να παρω πικάπ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
και τι ακριβως λειπει απο τον ηχο που θα ηθελες να βελτιωσεις;
Σε σχ'εση με το mk2;Τα πάντα!Δυναμικά,έκταση,ισορροπία,εικόνα....Μόνο οι φωνες ήταν σχεδον ισάξιες

Reaction score
8
δηλαδη με κατω απο 1000 ακουω αντιστοιχα με σιντι ακριβοτερο?
απλα ο ηχος του βινυλιου ειναι διαφορετικος απο του σιντι. Το σιντι εχει ηχο πιο αναλυτικο και πιο ψυχρο και το βινυλιο ζεστο και πιο ογκωδη. Οσο αναιβενεις κατηγορια τα μειονεκτηματα μειονονται στο καθε μεσο. Και οταν λεω κατηγορια ποιοτητας και οχι απαραιτητα τιμης.

Reaction score
8
Σε σχ'εση με το mk2;Τα πάντα!Δυναμικά,έκταση,ισορροπία,εικόνα....Μόνο οι φωνες ήταν σχεδον ισάξιες
με την ιδια κεφαλη και στα δυο πλατω;

Reaction score
1
... αλλά να ξέρεις πως κανένα από αυτά δεν θα παίξει καλύτερα από το Technics, και ούτε βέβαια θα έχει την ποιότητα κατασκευής και τις ευκολίες του.
Γιατί νομίζω πως πρώτη φορά ακούγεται αυτό στο forum.... Και νόμιζα πως εγώ ήμουν τρελός. Δεν νομίζω πως υπάρχει πλατώ καλύτερο μεχρι τα 1000+ ευρώ. Αν κάποιος δε προβληματίζεται από το βάρος τον όγκο και την εμφάνισή του είναι ίσως η άριστη αγορά.

Reaction score
8
Μπα Νικολα ο Κωστας αγωνιζεται χρονια γι αυτο, αλλα εχει πεσει σε διπλοδιαφανους και σανιδαδες.

Reaction score
0
Τι του λέτε βρε του ανθρώπου;

Συμφωνώ με τον Κώστα για την Karat, αλλά πάρε ένα μτχ παλιό Thorens (πχ ΤD160), Systemdek ή Gyrodec με έναν σχετικά καλό βραχίονα και βρες την υγειά σου!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: να παρω πικάπ?

Τι του λέτε βρε του ανθρώπου;

Συμφωνώ με τον Κώστα για την Karat, αλλά πάρε ένα μτχ παλιό Thorens (πχ ΤD160), Systemdek ή Gyrodec με έναν σχετικά καλό βραχίονα και βρες την υγειά σου!

Προσωπικα , εδω και 3 χρονια εχω το Thorens td 280 mk IV στο παταρι και ακουω με το Mk 2.

Reaction score
1
Και μια "οικονομική" πρόταση: μεταχειρισμένο mk2 (άλλωστε δε νομίζω να εχει καταφέρει κανείς να του κάνει ζημιά) και τα χρήματα που περισεύουν τα δίνεις για αλλαγή καλωδίου και καλωδίωσης .

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: να παρω πικάπ?

Προσωπικα , εδω και 3 χρονια εχω το Thorens td 280 mk IV στο παταρι και ακουω με το Mk 2.
Όταν έρθεις Σαλόνικα, έλα ν' ακούσεις το 160 του Μήτσου, να δεις για πότε το κατεβάζεις από το πατάρι. Με έναν SME 3009, θα φύγει έτη φωτός από το ΜΚ2

Το ότι είναι ευκολότερο το ΜΚ2, δε σημαίνει ότι είναι και καλύτερο.

Προσωπικά, πικάπ που δεν πατάει τουλάχιστον σε ελατήρια, δεν ξαναπαίρνω...

D

deleted user 10898

Guest
ηρθα σπιτι και αρχισα διαβασμα....
the absolute sound: rega- pro ject
α πα πα, ποιος τον ακουει μετα τον ημίθαιο...
παμε sterophile:
ακριβως τα ίδια...
εδω μονο ο θανασης προτεινε κατι αναλογο
γιατι?
Νικος

Reaction score
0
Υ.Γ. ΑρβαΝίκ, το 280 έχει ανάρτηση, ή είναι από εκείνα τα τωρινά, που Thorens είναι μόνο στο όνομα;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos