- Reaction score
- 11.745
Δοκιμές και παιχνίδι με συχνότητες. Τίποτε άλλο.To έχω κάνει αλλά στην προκειμένη περίπτωση τι νόημα μπορεί να έχει;
Δοκιμές και παιχνίδι με συχνότητες. Τίποτε άλλο.To έχω κάνει αλλά στην προκειμένη περίπτωση τι νόημα μπορεί να έχει;
Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με τις συχνότητες μεμονομένες. Θα ακούγονται, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβει αν μεμονομένα τα 60hz ακούγονται -6db σε σχέση με τα 200hz.Δοκιμές και παιχνίδι με συχνότητες. Τίποτε άλλο.
Αν δεν μπορούσε να καταλάβει τα -6db, δεν θα είχε ανοίξει καν το θέμα. :126: Τις μικροδιαφορές όχι, αλλά τα -6db; :601:Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με τις συχνότητες μεμονομένες. Θα ακούγονται, αλλά ποτέ δεν θα καταλάβει αν μεμονομένα τα 60hz ακούγονται -6db σε σχέση με τα 200hz.
Δεν θα καταλάβει έτσι ότι δεν παίζουν στην ίδια ένταση όλες η συχνότητες.
Είναι χρηματισμός φίλε μου τον μεσαίων και τον υψηλών, οι οποίοι προέρχονται κυρίως από το τροφοδοτικό και τα υπόλοιπα εξαρτήματα του pc δεν αλλάζει τίποτα άδικα κουράζεσαι. Μόνο με οπτική σύνδεση μπορείς να πετύχεις σχετικά ικανοποιητική ποιότητα από pc.
Συγγνώμη αλλά δεν το καταλαβαίνω το μήνυμά σου! Εννοείς ότι το pc ευνοεί μεσαίες και υψηλές σε βάρος των χαμηλών που στην προκειμένη έχουν πρόβλημα;
Αντώνη κάποιο λινκ γι'αυτές τις αερολογίες; Μήπως είναι και ηλεκτρονικός πόλεμος; :116:
Προσοχή κι όλας αν έχεις επεξεργαστή 2.4Ghz... Μπορεί να μπερδεύεται απ'το bluetooth σου και να κάνει λάθος πράξεις :139:
:142:Αντώνη κάποιο λινκ γι'αυτές τις αερολογίες; Μήπως είναι και ηλεκτρονικός πόλεμος; :116:
Προσοχή κι όλας αν έχεις επεξεργαστή 2.4Ghz... Μπορεί να μπερδεύεται απ'το bluetooth σου και να κάνει λάθος πράξεις :139:
Δηλ τα 200HZ ευνοουνται απο το θορυβο του παλμοτροφοδοτικου και των bus,αλλα τα 70Ηζ δεν ευνοουνται?Ναι. Hλεκτρονικός θόρυβος ονομάζεται.