Σε λιγο θα χουν...:142:Ά Επί τούτου έχω όμως και μια ερώτηση εντός-εκτός θέματος, όποιος θέλει μπορεί να τη διαβάσει...
Στην Ιαπωνία έχουνε λαθρομετανάστες;
Θελετε να σας στειλω τιποτα απο κει.. ???
Σε λιγο θα χουν...:142:Ά Επί τούτου έχω όμως και μια ερώτηση εντός-εκτός θέματος, όποιος θέλει μπορεί να τη διαβάσει...
ΙαπωνΕΣ;;;:111:Ώχ! Ώχ! θα μας μάθουν και οι Ιάπωνες!!!!:142::142::142:
Τι σου έκανε η Έλενα βρε Fedra;Έχει έρθει αυτή η μόδα στην Ελλάδα δεν το μάθατε?
Έλενα Βέντη τραγουδίστρια (λέει...:108και στυλίστρια των ρούχων της :131::142:
ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ .....
Απ' όσο ξέρω έχουν. Αλλά εκεί η αστυνομία φυλάει τον κόσμο και όχι τα σπίτια των βουλευτών, νυν και πρώην, των "επιφανών" ανδρών, πχ, γνωστών δημοσιογράφων, και διαφόρων άλλων "σημαντικών" ατόμων, μη :419: (ξεράσω).... Επί τούτου έχω όμως και μια ερώτηση εντός-εκτός θέματος, όποιος θέλει μπορεί να τη διαβάσει...
Όπως λέμε, φίλοι φίλοι, σου "δροσίζω" το καντήλι;... Μου έχεις κράξει όλες τις φίλες...
Ώπα, ώπα!! Αυτό είναι το κακό με τον γραπτό λόγο!Νομίζω Μυρτώ παίρνεις σοβαρά κάποιες τοποθετήσεις χιουμοριστικές. Δεν θέλω να πω ποιων μελών, εγώ ρουφιάνος δεν είμαι! :119:
Όχι φυσικά, Αυτές τις γυναίκες δεν τις συνοδεύεις, περιμένεις να τις πάει ο συνοδός για ύπνο και περνάς για ένα τελευταίο "ποτό". :125:
Το πρόβλημα δεν είναι το αν υποστηρίζουμε τη μόδα ή όχι, αλλά το ότι οι 9 στις 10 που θα την υιοθετούσαν δε θα είχαν τα προσόντα για τέτοια εμφάνιση.Εσείς κύριοι που τόσο πολύ υποστηρίζετε αυτή τη μόδα (?) θα συνοδεύατε μια κοπέλα που θα ήταν ντυμένη έτσι?
Ε να.....Αυτες τις κακες συνηθειες να μην ειχες.....:114::114::127:Τώρα να σου απαντήσω σε πιο προσωπικό επίπεδο.
Και είχα την ελπίδα να πάμε παρέα στην Έλενα! :414:... Αντίστοιχα βγάζω τον εαυτό μου έξω από ομάδες που ... διασκεδάζουν σε μπουζούκια ...
:119: καλό ...Ε να.....Αυτές τις κακές συνήθειες να μην είχες ...
Κι εσύ Βρούτε; :137:Ε να.....Αυτες τις κακες συνηθειες να μην ειχες.....:114::114::127:
Για καταστάσεις decadence είμαι μέσα! Όταν τα μπουζούκια τα παίρνουν στα σοβαρά είμαι αντίθετος.:144:Και είχα την ελπίδα να πάμε παρέα στην Έλενα! :414:
Βγαλε τα γυαλια ρε!:107:Όταν τα μπουζούκια τα παίρνουν στα σοβαρά είμαι αντίθετος.:144:
Δε γίνεται, θα στραβωθώ από τη λάμψη! :145:Βγαλε τα γυαλια ρε!:107:
Τσίμπα τότενες ένα δωράκιΔε γίνεται, θα στραβωθώ από τη λάμψη! :145:
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ROOF GARDEN GRAN BRETANE ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΧΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΓΚΑΖΙ-ΨΥΡΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ 100 ΜΕΤΡΑ. ΤΣΕ ΒΑΛΕ....ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΑΛΩΝ Η ΚΑΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ. (ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ). ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΩ.Έχω μείνει άφωνη από τις απαντήσεις !
Και έρχεται η επόμενη ερώτηση. Εσείς κύριοι που τόσο πολύ υποστηρίζετε αυτή τη μόδα (?) θα συνοδεύατε μια κοπέλα που θα ήταν ντυμένη έτσι?
"Εδώ σε θέλω κάβουρα να περπατάς στα κάρβουνα"! :142::142: