Little Big Planet (PS3)

Reaction score
1
Ειναι ψιλοδυσκολη για να πω την αληθεια. Πρεπει να εντοπισεις τα sticker που συνθετουν ενα κωδικο που ανοιγει το θησαυροφυλακιο για να παρεις τον θησαυρο. Για καποια sticker θελει παρατηρητικοτητα για να τα βρεις

Reaction score
4
Ειναι ψιλοδυσκολη για να πω την αληθεια. Πρεπει να εντοπισεις τα sticker που συνθετουν ενα κωδικο που ανοιγει το θησαυροφυλακιο για να παρεις τον θησαυρο. Για καποια sticker θελει παρατηρητικοτητα για να τα βρεις
Να μου στειλεις walkthrough με πμ. :137:

Αληθευει οτι υπαρχουν ηδη γυρω στα 85.000 πιστες ή ειναι υπερβολες?

Reaction score
1
Υπαρχουν οντως παρα πολλες αλλα αυτο δε σημαινει πως ειναι ολες playable. βγαινουν πολλα σκουπιδακια για να ξεκλειδωθουν τα trophies. Ευτυχως το παιχνιδι παρεχει πολυ καλο filtering και search engine οποτε μπορεις να τα αποφυγεις

Reaction score
0
ελα ρε φιλαρακι:105: οραια η πιστα που εκανες λιγο δυσκολη αλλα πολυ οραια τωρα πολεμαω να το τερματισω χωρις να χανω ζωες να ξεκλειδωσω ολες τις στολες και να παρο κανα trophie :125:

Reaction score
1
Mike δικο σου ηταν το κοκκινο διαβολικο Sackboy χτες? Το φτιαξες πολυ καλο.

Pseira και Marvin γιατι δε παρουσιαστηκατε ακομα? Θα φατε απουσια! Το παιχνιδι τα σπαει online!

Reaction score
4

Pseira και Marvin γιατι δε παρουσιαστηκατε ακομα? Θα φατε απουσια! Το παιχνιδι τα σπαει online!
Κατσε μολις τελειωσαμε το καινουργιο Silent Hill και μπηκε σφηνα και η Λαρα.
Παγωμενα εχω ακομη Far Cry 2 , Dead Space , Gears Of War.
Προχωρω σε αγορα του Ressistance 2 και ερχεται και Prince of Persia.
Ουφ δεν προλαβαινουμε γμτ. :142:

Reaction score
0

Παίζω ακόμη το Gears. Το ξέρω, είμαι άκυρος αλλά τον τελευταίο μήνα και μέχρι την Παρασκευή (γ%$^*νο Κτηματολόγιο, ουφ τέλειωσε!) δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο για παιχνίδι, μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο προχώρησα το Gears αρκετά. Το LBP είναι το επόμενο στη λίστα μου, το έχω 2 βδομάδες και το κοιτάω...
Μετά Resistance και τα υπόλοιπα κάποτε. Έχω φρακάρει $%^& το κερατό μου. :141:

Reaction score
1
Το τελειωσα το Gears, πολυ καλο. Αλλα παιδια το κολλημα που μπορεις να φας με το LBP μονο με το CoD4 μπορω να το συγκρινω. Εγγυημενη ποιοτητα! Χτες τελειωσα ολες τις πιστες του story χωρις να χασω ζωη για το trophy και τωρα τις παλευω για 100% completion.

To Silent hill τι λεει? αξιζει?

Reaction score
0
Κατσε μολις τελειωσαμε το καινουργιο Silent Hill και μπηκε σφηνα και η Λαρα.
Παγωμενα εχω ακομη Far Cry 2 , Dead Space , Gears Of War.
Προχωρω σε αγορα του Ressistance 2 και ερχεται και Prince of Persia.
Ουφ δεν προλαβαινουμε γμτ. :142:
Δικαιολογίες, ξέρουμε ότι είσαι προσωρινά άστεγος και κοιμάσαι σε παγκάκι στο Σύνταγμα. Εκμεταλλεύσου το δωρεάν wi-fi του δήμου να παίξεις λίγο Mario Kart και ασ' τα Silent Hill και τα ψέμματα. :121: :143:

Reaction score
4
Δικαιολογίες, ξέρουμε ότι είσαι προσωρινά άστεγος και κοιμάσαι σε παγκάκι στο Σύνταγμα. Εκμεταλλεύσου το δωρεάν wi-fi του δήμου να παίξεις λίγο Mario Kart και ασ' τα Silent Hill και τα ψέμματα. :121: :143:
Μια μπαλαντεζα βρε παιδια !!!:142:

Reaction score
0

ναί ήταν η στολή που εψάχνα απο την αρχή και την πήρα τελευταια..να φανταστείς το τερμάτισα το παιχνίδι 100% και ακομα καιγομαι ολη μερα σε αυτο ειναι με διαφορά το καλύτερο:119: (ο pseiras δεν με εκανε add στο psn που του εστειλα πρόσκληση :p)

Reaction score
4
ναί ήταν η στολή που εψάχνα απο την αρχή και την πήρα τελευταια..να φανταστείς το τερμάτισα το παιχνίδι 100% και ακομα καιγομαι ολη μερα σε αυτο ειναι με διαφορά το καλύτερο:119: (ο pseiras δεν με εκανε add στο psn που του εστειλα πρόσκληση :p)
Μαλλον η lady_pseira δεν σε εκανε γιατι εγω δεν εχω προλαβει να το πιασω στα χερια μου μερες τωρα :120:

Reaction score
62
Φαίνεται πως οι Ryu, Chun-Li, Guile και Zangief θα εμφανιστούν σύντομα στο LittleBigPlanet, με την κυκλοφορία στολών για το Sackboy, οι οποίες θα βασίζονται στους χαρακτήρες του Street Fighter II. Το αποτέλεσμα της σύζευξης Street Fighter με LittleBigPlanet (ή LittleBigStreetFighter αν προτιμάτε καλύτερα) μπορείτε να το δείτε στην διπλανή εικόνα. Θα πρέπει, όμως, να τονίσουμε πως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη από τις Sony, Media Molecule ή Capcom. Εμείς, απλά να θυμίσουμε πως η Capcom μαζί με την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Super Street Fighter II Turbo HD Remix και του "Season of Street Fighter," είχε υποσχεθεί ότι μία "μικρή" έκπληξη θα έρθει στο PlayStation Network αργότερα μέσα στις γιορτές...

Reaction score
0
Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

παιδια, εγω παιζω συνεχει little big planet, και επειδη εχω ακουστικα bloutooth ασυρματα και μπορω να μιλαω με τουσ παικτες online οταν παιζω, εχει και καποιος αλλος απο εσας ακουστικα για να με κανει add friend και να μιλαμε οταν παιζουμε?? το ονομα για να με βρειτε ειναι miloupa . Σας παρακαλω οποιος θελει ας με κανει add γιατι βαρεθηκα να μιλαω μονο με ξενους!!! ευχαριστω!!!

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

παιδια, εγω παιζω συνεχει little big planet, και επειδη εχω ακουστικα bloutooth ασυρματα και μπορω να μιλαω με τουσ παικτες online οταν παιζω, εχει και καποιος αλλος απο εσας ακουστικα για να με κανει add friend και να μιλαμε οταν παιζουμε?? το ονομα για να με βρειτε ειναι miloupa . Σας παρακαλω οποιος θελει ας με κανει add γιατι βαρεθηκα να μιλαω μονο με ξενους!!! ευχαριστω!!!
Μπα , για να μας κανεις kick και μετα delete ?:137:

Δες εδω κατω κατω
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45516&page=6

Reaction score
0

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ????!!! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ.ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ. ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ADD ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ LBP. ΤΕΣ ΠΑ ΔΕΝ ΠΙΕΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ.

Reaction score
0

Ααα...αυτο ειδες, αυτο ηταν μια παρεξηγηση που ειχα με τον mikethereaper, του εξηγησα βεβαια οτι ποτε δεν τον εκανα kick η να τον εσβησα απο φιλο μου.δεν υπαρχει λογος να το κανω αυτο για κανενα.ισα ισα που με τον mike παιζουμε συνεχει μαζι! οπποτε αν θες τωρα κανε με add!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.079
Members
38.526
Νεότερο μέλος
dimastro