EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

charm ε; ε, τι μου θυμισες τωρα: τους...charms!!! (εχει γουστο να μην ξερεις ποιοι ειναι αυτοι!)
:114: :116:

Ειμαι παλια καραβανα μη νομιζεις.

Καμια φορα συζητω με φιλους και θυμομαστε κατι τραγουδια και η κλασσικη επιφωνηση.

"Αντε ρε αρχαιε.Σκουρια!!!!!!!!!!"

Sorry για το off topic :120:

Reaction score
62
Το αγόρασα χθες. Εντυπωσιακότατο. Δεν υπάρχει αρχείο, που να του έβαλα και να μην το έπαιξε!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Μεταφερω το ερωτημα μου απο τους... ανεμιστηρες, γιατι εκει ειναι αγριοι!!!
Ως (;) γνωστοντο μηχανακι εχει φοβερη εικονα, και εχω την εντυπωση πως αναβαθμιζει και αυτην του dvd. Μια ερωτηση στους εχοντες δει blu ray και το egreat:
παιρνοντας ως αναφορα τα κλιπακια του Σωτηρη παιγμενα απο το μηχανακι σε τηλεοραση ας πουμε αριστη, τι διαφορα ποιοτητας εκονας εχει με το γνησιο hi def; δεν εχω δει br παρα μονο απο το PS3 σε προβολεα 720 (οπτομα 72) και σε τιβι 720 (που δεχεται ομως και 1080ρ/24 - φοβερη εικονα!). Νομιζω οτι καταλαβατε την πονηρια του ερωτηματος, ετσι;

Reaction score
6
Παιδιά μέσα απο το μηχανάκι πως μπορεί κάποιος να κάνει copy/paste απο εναν εξωτερικό δίσκο στον εσωτερικό της συσκευής απο το interface τής συσκευής?

Reaction score
0
Παιδιά μέσα απο το μηχανάκι πως μπορεί κάποιος να κάνει copy/paste απο εναν εξωτερικό δίσκο στον εσωτερικό της συσκευής απο το interface τής συσκευής?
Πας στην πηγη (δισκο) και στο directory με το-τα αρχειο-α που θες να αντιγραψεις ...πατας "File Mode" στο control και σου βγαζει menu για επιλογη αρχειων. Μετα πας στον δισκο που θες να τα αντιγραψεις και δινεις αντιγραφη επιλεγμενων. Στο λες καπως γενικα και οπως το θυμαμαι στην παρουσα φαση!

Reaction score
6
Πας στην πηγη (δισκο) και στο directory με το-τα αρχειο-α που θες να αντιγραψεις ...πατας "File Mode" στο control και σου βγαζει menu για επιλογη αρχειων. Μετα πας στον δισκο που θες να τα αντιγραψεις και δινεις αντιγραφη επιλεγμενων. Στο λες καπως γενικα και οπως το θυμαμαι στην παρουσα φαση!
Μια χαρά θυμάσαι thx :107:

Reaction score
0
Ρε παιδιά..αν συνδέσω την μπροστινή θύρα sata με την θύρα sata της motherboard θα το δεί;;;
Εννοείτε ότι έχει μεγαλύτερα μεταφορά δεδομένων απο την usb και γιαυτό ρωτάω...
Επίσης έχει βρει κανείς σας extra προγραμματάκια;Rapidshare και τα λοιπά.
Flash video sites μπορείς να βλέπεις;;;

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

εκανα αναβαθμιση με το καινουργιο firmware αλλα ηχο dts ακόμα δέν διαβάζει. Ξερει
κανείς γιατι?

Reaction score
0
μια ερωτηση. στο hdmi output να το αφησω στο auto η να το βαλω 1920χ1080P 24hz που υποστηριζει η τηλεοραση μου? (samsung 40a536)

Reaction score
164
Σε όλα τα players της "οικογένειας", το auto παρουσιάζει προβλήματα.
Θα το βάζεις κάθε φορά στα fps στα οποία είναι το αρχείο που θα αναπαράγεις.

Reaction score
0
Σε όλα τα players της "οικογένειας", το auto παρουσιάζει προβλήματα.
Θα το βάζεις κάθε φορά στα fps στα οποία είναι το αρχείο που θα αναπαράγεις.
Σωστο. Το εχω διαπιστωσει και εγω αυτο. Βαζοντας 1080/24 που ειναι η Tv μου μου εκανε σπασιματα στα avi (SD) και επεζε τελεια τα HD.

Reaction score
1
Το πήρα πριν από λίγες μέρες και ακόμα το ψάχνω..

Εχω κάνει όμως μια πατάτα και δε μπορώ να δώ καθόλου εικόνα, μόνο την αρχική όταν bootάρει και όχι από τα μενου του, επειδή πάτησα (tv mode +1, +2 δε θυμάμαι) κάτι και δεν στέλνει σήμα στην hdmi θύρα, έχει αλλάξει την ανάλυση προφανώς και δεν υποστηρίζεται από την τηλεόραση..Πατώντας πάλι tv mode +1 ή 2 ή οτιδήποτε, στα τυφλά δεν αλλάζει κάτι ώστε να πάρω προσωρινά έστω σήμα από component για να το σετάρω..

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το κάνω hard reset, ή κάτι τέλος πάντων για να μπώ στα menu του και να του αλλάξω πάλι την ανάλυση;

Έχω κατεβάσει και το τελευταίο firmware, μπορεί κάποιος να μου πει πώς το βάζω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Reaction score
19
Εχω κάνει όμως μια πατάτα και δε μπορώ να δώ καθόλου εικόνα, μόνο την αρχική όταν bootάρει και όχι από τα μενου του, επειδή πάτησα (tv mode +1, +2 δε θυμάμαι) κάτι και δεν στέλνει σήμα στην hdmi θύρα, έχει αλλάξει την ανάλυση προφανώς και δεν υποστηρίζεται από την τηλεόραση..Πατώντας πάλι tv mode +1 ή 2 ή οτιδήποτε, στα τυφλά δεν αλλάζει κάτι ώστε να πάρω προσωρινά έστω σήμα από component για να το σετάρω..
Δοκίμασε από εδώ το No 1.:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=55807

Reaction score
1
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Μερικές ερωτησούλες ακόμα:

1) Πώς μπορώ να του κανω firmware upgrade;

2) Πώς μπορώ να το δώ από το τοπικό μου δίκτυο μέσω windows vista και να στείλω αρχεία στον εσωτερικό του δίσκο;

3) Πώς μπορώ να κατεβάσω torrents;

4) Υπάρχουν γενικά εφαρμογές εκτός από αυτές που εγκαθίστανται από το setup;

Και πάλι ευχαριστώ!

Reaction score
19
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Μερικές ερωτησούλες ακόμα:

1) Πώς μπορώ να του κανω firmware upgrade;

2) Πώς μπορώ να το δώ από το τοπικό μου δίκτυο μέσω windows vista και να στείλω αρχεία στον εσωτερικό του δίσκο;

3) Πώς μπορώ να κατεβάσω torrents;

4) Υπάρχουν γενικά εφαρμογές εκτός από αυτές που εγκαθίστανται από το setup;

Και πάλι ευχαριστώ!
1. Αν το έχεις βάλει στο δίκτυο υπάρχει επιλογή Update firmware στο μενού Setup -> Maintenance. Αν δεν το'χεις στο δίκτυο, υπάρχουν οδηγίες στο από πάνω λινκ.

2. Πρέπει κατ'αρχάς να περάσεις τα NMT Appications από το Setup -> Maintenance (απαιτεί επίσης δίκτυο). Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις ξανά στο από πάνω λινκ!

3. Στο από πάνω λινκ! :116:

4. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.networkedmediatank.com/forumdisplay.php?fid=33

Reaction score
1
Δίνει 1080p στα 23,97 24 25 29,97 30 50 και 60 Hz.Οπότε μην ανησυχείς.
Η τηλεόρασή μου, υποστηρίζει όλα τα παραπάνω, το έχω βάλει στα 23,97 και παίζει μια χαρά. Η ερώτησή μου είναι, ποιά η διαφορά 23,97 από τα 24, τι να προτιμίσω από τα παραπάνω και γιατί;

Reaction score
0
Πριν λίγο παρέλαβα και εγώ και μπορώ να πω πως είναι και κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Αφού το περιεργάστηκα λίγο με το μάτι μπορώ να πω πως σαν κατασκευή όντως δεν λέει πολλά και ο ανεμιστήρας του είναι κάπως θορυβώδες αλλά θα το λύσουμε το πρόβλημα. Το σύνδεσα με την Tv (HDMI) και με τον Onkyo 705 (Opt) και με την μια έκανα το απαραίτητο Firmware update στην έκδοση 50-17-080818-EGR-403-000 (Από USB). Αφού τελείωσε σύνδεσα έναν εξωτερικό WD My Book 500GB (NTFS) μιας και ακόμα δεν έχω αγοράσει δίσκο για να βάλω μέσα και όλα δουλεύουν ρολόι. Κάπου εδώ όμως θα ήθελα και μια μικρή βοήθεια. Έκανα διάφορες δοκιμές με απόλυτη επιτυχία από μεριάς εικόνα και ήχου αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσα να δω υπότιτλους είτε ενσωματωμένους είτε σε μορφή .srt (δοκίμασα Ansi, Unicode και UTF-8). Τι μπορεί να κάνω λάθος;

tm

Reaction score
0
περιεργο.. ειδικα για τους ενσωματομενους..
στο setup της συσκευης εχει επιλογη γλωσσας συστηματος και γλωσσας υποτιτλων.. εχεις βαλει ελληνικα για γλωσσα υποτιτλων?
επισης να σε ενημερωσω πως υπαρχει ποιο καινουριο firmware για το Εgreat απο την 0818 που περασες

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas