Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Όπα μόρφωση, Φιλιά Πυργάκη έ; :119:... Όμως η Θώδη το έχει παρακάνει για τα φράγκα και δεν είναι και σπουδαία φωνή επιτέλους....άκου τη Φιλιώ Πυργάκη που είναι η τραγουδίστρια-θρύλος των ελληνικών πανηγυριών και τα λέμε ...
Εφτούνη είναι σόι με την παρακάτω;... Εδώ Χαρά Βέρρα!!!!! και χαρά οφθαλμών ...
Η οποία, απ' όσο ξέρω είναι (ήταν δεν ξέρω) τσιγγάνικης καταγωγής.... Αν η Θώδη τραγουδούσε δημοτικά, ο Καρνάβας, ο Κιτσάκης, ο Παπασιδέρης, η Τασία Βέρρα ...
Συμφωνώ με την Fedra...Νομίζω ότι λίγοι κατάλαβαν τη χιουμοριστική διάθεση του xfader, κύριε anemelos.....επίσης και την δική μου.... :125:
:142:Πάντως έχουμε ένα χάρισμα εδώ...πώς πάμε από την Θώδη (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου) στους Monty Pythons (Θεοί της σάτιρας παγκοσμίως), αναλύουμε τον Μωάμεθ και τον Βούδα για λίγο και πάλι πίσω στον Φλωρινιώτη...με έχει αφήσει άφωνο...:142::142:
:142::142: Aυτό φανερώνει εύρος πνεύματος!!Πάντως έχουμε ένα χάρισμα εδώ...πώς πάμε από την Θώδη (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου) στους Monty Pythons (Θεοί της σάτιρας παγκοσμίως), αναλύουμε τον Μωάμεθ και τον Βούδα για λίγο και πάλι πίσω στον Φλωρινιώτη...με έχει αφήσει άφωνο...:142::142: