Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Reaction score
40
Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Joseph έχεις δίκιο που ενοχλήθηκες...η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβε καλά το χιούμορ του videoclip και δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά......να είσαι σίγουρος ότι κατάλαβε από μένα....:138:εκ των υστέρων......:126:

Reaction score
1.844

... Όμως η Θώδη το έχει παρακάνει για τα φράγκα και δεν είναι και σπουδαία φωνή επιτέλους....άκου τη Φιλιώ Πυργάκη που είναι η τραγουδίστρια-θρύλος των ελληνικών πανηγυριών και τα λέμε ...
Όπα μόρφωση, Φιλιά Πυργάκη έ; :119:
Ωχ έκανα βλακεία. Θα μπει κάποια στιγμή στο θέμα ο xfader και θα με κάνει ρόμπα πάλι. :121:
... Εδώ Χαρά Βέρρα!!!!! και χαρά οφθαλμών ...
Εφτούνη είναι σόι με την παρακάτω;
... Αν η Θώδη τραγουδούσε δημοτικά, ο Καρνάβας, ο Κιτσάκης, ο Παπασιδέρης, η Τασία Βέρρα ...
Η οποία, απ' όσο ξέρω είναι (ήταν δεν ξέρω) τσιγγάνικης καταγωγής.

Reaction score
1.844

Και μια και το θέμα είναι για τα μπάζα :119: ορίστε ένα για βραβείο:

Πάολα - Είσαι αμαρτωλή

[youtube]Ph6r9vS1uIU[/youtube]

ξεκινά με το "πάμε αλλιώς". :111: Πάρτο αλλιώς Πάολα, θα βρεις κολώνα μαρή! :138:

Όποιος αντέξει και το δει-ακούσει όλο κερδίζει ποδήλατο μάλλινο, by anemelos. :142:

Reaction score
40

Νομίζω ότι λίγοι κατάλαβαν τη χιουμοριστική διάθεση του xfader, κύριε anemelos.....επίσης και την δική μου.... :125:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

Νομίζω ότι λίγοι κατάλαβαν τη χιουμοριστική διάθεση του xfader, κύριε anemelos.....επίσης και την δική μου.... :125:
Συμφωνώ με την Fedra...

Το θέμα είναι καθαρά χιουμοριστικό και δεν νομίζω ότι τα παραπάνω μηνύματα βοηθούν...

Νομίζω πρέπει ο ίδιος ο anemelos να διορθώσει τα τελευταία του post...

Reaction score
1.844

Το διορθώνω με μετάφραση.
Το θέμα ασχολείται με τα (τραγούδια) μπάζα,
οπότε πρότεινα ένα ανάλογο τεμάχιο.

Μη παρεξηγείστε έτσι εύκολα, δεν έχω δώσει τέτοια δείγματα, μέσα στο πνεύμα του χιούμορ απάντησα. Ίσως θάπρεπε να βάλω το "για τα μπάζα" σε παρένθεση.

Τες πα αυτό εννοούσα, εξάλλου γι' αυτό και τα emoticons είναι καθοριστικά, σαν αυτό :119: ή σαν αυτό :142:.

Reaction score
40

ΟΚ. αν το θέτεις έτσι....τώρα μπορείς να βάλεις anemelos και.....Φλωρινιώτη.........:142: αν θέλεις......:138:

Reaction score
5

Πάντως έχουμε ένα χάρισμα εδώ...πώς πάμε από την Θώδη (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου) στους Monty Pythons (Θεοί της σάτιρας παγκοσμίως), αναλύουμε τον Μωάμεθ και τον Βούδα για λίγο και πάλι πίσω στον Φλωρινιώτη...με έχει αφήσει άφωνο...:142::142:

Reaction score
1.213

Πάντως έχουμε ένα χάρισμα εδώ...πώς πάμε από την Θώδη (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου) στους Monty Pythons (Θεοί της σάτιρας παγκοσμίως), αναλύουμε τον Μωάμεθ και τον Βούδα για λίγο και πάλι πίσω στον Φλωρινιώτη...με έχει αφήσει άφωνο...:142::142:
:142:

Ειναι κληρονομικο το χαρισμα για αυτο...:138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Η Θώδη ξαναχτυπά!!!

:142::142: Aυτό φανερώνει εύρος πνεύματος!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv