EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

tm

Reaction score
0
δεν εχω κανει αναβαθμιση στο καινουριο (τωρα το κατεβαζω), αλλα απ οτι θυμαμαι απο το προηγουμενο (το 0818) τρεχεις το linda.htm και υστερα σου βγαζει επιλογη να διαλεξεις το firmware το οποιο θα φορτωσει... σημερα καποια στιγμη θα κανω κι εγω αναβαθμιση και θα σου πω..
το ερωτημα δεν το καταλαβα.. μεσω δικτυου, εννοεις?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

δεν εχω κανει αναβαθμιση στο καινουριο (τωρα το κατεβαζω), αλλα απ οτι θυμαμαι απο το προηγουμενο (το 0818) τρεχεις το linda.htm και υστερα σου βγαζει επιλογη να διαλεξεις το firmware το οποιο θα φορτωσει... σημερα καποια στιγμη θα κανω κι εγω αναβαθμιση και θα σου πω..
το ερωτημα δεν το καταλαβα.. μεσω δικτυου, εννοεις?
Η...linda εχει ακομη το παλιο, αρα κατι δεν παιρνει σωστα με το νεο;
Για την αντιγραφη εννοω με καλωδιο απο το πισι στο μηχανακι

tm

Reaction score
0
για καλωδια περιμενε καποιον ο οποιος να το εχει κανει με αυτον τον τροπο.. οτι μεταφορες εχω κανει εγω ειναι μεσω δικτυου, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω..
Για την αναβαθμιση, αναμεινατε ολιγον τι.. Τελειωνουν και οι εφαρμογες να κατεβαινουν, οποτε και θα προχωρησω στην αναβαθμιση!

tm

Reaction score
0
λοιπον, κανω αναβαθμιση και ολα μου γινονται κανονικα..
τρεχω το linda.htm και μου ανοιγει την γνωστη σελιδα..
Εκει εχει 2 επιλογες για firmware.. το τρεχον και το νεο (απο κατω ειναι η νεα εκδοση)..
πας με το βελακι κατω, την επιλεγεις και γινονται ολα μονα τους..
το αρχειο που θα επρεπε να κατεβασεις ειναι το M31b_firmware_1023.rar και μεσα θα πρεπει να εχει τα: linda.htm και 50-17-081023-15-EGR-403-000.bin

Reaction score
927

Το νεο firmware

Πως κανουν αντιγραφη με esata απο το πισι στο μηχανακι;
Βαζεις το καλωδιο στις καταληλες υποδοχες και μετα ξεκινας το πισι.Το βλεπει σαν εσωτερικο δισκο.

tm

Reaction score
0
.. να γραψω και κατι .. αυτονοητο..
οσοι εχουν αλλαξει το password για τον clucth, απο την στιγμη που θα κανουν αναβαθμιση, θα πρεπει να ξανατρεξουν το script, για την αλλαγη του password

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Βαζεις το καλωδιο στις καταληλες υποδοχες και μετα ξεκινας το πισι.Το βλεπει σαν εσωτερικο δισκο.
Το βαζω και...σβηνει η οθονη!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Το βαζω και...σβηνει η οθονη!!!
ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΩΝΩ ESATA ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ PC ΚΑΙ ΚΑΝΩ BOOT. ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ HIGH TRANSFER.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 30mm. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ. ΕΓΩ ΚΟΥΜΠΩΝΩ ESATA ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ PC ΚΑΙ ΚΑΝΩ BOOT. ΜΟΛΙΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ HIGH TRANSFER.

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 30mm. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Με κλειστο πισι; αρα μαλλον φταιει αυτο (το οτι το συνδεω με ανοιχτο το πισι) - θα δουμε...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αποθηκευσα σε usb την αναβαθμιση (εννοειται ξεζιπαρισμενη), την βλεπει το egreat αλλα δεν την ανοιγει με καμια απο τις επιλογες. Καμια ιδεα;
πρέπει να ρίξεις και τα 3 αρχεία στο usb.
50-17-081023-15-EGR-403-000.bin
linda.htm
syb8634.nmt
για αναβάθμιση firmware πας στο usb.τέταρτο εικονίδιο,διαλέγεις linda.htm,από εκεί την 2η επιλογή(50-17-081023-15-EGR-403-000.bin),και το κάνει.ίσως μετά την επαννεκλινηση σου κάνει αυτόματα update ta NMT apps.
εάν όχι,πας συντήρηση στο μενού.αναβάθμιση ta NMT apps και στις επιλογές όταν φτάσεις ,διαλέγεις usb και όχι δύκτιο

Reaction score
0

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 30mm. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ? ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ Η ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???[/quote]

κυκλοφορούν
φοραέι 30χ30χ10 ή 40χ40χ10,?
2 pin έχει σίγουρα.
υπάρχου σε Ελληνικά καταστήματα και ξένα
p.x ebay,
google it

http://www.scythe-usa.com/product/ac...0l_detail.html
http://www.jab-tech.com/Scythe-Mini-...n-pr-3596.html
http://elektronik.gr/eshop/index.php...oducts_id=1859

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ηγγικεν η ωρα να ...εκσυγχρονισθουμε κι εμεις! Λοιπον: αγορα deck dvd-bluray player ή συσκευης για το νεο μας υπολογιστη;
Γιατι αυτο το διλλημα; γιατι εαν δεν ειχα το Εgreat (που παιζει ριπαρισμενα br) θα επαιρνα ασφαλως ανεξαρτητο player. Αλλα τωρα με αυτο το διαβολακι και συν το νεο pc (που...ψηνεται!), μου μπηκε η "σφηνα" να παρω br-player γι΄αυτο, προκειμενου να κραταμε ...back-up ασφαλειας των αρχειων:138:. Η βασικη απορια ειναι βεβαια η εξης: θα παιζει ΕΞ ΙΣΟΥ καλα με το αυτονομο player ή θα εχω απογοητευσεις και διπλοαγορες; (καποτε κι αυτη θα γινει μα οχι τωρα -ενα ενα!). Και η δευτερη απορια: αληθευει οτι τα pc παιζουν καλυτερα τα br; οποτε αν ειναι ετσι με δικτυο μεσω egreat αρκει μονον ενα.
Τι λετε-και, κυριως, οσοι δοκιμασατε;

(το ανωτερω μπαινει σε δυο threads λογω...συναφειας:)

Reaction score
6

Υπάρχει κανένας λόγος που ... φωνάζεις?????
Γιατί γράφεις κεφαλαία (ενώ στα πρώτα σου Post έγραφες με μικρά - όπως σωστά πρέπει) ;;;;;

http://www.avsite.gr/vb/faq.php?faq=vb_faq#faq_rules

Κανόνας Νο1:
Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish. Μην γράφετε ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ούτε τον τίτλο του μηνύματος αλλά ούτε και το περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Εκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το μήνυμα με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι «φωνάζετε», οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.

Άντε να διαβάσεις και τους υπόλοιπους κανόνες και αύριο με τον κηδεμόνα σου....:116:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

θα μου την...δωσει τελικα! κατεβαζω τα αρχεια στο σπιτι και μεσα εχει μονο το syb οποτε παπαλα αναβαθμιση! Τα κατεβαζω στο γραφειο το πρωι και τα εχει ΟΛΑ!!! Συνδεω με esata και δεν αναγνωριζει τιποτα!!!:141: τι στο "καλο" συμβαινει;

tm

Reaction score
0
προσπαθεις να κανεις αναβαθμιση μεσω σκληρου συνδεωντας με esata? εχω την εντυπωση πως η αναβαθμιση γινεται μονο μεσω usb stick...
δοκιμασες με stick?
εγω εχω αλλο προβλημα τωρα... αναβαθμισα τον transmission και περα του οτι με το καινουριο interface δεν εχει username/password, δεν μου παιρνει torrents για να κατεβασει.. κανει seed κανονικα, ομως..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

προσπαθεις να κανεις αναβαθμιση μεσω σκληρου συνδεωντας με esata? εχω την εντυπωση πως η αναβαθμιση γινεται μονο μεσω usb stick...
δοκιμασες με stick?
εγω εχω αλλο προβλημα τωρα... αναβαθμισα τον transmission και περα του οτι με το καινουριο interface δεν εχει username/password, δεν μου παιρνει torrents για να κατεβασει.. κανει seed κανονικα, ομως..
Αναβαθμιση κανω μεσω usb φυσικα - και τα ξαναεκανα ολα απο την αρχη βαζοντας το προηγουμενο σοφτ.

Reaction score
173

Ηγγικεν η ωρα να ...εκσυγχρονισθουμε κι εμεις! Λοιπον: αγορα deck dvd-bluray player ή συσκευης για το νεο μας υπολογιστη;
Γιατι αυτο το διλλημα; γιατι εαν δεν ειχα το Εgreat (που παιζει ριπαρισμενα br) θα επαιρνα ασφαλως ανεξαρτητο player. Αλλα τωρα με αυτο το διαβολακι και συν το νεο pc (που...ψηνεται!), μου μπηκε η "σφηνα" να παρω br-player γι΄αυτο, προκειμενου να κραταμε ...back-up ασφαλειας των αρχειων:138:. Η βασικη απορια ειναι βεβαια η εξης: θα παιζει ΕΞ ΙΣΟΥ καλα με το αυτονομο player ή θα εχω απογοητευσεις και διπλοαγορες; (καποτε κι αυτη θα γινει μα οχι τωρα -ενα ενα!). Και η δευτερη απορια: αληθευει οτι τα pc παιζουν καλυτερα τα br; οποτε αν ειναι ετσι με δικτυο μεσω egreat αρκει μονον ενα.
Τι λετε-και, κυριως, οσοι δοκιμασατε;

(το ανωτερω μπαινει σε δυο threads λογω...συναφειας:)

Εγω ζαχαρωνω αυτο, που μολις ειδα οτι το πηγαν 599 ευρω:141: , που ειναι ολα σε ενα.

tm

Reaction score
0
το προηγουμενο, εννοεις το 0818?
εγω εχω ξεκινησει μπελαδες...
υστερα απο την αναβαθμιση του transmission, ενω εκανε seed κανονικα, οτι τορρεντ του εβαζα να κατεβασει, μου εβγαζε waiting to verify και δεν προχωραγε...
εκανα ενα restart στο μηχανημα και περιμενα.. τιποτα..
παω στα NMT services, ξεκιναω το Torrent service, και ξεκινησαν ολα μια χαρα...
Κατεβαζε και ανεβαζε μια χαρα...
Υστερα απο λιγο, παπαλα.. σταματησαν ολα.. Στον private tracker που ειμαι δεν βλεπει την IP του ΝΜΤ, πραγμα που σημαινει οτι το service δεν τρεχει...
Γιαννη, εχει βγει 1,4 κανονικη εκδοση και οχι η beta που εχουμε κατεβασει... θα κοιταξω να δω πως θα γινει να την περασουμε.. Στο μεταξυ πρεπει να δουμε τι θα γινει με username/pass στην καινουρια σελιδα (οταν ... ξαναλειτουργησει!)
Βοηθαμε να σε βοηθω, να ανεβουμε στο βουνο, κατασταση!
χαχαχαχαχα
Λακη, θες να μου στειλεις σε pm το msn σου? μπαινω απογευματα καθως απο την δουλεια ειναι κλειστα αυτα..

Reaction score
7
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εγω ζαχαρωνω αυτο, που μολις ειδα οτι το πηγαν 599 ευρω:141: , που ειναι ολα σε ενα.
Πολύ καλό το Dune όντως, αλλά με μια 600άρα στήνω ένα HTPC και του περνάω και το XBMC και είμαι άρχοντας.

tm

Reaction score
0
..διαβασα λιγο στο networkedmediatank και μου φαινεται πως μαλλον θα γυρισω παλι στον 1.22 ....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas