- Reaction score
- 4.250
Λογω της φημης του αγοραζα διαφορα δισκακια του. Καθε φορα πιστευα οτι επεσα σε καποιο οχι καλο. Ελεγα δεν μπορει διαβαζω τοσο καλα λογια απλα επεσα σε περιπτωση. Ετσι σταδιακα μαζευτηκαν τα παρακατω cd
Τα συμπερασματα μου ειναι οτι γενικα γινεται μια επιδειξη τεχνικης χωρις ομως ρυθμο η συναισθημα. Κανενας φιλος μου δεν μπορεσε να αντεξει ενα κοματι του να το βγαλει ως το τελος. Αντιθετως σαξοφωνιστες οπως Coleman Hawkins, Ben Webster με την πρωτη σε κερδιζουν. Τι συμβαινει λοιπον? Ειναι θεμα γουστου η κατι αλλο? Μηπως εκανα λαθος επιλογη δισκων? Η απλα ειμαι εγω κανενας παραξενος. Αλλα και οι φιλοι μου?
- JOHN COLTRANE: A LOVE SUPREME
- JOHN COLTRANE: BAHIA **
- JOHN COLTRANE: BALLADS
- JOHN COLTRANE: BLUE TRAIN
- JOHN COLTRANE: IN EUROPE
- JOHN COLTRANE: LIVE IN STOCKHOLME
- JOHN COLTRANE & MILES DAVIS 1955 - 1961
- JOHN COLTRANE: DEJAVU RETRO (διπλο)
- DUKE ELLINGTON - JOHN COLTRANE (εξαιρετικο)
Τα συμπερασματα μου ειναι οτι γενικα γινεται μια επιδειξη τεχνικης χωρις ομως ρυθμο η συναισθημα. Κανενας φιλος μου δεν μπορεσε να αντεξει ενα κοματι του να το βγαλει ως το τελος. Αντιθετως σαξοφωνιστες οπως Coleman Hawkins, Ben Webster με την πρωτη σε κερδιζουν. Τι συμβαινει λοιπον? Ειναι θεμα γουστου η κατι αλλο? Μηπως εκανα λαθος επιλογη δισκων? Η απλα ειμαι εγω κανενας παραξενος. Αλλα και οι φιλοι μου?