Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το θέμα των υποτίτλων κατά πάσα πιθανότατα θα λυθεί με το πρώτο update.
Αλλά τα σπασίματα στα 1080p πιστεύω ότι δεν είναι θέμα firmware.
Τα είδα και τα δύο (egrate & WD).
To egrate στα 1080p δεν είχε κανένα πρόβλημα,
βέβαια είναι πιο πολύπλοκο από το WD και πιο αργό στο menu του,
ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ και αυτό έχει σημασία για εμένα.

Reaction score
0
Λοιπόν το egrate δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Περίπλοκο γίνεται οταν θες να κάνεις live streaming με τα ip κτλ. Το μηχάνημα παίζει τα πάντα!! Οταν λέω τα πάντα τα πάντα. Καταπληκτικούς υπότιτλους κανένα πάγωμα στα 1080p. Οσο για τους επεξεργαστές έχουν τον ίδιο ακριβώς με το WD. Το καλό και με τα δύο είναι ότι διαβάζουν δίσκους που έχουν γίνει format για Macintosh (για τους mac users οπως εμένα) αλλά παίδες δεν νομίζω να διορθωθούν και πολλά πράγματα στο WD. Ελπίζω να διορθωθεί το πρόβλημα με τους υπόλτιτλους αλλά όσον αφορά τα σπασίματα στα 1080p δεν βλέπω φως. Εχω σπίτι μου και τα δύο μηχανήματα. Το egrate μου το δάνεισε ένας φίλος για το ΣΚ. Πραγματικά αψεγάδιαστο. Κάποιοι λένε για το ανεμιστηράκι το οποίο δεν βλέπω λόγο αντικατάστασης του.
Εν κατακλείδι πρέπει να πιέσουμε (έχω στείλει και εγώ mail) την μαμά εταιρεία για να γίνουν κάποιες αλλαγές στο firmware.

Reaction score
0

Νομιζω πως τα mkv που εχουν κωδικοποιθει με [email protected] (γενικα οτι ειναι πανω απο [email protected]) δεν υποστηριζονται απο κανενα media player απο τους γνωστους ουτε και απο το PS3 (σε AVCHD) (εκτος βεβαια απο τα PC ;) ). Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποιο 1080p που να κανει προβληματα με το WD TV HD. Αλλα αν βρω καποιο με μια απλη και ολιγολεπτη μετατροπη με το TsMuxer θα αλλαξω το [email protected] σε [email protected] που ειναι και αυτο που χρειαζεται και για το PS3... Οταν βρω χρονο θα ενημερωσω. Απο εκει και περα και τα Egreat-Popcorn αλλα και το WD TV HD "φορανε" τον ιδιο επεξεργαστη απο οσο ξερω, οποτε δε βλεπω το λογο γιατι το τελευταιο να εχει προβλημα με τα 1080p. Εκτος βεβαια αν εχουμε να κανουμε με ενα ακομη bug του fw του...τεσπα αυτα τα ολιγα :)

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δεν εχω δοκιμασει ακομα καποιο 1080p που να κανει προβληματα με το WD TV HD.
Το πρόβλημα που έχω δει εγώ είναι πολλά artifacts (χαλασμένη εικόνα). Συγκεκριμένα το έχω δει σε αυτό: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=755580&postcount=24 (στο Popcorn μου παίζει κανονικά)
Κατέβασέ το να δοκιμάσεις :112:

Απο εκει και περα και τα Egreat-Popcorn αλλα και το WD TV HD "φορανε" τον ιδιο επεξεργαστη απο οσο ξερω, οποτε δε βλεπω το λογο γιατι το τελευταιο να εχει προβλημα με τα 1080p. Εκτος βεβαια αν εχουμε να κανουμε με ενα ακομη bug του fw του...τεσπα αυτα τα ολιγα :)
Σίγουρα είναι θέμα firmware και υποστήριξης γενικότερα. Π.χ. το Egreat-Popcorn παίζει dvd μέσα από iso. Το WD, όχι.

EDIT: λάθος λινκ, διορθώθηκε!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το πρόβλημα που έχω δει εγώ είναι πολλά artifacts (χαλασμένη εικόνα). Συγκεκριμένα το έχω δει σε αυτό: http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=755580&postcount=24 (στο Popcorn μου παίζει κανονικά)
Κατέβασέ το να δοκιμάσεις :112:

Σίγουρα είναι θέμα firmware και υποστήριξης γενικότερα. Π.χ. το Egreat-Popcorn παίζει dvd μέσα από iso. Το WD, όχι.

EDIT: λάθος λινκ, διορθώθηκε!
Προβλημα εχουν μονο τα 1080p απο τα δυο παραπανω mkv ή και τα 720p?

Reaction score
0

Κατεβαζω τωρα το 1080p (ειχα τις 720p version ;) ) και θα ενημερωσω....

Reaction score
19
Ωραία!! :107:
Και αν βρεις κάτι με τις μετατροπές που λες, ρίχτο :126:

(Σωτήρη Οικονόμου... :622: :624:)

Reaction score
0

.............Σίγουρα είναι θέμα firmware και υποστήριξης γενικότερα. Π.χ. το Egreat-Popcorn παίζει dvd μέσα από iso. Το WD, όχι.
To WD HD παίζει DVD .iso. Δεν παίζει .img files. Τα παίζει αν μετονομαστούν σε .iso. Παίζει και VIDEO_TS folders.

Reaction score
19

To WD HD παίζει DVD .iso. Δεν παίζει .img files. Τα παίζει αν μετονομαστούν σε .iso. Παίζει και VIDEO_TS folders.
Σωστός... Όμως δεν δείχνει menu ούτε αλλάζει chapters ή κάνω λάθος;

Reaction score
0
Παιδιά είχε κανένας παρόμοιο με το παρακάτω πρόβλημα με το τηλεκοντρόλ του;
"Όταν πατάω τα "up", "down", "left", "right" κολλάει και "ανεβοκατεβάζει" μόνο του τα μενού.
Επίσης κατά την αναπαραγωγή ταινίας για κάποιο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνοταν το τηλεκοντρόλ, αν και άλλαξα αρκετά ζευγάρια μπαταρίες."

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Ωραία!! :107:
Και αν βρεις κάτι με τις μετατροπές που λες, ρίχτο :126:

(Σωτήρη Οικονόμου... :622: :624:)
Εκανα δοκιμη. Λοιπον κανενα προβλημα με το Pixars.BURN-E.2008.1080p.BluRay.x264-VOA. Τελεια αναπαραγωγη χωρις να κανω καμια μετατροπη (ειναι ηδη σε [email protected]) χωρις σπασιματα και artifacts. Δοκιμασε να παιξεις με τα λιγοστα settings του WD. Πχ εγω το Display Resolution το εχω Auto (εχω 720p HDTV) και μου τα παιζει αυτοματα σε 1280x720@60Hz.....

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εκανα δοκιμη. Λοιπον κανενα προβλημα με το Pixars.BURN-E.2008.1080p.BluRay.x264-VOA.
Εγώ εννοούσα το Presto... :120: (έκανα edit το post και μάλλον είδες το παλιό)
Θα κατεβάσω κι αυτό που λες και με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εγώ εννοούσα το Presto... :120: (έκανα edit το post και μάλλον είδες το παλιό)
Θα κατεβάσω κι αυτό που λες και με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω.
Εχεις δικιο με το Pixar.Short.Presto.2008.1080p.BluRay.x264-ESiR εχει προβλημα... και ειναι και αυτο [email protected] :( Αν βρω ακρη θα ενημερωσω... Εχω ακουσει παντως διαφορα για τα encodes απο τους ESiR.....

Reaction score
0
εχει συνδεσει κανεις εξωτερικο οπτικο δισκο (οπως DVD-ROM,BlueRay,HD-DVD) να δει αν το διαβαζει???

Reaction score
5
Ωραία!!

(Σωτήρη Οικονόμου... )
:107: :107:

Ολα τα shorts της Pixar που εχω ανεβασει ειναι αυτα που εχει το original BD disc.

Αυτα που αναφερετε ειναι re-encodes.

Συμφωνα με την αποψη μου καλυτεροι encoder groups ειναι.

The King of 720p Esir

Best at 720p+1080p CtrlHD ,ILL

Best of 1080p EUREKA

Reaction score
0
μολις το απεκτησα και γω, ποιοτητα εικονας πολυ καλη, ωραιο περιβαλον εργασιας, αναμενω και γω την αναβαθμιση που θα διορθωσει το θεμα με τους υποτιτλους.Εχω και το ποπκορν το Α100 , σιγουρα το WD εστω και για δευτερη λυση ειναι μια πολυ καλη προταση δεδομενης και της τιμης του. Αν και πιστευω οτι και σα πρωτη επιλογη θα περπατησει για οσους θελουν απλα να βλεπουν τις ταινιες τους χωρις πολλα παιδεματα.
Το πιο ελκυστικο σ αυτο το γκατζετακι ειναι το μεγεθος το σχημα του και ο σχεδιασμος του

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

μολις το απεκτησα και γω, ποιοτητα εικονας πολυ καλη, ωραιο περιβαλον εργασιας, αναμενω και γω την αναβαθμιση που θα διορθωσει το θεμα με τους υποτιτλους.Εχω και το ποπκορν το Α100 , σιγουρα το WD εστω και για δευτερη λυση ειναι μια πολυ καλη προταση δεδομενης και της τιμης του. Αν και πιστευω οτι και σα πρωτη επιλογη θα περπατησει για οσους θελουν απλα να βλεπουν τις ταινιες τους χωρις πολλα παιδεματα.
Το πιο ελκυστικο σ αυτο το γκατζετακι ειναι το μεγεθος το σχημα του και ο σχεδιασμος του
Μεγεια σου.

Για πες μας με 1080p ματροσκα πως παει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef