδώ:Καλησπερα!
Γυρισα σπιτι, λοιπον, το συνεδεσα να παιξει και απορω πως γινεται σε εσας να παιζει χωρις προβλημα και εμενα απλα dvd rip να κολλανε και να σπανε...
Εβαλα το Cars να παιζει και η εικονα σπαει, ενω ο ηχος ειναι ανυπαρκτος..
Εσωτερικο δισκο δεν του εχω βαλει και οτι τραβαει ειναι απο τον υπολογιστη μεσω δικτυου.. Ηδη κατεβαζω την καινουρια firmware μπας και διορθωσει τιποτα, αλλα ειλικρινα απορω, αν ειναι να τα "παιζει" με μια ταινια οπως το Cars, πως ειναι δυνατον να παιζει mkv χωρις προβλημα??