EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Στο CD που παρεχεται μαζι με την συσκευη εχει ενα προγραματακι που φορμαρει τον εσωτερικο σκληρο του egreat σε ntfs απο τον υπολογιστη σου.Προσοχη να φορμαρεις μονο το μεγαλο κοματι γιατι στα μικρα ειναι το λειτουργικο του.
και θα χασω φυσικα ολα τα ηδη γραμμενα σ΄αυτον. Αλλα αφου λενε οτι ο εσω σκληρος δουλευει με Fat32 (λογω Linux), θα ειναι ενταξει;

Reaction score
927

Αν εχεις e-sata στον υπολογιστη σου η αντιγραφη ειναι παιχνιδακι, τρελα γρηγορη.
Τωρα για το φατ32 δεν ξερω να σου πω αλλα νομιζω οτι ειναι ενας απο τους λογους για αργες αντιγραφες αλλα οπως ειπα δεν γνωριζω κατι παραπανω.Ο εσωτερικος, το κομματι που ειναι για αποθηκευση δουλευει και σε NTFS.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Αν εχεις e-sata στον υπολογιστη σου η αντιγραφη ειναι παιχνιδακι, τρελα γρηγορη.
Τωρα για το φατ32 δεν ξερω να σου πω αλλα νομιζω οτι ειναι ενας απο τους λογους για αργες αντιγραφες αλλα οπως ειπα δεν γνωριζω κατι παραπανω.
Δεν εχω, ειναι σχετικα παλιος, μονο με usb

Reaction score
0
παιδιά λίγη βοήθεια.
ενώ μπορώ να δω τον δίσκο του egreat μεσω samba στο Η/Υ,να αντιγράψω αρχεία,δεν τον βλέπει το πρόγραμμα IFS drives στο control panel.
επίσης δεν μου ξεκινά με τίποτα στο ΝΜΤ applications ο myihome server.
και δεν μπορώ να μπω στο interface toy clutch,μάλλον γιαυτόν το λόγο.
χτες μπορούσα αλλα μετά που κσαναέκανα φορματ τον δίσκο απο το ΝΜΤ δεν μπορώ.

Reaction score
164
Με τους drivers βλέπεις τον δίσκο όταν είναι συνδεδεμένος μέσω USB με το PC, όχι μέσω δικτύου.
Μετά το format έκανες επανεγκατάσταση των εφαρμογών, έτσι δεν είναι; Έχεις το τελευταίο firmware;

Reaction score
0
έχω το τελευτάιο firmware.έκανα επαναγκατάσταση των εφαρμογών γιατί είχα πρόβλημα με τα τορρεντ.ξέμεινα απο χώρο και χτυπούσε ο μανατζερ.τώρα κατάλαβα οτι πρέπαι να αλλάξω τα partisions,ώστε να έχω χώρο στο download partision.
το δίσκο των έχω φορμάρει ext2.
με το myihome server τώρα τι κάνω?αυτό θα φταίει και δεν μπορώ να δω τον clutch?
to παράξενο είναι οτι μπορώ να κάνω streaming κανονικα?

Reaction score
0
έχω το τελευτάιο firmware.έκανα επαναγκατάσταση των εφαρμογών γιατί είχα πρόβλημα με τα τορρεντ.ξέμεινα απο χώρο και χτυπούσε ο μανατζερ.τώρα κατάλαβα οτι πρέπαι να αλλάξω τα partisions,ώστε να έχω χώρο στο download partision.
το δίσκο των έχω φορμάρει ext2.
με το myihome server τώρα τι κάνω?αυτό θα φταίει και δεν μπορώ να δω τον clutch?
to παράξενο είναι οτι μπορώ να κάνω streaming κανονικα?

το προβλημα επιλύθηκε με format του δίσκου μεσω H/Y

Reaction score
0
Μόλις εχθές το πήρα το μηχανάκι από το e-shop. Πολύ καλό !!!
Δεν έχει σβήσει καθόλου από χθές, παίζει τα πάντα άψογα (μέχρι στιγμής) αναγνωρίστηκε με τη μία από τα Vista (Laptop) μέσω lan.
Την εγκατατάσταση του software, φορματ δίσκου (640GB) κλπ την έκανα καταυθείαν από το lan -internet (επιλογή μέσω διτύου και όχι usb).
Δεν έκανα upgrade στο firmware (ακόμα).
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος (ενθουσιαμένος θα είμαι σε λίγες μέρες!!).
Θόρυβο δεν κάνει ιδιαίτερο, σπασίματα δεν παρουσιάζει μέσω lan 100 (οχι ασύρματα) σε οποιοδήποτε υλικό.
Η μετάβαση στα μενού καθυστερεί ελάχιστα (θα μπορούσε να ήταν πιο γρήγορη)
Με τα torrent και τη διαχειρισή τους το ψάχνω λίγο ακόμα αν και κατέβασα ήδη μερικά από bluewhite και gamatoinfo.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ greek tracker !!!!!!!!!!!!!!
Έχει κανεις ιδέα τι παίζει με αυτον τον tracker???

Περισσότερες εντυπώσεις μετά από μερικές ακόμα δοκιμές.

Reaction score
0
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ...... Εχω βάλει το καινούργιο firmware αλλά κάτι mkv με dts (π.χ. 300 σε 1080p) δεν παίζει.
Ότι άλλο του βάζω τα παίζει κανονικά.
Η σύνδεση είναι μέσω HDMI σε μια samsung le40f86b και δεν έχω ενισχυτή..
Αν έχετε κάποια ιδέα..

thanx

Reaction score
12
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ...... Εχω βάλει το καινούργιο firmware αλλά κάτι mkv με dts (π.χ. 300 σε 1080p) δεν παίζει.
Αν έχετε κάποια ιδέα..

thanx
Άντε ξανά....
Παίζει μόνο AC3. Για DTS πρέπει να έχεις πολυκάναλο ενισχυτή ή να περιμένεις το νέο firmware.
Προσωπικά παρήγγειλα DTS Decode Board από αυστραλία και το περιμένω.
Δημήτρης

Reaction score
173
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αν έχετε κάποια ιδέα..

thanx
Καλως ηλθες στο avsite lonestar!

Προφανως εικονα εχεις στους 300 ετσι;

Reaction score
0
Παιδια προσπαθω να μεταφερω αρχεια απο το laptop vista sto egreat μεσω δικτυου αλλα δεν τα καταφερω θα ηθελα την βοηθεια σας με της ρυθμισεις ευχαριστω

Reaction score
0
Παιδια προσπαθω να μεταφερω αρχεια απο το laptop vista sto egreat μεσω δικτυου αλλα δεν τα καταφερω θα ηθελα την βοηθεια σας με της ρυθμισεις ευχαριστω
εχεις ρυθμίσει τις ip?έχεις ενεργοποιήσει το samba στο ΝΜΤ?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Καλως ηλθες στο avsite lonestar!

Προφανως εικονα εχεις στους 300 ετσι;
κατ αρχήν καλώς σας βρήκα......

Ναι έχω εικόνα κανονικά αλλά από ήχο......γιοκ:122:

καμιά ιδέα?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

καμιά ιδέα?
εάν έχεις ρυθμίσει εσύ την ανάλυση τσέκαρε μήπως αντί για 1080 στο HDMI,έχεις βαλει 1080 component.οπ'οτε σου δίνει μόνο εικόνα.
αλίως βάλε στις ρυθμίσεις του ήχου,pcm

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους σας παιδια
το πήρα και εγώ το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER και θέλω την βοήθεια σας.Σχετικά με τους υπότιτλους.

Reaction score
60
καλησπέρα σε όλους σας παιδια
το πήρα και εγώ το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER και θέλω την βοήθεια σας.Σχετικά με τους υπότιτλους.
Kατ αρχην καλως ορισες στο forum !!

Me τους υποτιτλους ειναι πολυ απλο .

Πας στο menu και δηλωνεις γλωσσα ΕΛΛΗΝΙΚΑ και φροντιζεις το αρχειο video και το αρχειο των υποτιτλων να εχουν το ιδιο ονομα και εισαι ok !!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

καμιά ιδέα?
Εαν διαβασεις το thread απο την αρχη θα δεις οτι δεν μπορει να "παιξει" DTS παρα μονο αρχεια AC3 και κατω, για αυτο δεν ακους τιποτα.
Επισης ριξε μια ματια στο μενου να μην εχει στις ρυθμισεις του ηχου πουθενα RAW.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εαν διαβασεις το thread απο την αρχη θα δεις οτι δεν μπορει να "παιξει" DTS παρα μονο αρχεια AC3 και κατω, για αυτο δεν ακους τιποτα.
Επισης ριξε μια ματια στο μενου να μην εχει στις ρυθμισεις του ηχου πουθενα RAW.
όντως....με το firmware 808.
υποτίθεται ότι με το 818 παίζει.και για αυτό σταμάτησαν να πουλάνε και τα DTS encoder cards.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas