να παρω πικάπ?

D

deleted user 10898

Guest
πηγα σημερα στο πατρικο μου και ειδα την συλογη απο καμια 70-80 βινιλια και συγκινηθηκα...
μερικα καλα κοματια που ακουγα αρκετα...

ειμαι ασχετος αναλογικα.
σε τι επιπεδο τιμων πρεπει να φτασω για πλατο/κεφαλη/βραχιονα για να εχω αναλογικο ηχο ας πουμε αντιστοιχο ενος cd player 1500euro?
προ ο dared mc7p με mm εισοδο.
μην βαρατε...
Νικος
(οποιος το πει στη γυναικα μου :141::141:)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.421
Με 700-800 ευρώπουλα είσαι μια χαρά. Ο αναλογικός ήχος θα είναι εκεί, παρόν (Θεωρώ δεδομένο ότι έχεις αλλάξει λάμπες στο Dared).

D

deleted user 10898

Guest
ευχαριστω για την απαντηση,
εχω βαλει electroharmonics.
να ακουω και προτασεις παραλληλα εαν γινεται...
πολλα ζηταω, ε?

D

deleted user 10898

Guest
'Εχεις σκοπό να εμπλουτίσεις την συλλογή σου απο βινύλια;
φυσικα, καλη ερωτηση, ενοειται πως θα αγοραζω και βινυλια...

εστω μεχρι να βγαινουν ολα 24/96 και πανω, οποτε μονο θα κατεβαζω...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Λογικά με κανά 600άρι είσαι καλυμένος.Μιά πολύ καλή all around επιλογή είναι το mk2 της Technics.Mην σε αγχώνει το επαγγελματικό της υπόθεσης,από άποψης ήχου είναι εξαιρετίκο στα λεφτά του-συν ανθεκτικότατο και στήνεται εύκολα.Εγώ πάντως μετάνοιωσα που δεν πήρα ένα..

Reaction score
8
Εγω θα προτιμουσα ενα REGA P2-P3 η καποιο απο τα PROJECT που εχουν κορυφαιο λογο τιμης προς αποδοση.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.924
σε τι επιπεδο τιμων πρεπει να φτασω για πλατο/κεφαλη/βραχιονα για να εχω αναλογικο ηχο ας πουμε αντιστοιχο ενος cd player 1500euro?
Με μια Dynavector Karat 17 D3 μονταρισμένη σε ένα SL1200 MKII, αλλά θα χρειαστείς και προ-προενισχυτή. Αν θέλεις υψηλοέξοδη κεφαλή, ό,τι και να διαλέξεις από τα αντίστοιχα μοντέλα της Ortophon, θα είσαι μέσα. Αν θέλεις μούρη και χαϊεντίλα, πάρε κάποια από τις γυαλιστερές πλαστικούρες της Clearaudio μέχρι 3000 ευρώ, ή κάποιο από αυτά τα φτηνά μονοκόματα σανίδια της Rega ή της Project, αλλά να ξέρεις πως κανένα από αυτά δεν θα παίξει καλύτερα από το Technics, και ούτε βέβαια θα έχει την ποιότητα κατασκευής και τις ευκολίες του.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Εγω θα προτιμουσα ενα REGA P2-P3 η καποιο απο τα PROJECT που εχουν κορυφαιο λογο τιμης προς αποδοση.
Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,όταν λέω ότι μετάνοιωσα με δεν πήρα mk2 έχω τους λόγους μου:623:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: να παρω πικάπ?

Με μια Dynavector Karat 17 D3 μονταρισμένη σε ένα SL1200 MKII, αλλά θα χρειαστείς και προ-προενισχυτή.
Βρε συ πατριδα αυτο το πικαπ δεν ειναι το παναρχαιο απο εικοσαετιας; αν ναι, ε, τοτε εγκληματισα που τοδωσα για να παρω ενα marantz direct drive! ητο της μοδος, τοτε αντι του ιμαντα!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
πεστους φιλε γι αυτο ειμαστε εδω.
Τι να πω Θανάση;Ότι το project μου(700 ευρώ κομπλε με κεφαλή) είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ απο mk2 με ortofon επαγγελματική(δλδ κεφαλή για νταπα-ντουπα και σκρατσ);ΕΙΝΑΙ γ@μw το ξεροκέφαλο μου!Παντου...και με κάθε είδος μουσικής.Ασε την μ.....ια που πρέπει να πάρω ξεχωριστό αξεσουάρ για να ακούω 45άρια.

Reaction score
8
ποια κεφαλη εχεις στο PROJECT και τι φονο, γιατι το 90% στον ηχο ισως και παραπανω το παιζει η κεφαλη και το φονο στειτζ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: να παρω πικάπ?

Με μια Dynavector Karat 17 D3 μονταρισμένη σε ένα SL1200 MKII, αλλά θα χρειαστείς και προ-προενισχυτή.
Βρε συ πατριδα αυτο το πικαπ δεν ειναι το παναρχαιο απο εικοσαετιας; αν ναι, ε, τοτε εγκληματισα που τοδωσα για να παρω ενα marantz direct drive! ητο της μοδος, τοτε αντι του ιμαντα!
Το SL 1200 ΜΚ2 φιλε lakiss ειναι direct.

D

deleted user 10898

Guest
ποια κεφαλη εχεις στο PROJECT και τι φονο, γιατι το 90% στον ηχο ισως και παραπανω το παιζει η κεφαλη και το φονο στειτζ
ισχυει αυτο κυριε διαχειριστα?

μπραβο ρε παιδια, θα με κανετε να παρω πικαπ.
δηλαδη με κατω απο 1000 ακουω αντιστοιχα με σιντι ακριβοτερο?
πα πα πα παλιδνρομηση βλέπω...
λοιπον αρχιζω το ψαξιμο, συνεχιστε τις προτασεις....
Νικος

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
αστο,τα 'εβαλα σtο mk2 και τότε ήταν που με έπιασαν τα κλάματα.Πάντως για να σου λυθεί η απορία sumiko blue point no2 και clearaudio basic phono

Reaction score
8
αστο,τα 'εβαλα σtο mk2 και τότε ήταν που με έπιασαν τα κλάματα.Πάντως για να σου λυθεί η απορία sumiko blue point no2 και clearaudio basic phono
και τι ακριβως λειπει απο τον ηχο που θα ηθελες να βελτιωσεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.496
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός