EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

tm

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

:121:...been there done that!!!
Φαντάζομαι εννοείς να βάλω το smb://HDEYESHOT/share στα share του egreat;

Μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα που έχουν τα XP SP3 με τον samba.
Υπάρχει άλλος τρόπος να "δει" τα αρχεία το mediajukebox;
Τα αρχεία που είναι στον σκληρό του eg(για συντομία θα αναφέρομαι έτσι..) εννοώ...
ναι, αυτο εννοω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

ναι, αυτο εννοω
Εντάξει το πρόβλημα λύθηκε...
Άτιμο Router!!!

Ρε παιδιά, έχει κανείς καταφέρει να βάλει το mediainfo σε συνεργασία με το moviejukebox να βρει τις περιγραφές των ταινιών αλλά σε Ελληνικά;

Reaction score
0
Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω? Γιατί δεν υπάρχει suffle ή random κουμπί στο remote control.
Αν παίζεις μέσω του υπολογιστή σου και το Myihome, στον υπολογιστή σου εκεί που λέει Music έχει την επιλογή play music in random order.

Reaction score
6
Η συσκευή μπορεί να παίζει dvd rip η Blueray rip με ξεχωριστούς srt υπότιτλους? και αν ναι με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Η συσκευή μπορεί να παίζει dvd rip η Blueray rip με ξεχωριστούς srt υπότιτλους? και αν ναι με ποιον τρόπο?

Ευχαριστώ.
Τοποθετώντας τους srt υπότιτλους με ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας σου...
Δηλαδή για μία ταινία π.χ. 300.avi θα βάλεις τους υπότιτλους 300.srt.
Παίζει τα πάντα!!!

Reaction score
6
Τοποθετώντας τους srt υπότιτλους με ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας σου...
Δηλαδή για μία ταινία π.χ. 300.avi θα βάλεις τους υπότιτλους 300.srt.
Παίζει τα πάντα!!!
Ναι αυτό το γνωρίζω αλλά δεν μιλάω για αρχεία mkv, avi κλπ Αλλά για rip blueray και Dvd που να είναι full τα αργεια τους.

Reaction score
0
Χμ...δεν το χρειάστηκα ποτέ να σου πώ την αλήθεια...
Κανείς άλλος ίσως να το έχει προσπαθήσει άλλα το βλέπω λίγο έως πολύ χλωμό...

Reaction score
5
Παιδια εχω ηδη αναφερει πως ειδα μια χαρα το " The Dark Knight" και το " Mamma Mia " original BD rips και απλα εβαλα το εξωτερικο srt και επαιζε μια χαρα.

Στο Mamma Mia δεν ηταν σωστα συγχρονισμενοι και απλα εβαλα delay -1sec και ηρθαν στην θεση τους. :107:

Ακομα και ενσωματωμενους βλεπει σε mkvs και επιλεγεις οποιο θες.

Reaction score
6
Παιδια εχω ηδη αναφερει πως ειδα μια χαρα το " The Dark Knight" και το " Mamma Mia " original BD rips και απλα εβαλα το εξωτερικο srt και επαιζε μια χαρα.

Στο Mamma Mia δεν ηταν σωστα συγχρονισμενοι και απλα εβαλα delay -1sec και ηρθαν στην θεση τους. :107:

Πως κάνεις την επιλογή του αρχείου srt, και πως γίνετε ο συχρονισμος?

Reaction score
164

Ρώτησα και στο Popcorn, αλλά δεν πήρα απάντηση:
εννοείς rip, όπου έχουν τα δύο folders (bdmv/certificate); Αν ναι, επειδή δεν έχω BR να δοκιμάσω, πώς γίνετα το playback; Επιλέγεις τα αρχεία m2ts ένα-ένα;

Reaction score
5
Πως κάνεις την επιλογή του αρχείου srt, και πως γίνετε ο συχρονισμος?
Βασικα βρισκω ενα αρχειο srt ετοιμο και με το MPC βλεπω αν ειναι σωστα συγχρονισμενο.Αν οχι το φτιαχνω με το Subtitle workshop.

Βασικη προυποθεση το αρχειο και το srt να εχουν το ιδιο ονομα.

Αν πατησεις το πληκρο Subs συνεχομενα στο τελεκομαντο θα δεις οτι εχει επιλογες αν υπαρχουν ενσοματωμενοι ποιον θες αν θελεις μεγαλυτερα fonts αλλο χρωμα η delay < >> Απο εκει το εφτιαξα

Reaction score
5
Ρώτησα και στο Popcorn, αλλά δεν πήρα απάντηση:
εννοείς rip, όπου έχουν τα δύο folders (bdmv/certificate); Αν ναι, επειδή δεν έχω BR να δοκιμάσω, πώς γίνετα το playback; Επιλέγεις τα αρχεία m2ts ένα-ένα;
Ναι αν ειναι πολλα ενα ενα.

Εγω βασικα τα κανω remux κραταω τα audio που θελω και με το πληκρο audio επιλεγω ποιο θελω και βαζω και εξωτερικους υποτιτλους.

Καπου διαβασα οτι μπορει και παιζει dvd.iso κανονικα.Θα ηθελα καποια στιγμη να κανω και ενα BD.iso να δοκιμασω αλλα κατσε να βρω το χρονο πρωτα..............

Reaction score
6
Sorry αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τους υπότιτλους. Στα αρχεία mkv, avi κλπ βάζεις το srt με το ίδιο όνομα του αρχείου(avi, mkv) και το βλέπει και το παίζει απευθείας μόνο του χωρίς πρόβλημα οκ μέχρι εδώ.
Σε blueray rip or Dvd rip οπου δεν ειναι μονο ενα αρχειο αλλα πχ στο dvd rip ειναι αρχεια Vob, Ifo κλπ πως μπορω να βαλω το εξωτερικό srt file, μιας και ειναι πολλα αρχεια που δεν μπορεις να τα κάνεις rename ετσι ωστε να ειναι ιδια με το αρχειο srt που εχεις τον υπότιτλο. :118:

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους.
Παρακολουθώ το "νήμα" για πάνω από ένα μήνα, και έχω βρει πολλές χρήσιμες πληροφορίες, ενώ ομολογώ πως δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα στο στήσιμο της συσκευής στο δίκτυό μου, ούτε στις ρυθμίσεις της. (Για την ώρα βέβαια, η σύνδεση με την τηλεόρασή μου δεν είναι μέσω HDMI)
Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, μήπως κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω:

Επειδή ήθελα να κατεβάσω από κάποιον ξένο τράκερ κάποιο τόρρεντ, αλλά κατεβάζοντάς το, και εν συνεχεία ανεβάζοντάς το από το web gui στον τόρρεντ client του Μ31Β, είχα πρόβλημα συνδεσιμότητας και κατ' επέκταση σωστών στατιστικών.
Έψαξα λοιπόν στις συχνές ερωτήσεις του τράκερ και διάβασα πως για να λειτουργήσει σωστά η συνδεσιμότητα (connectivity) σε διαφορετικούς υπολογιστές στο ίδιο δίκτυο, θα πρέπει ο υπολογιστής που αρχίζει το τόρρεντ, να έχει προηγουμένως συνδεθεί στο σάιτ του τράκερ.

Σκέφτηκα το λοιπόν, ότι η μόνη λύση για να μην έχω πρόβλημα γύρω από το θέμα αυτό θα ήταν να χρησιμοποιήσω τις διαδυκτιακές υπηρεσίες για να κάνω login στο σάιτ, και ύστερα να κατεβάσω το τόρρεντ.
Πράγματι το έκανα, δημιουργόντας μια καινουργια υπηρεσία με όνομα (τράκερ) και διεύθυνση www.τράκερ.κομ και αφού αφαίρεσα από το password μου το σύμβολο "#" που δε μπορούσα να εισάγω δυστυχώς από το τηλεχειριστήριο, μπόρεσα να μπω στο σάιτ.

Φευ, όμως.
Αν και μπόρεσα να κάνω login και να μπω στη σελίδα με το εν λόγω τόρρεντ.
Πατώντας στο λινκ για το πολυπόθητο αρχείο, και ενώ μου έβγαλε την ενθαρρυντική προτροπή: "i Torrent file, do you want to start downloading the torrent?" Yes - No,
Παρά τις επανηλημένες προσπάθειες με Yes, και τη μεταφορά στην σελίδα του τόρρεντ client, καμιά πρόοδος, καμιά αλλαγή στη λίστα των τόρρεντς που ήδη είχα προσθέσει.

Εν πολοίς: Καμιά ιδέα;
(Υ.Γ. Θα κάνω τώρα το update και θα το ξαναψάξω το πράμα... αλλά κάθε βοήθεια πολίτιμη)

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Το ίδιο θέμα, αλλά για διαφορετικό λόγο το έψαχνα πριν λίγο καιρό.

Θα έλεγα ότι αφού κατάφερες να κάνεις Login και να φθάσεις στο κατέβασμα είσαι πολύ κοντά στη δική σου λύση.

Ερώτημα, αντί για επιλογή download του αρχείου torrent, δεν έχει επιλογή "αποθήκευση ως" μήπως και μπορέσεις να το αποθηκεύσεις είτε στο τοπικό δίσκο του egreat ή ίσως και σε ένα USB stick?

Άλλη λύση (περιγράφεται στο manual) είναι να κάνεις "αποθήκευση ως" το torrent file σε USB Stick στον κανονικό σου υπολογιστή και εν συνεχεία να τοποθετήσεις το Stick στο egreat (ανοίγει από το Media Files...4o εικονίδιο...αρχείο torrent)

Reaction score
5
Sorry αλλά έχω μπερδευτεί λίγο με τους υπότιτλους. Στα αρχεία mkv, avi κλπ βάζεις το srt με το ίδιο όνομα του αρχείου(avi, mkv) και το βλέπει και το παίζει απευθείας μόνο του χωρίς πρόβλημα οκ μέχρι εδώ.
Σε blueray rip or Dvd rip οπου δεν ειναι μονο ενα αρχειο αλλα πχ στο dvd rip ειναι αρχεια Vob, Ifo κλπ πως μπορω να βαλω το εξωτερικό srt file, μιας και ειναι πολλα αρχεια που δεν μπορεις να τα κάνεις rename ετσι ωστε να ειναι ιδια με το αρχειο srt που εχεις τον υπότιτλο. :118:
Σε Blu-Ray rips η κυριως ταινια ειναι ενα file 20, 25, 30 γιγα οσο παει.Οποτε απλα βαζουμε ενα εξωτερικο srt.Αν δεν θελεις να χαλασεις την δομη να κανεις remux δηλαδη αν η ταινια πχ ειναι το 0023.m2ts βαζεις το srt που θελεις και το ονομαζεις 0023.srt

Εγω τα κανω ολα remux με την μια οποτε δεν εχω δοκιμασει να δω αν βλεπει τα PGS δηλαδη τους υποτιτλους που ειναι ηδη μεσα στο m2ts stream.
Τα διαφορα audios τα βλεπει μια χαρα.

Οσο αφορα τα dvdrips δεν εχω ασχοληθει καθολου.Για μενα δεν υπαρχει καν λογος πχ ενα παιδικο θα το καψω σε dvd ωστε τα παιδια να το βαζουν-βγαζουν στο player που ξερουν να δουλευουν αν μιλαμε για ταινια ειτε screener η R5 η HD με καλυπτουν εντελως.

Απο mpcclub:
I play dvd iso files in my m31b without any problems, with the firmware 0818 and now with the new one.
I have the iso files on the internal disc.

Ισως λοιπον αν εχουμε το dvdrip σε μορφη iso να το παιζει οκ.

Αν θελεις εσυ να βαλεις subs σε rip που δεν εχει και ειναι βεβαιως σε αρκετα κομματια (VTS_1.VOB VTS_2.VOB κλπ) εδω φιλε μου οντως ειναι ζορικα τα πραγματα.:108:

Reaction score
0
Καλημέρα και από εμένα σε όλους.
Πριν απο 2 ημέρες μπήκα κι εγώ στο club αφού απέκτησα το egreat 31b. :102:Δεν έχω προλάβει να κάνω τιποτα το ιδιαίτερο πέρα από την αναβάθμιση του firmware και την εγκατασταση του νέου NMT.
Έχω βάλει στο εσωτερικό του σκληρό δίσκο ο οποίος φορμαρίστηκε σε ext2 και όλα μια χαρά μέχρι εδώ.
Πήρα επίσης και το TP-LINK WN821N για να συνδέσω το μηχάνημα ασύρματα με το internet (ασύρματο router Linksys).
Απο την αρχή μου παρουσίασε το εξής : Μετά από 2-3 λεπτά λειτουργίας το μηχάνημα "πάγωνε" ! Στη κυριολεξία δε μπορούσες να κάνεις τίποτα παρά μόνο να το κλείσεις.:122: Μετά απο αρκετό ψάξιμο, έβγαλα το TP-LINK και ως δια μαγείας το σύστημα δούλευε ρολόϊ, ούτε ένα "πάγωμα" επί 2+ ώρες...
Κατέληξα στο συμπέρασμα οτι κάτι συμβαίνει με το δίκτυο (για λόγους δοκιμής αφαίρεσα την ασφάλεια WPA από το ασύρματο και το είχα ανοιχτό).
Έχει τύχει σε εσάς κάτι παρόμοιο ?
Απο ότι είχα διαβάσει το TP-LINK είναι συμβατο με το egreat, για ποιό λόγο "παγώνει" το μηχάνημα ?
Μήπως φταίει κάτι στις ρυθμίσεις του δικτύου? (το έχω στο "Αυτόματα - ασύρματο" χωρίς να έχω δηλώσει κάποια IP).

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη...:121:

Reaction score
1
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικό με τα torrents..

Ξεκινάμε να κατεβάζουμε κάτι..Αν κλείσουμε το egreat με power off από το τηλεχειριστήριο, και μετά το ξαναανοίξουμε, ΔΕΝ συνεχίζει να κατεβάζει το torrent!! Αυτό έχω καταλάβει τουλάχιστον, διορθώστε με αν κάνω λάθος..Υπάρχει τρόπος να γίνει resume το torrent? Όπως γίνεται με το κανονικό pc δηλαδή, αν τον κλείσω και τον ξαναανοίξω μετά από 2 μέρες πχ, συνεχίζει το κατέβασμα του torrent από εκεί που σταμάτησε..

Και κάτι άλλο..Δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει το stand by κουμπί στο τηλεχειριστήριο..Απλά κόβει την έξοδο προς την οθόνη, ανεμιστήρας (σπαστικός θόρυβος) και εσωτερικός δίσκος (νομίζω) είναι σε λειτουργία, απλά με το που πατάς και πάλι το stand by επανέρχεται στην προηγούμενη κατάσταση ενεργοποιόντας την οθόνη χωρίς να κάνει boot το λειτουργικό..Και φυσικά, τα torrents σταματάνε κι αυτά και δε γίνονται resume..Ποιό το νόημα του stand by?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas