EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Καταρχήν να ευχαριστήσω και τους δυο για τις γρήγορες απαντήσεις.
περιεργο.. ειδικα για τους ενσωματομενους..
στο setup της συσκευης εχει επιλογη γλωσσας συστηματος και γλωσσας υποτιτλων.. εχεις βαλει ελληνικα για γλωσσα υποτιτλων?
επισης να σε ενημερωσω πως υπαρχει ποιο καινουριο firmware για το Εgreat απο την 0818 που περασες
Μπορείς να μου δώσεις κάποιο Link για το νεότερο FW μιας και σε αυτό το Site δεν υπάρχει νεότερη. Όσο για τα Ελληνικά στα οποία αναφέρετε και ο JD - Cine Gear απαντώ ποιο κάτω.
morfeus θα πας στο set up και θα πατησεις γλώσσα υποτιτλων ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
Δυστυχώς θεώρησα πως επειδή θα διαλέγω εγώ τους υπότιτλους δεν χρειάζεται να το ορίσω σαν Ελληνικά και το άφησα στην default επιλογή του. Θα κάνω μια δοκιμή λίγο αργότερα και ελπίζω να είναι αυτό το πρόβλημα. :107:

Reaction score
0
Ρε παιδιά...έχω σπάσει τα νεύρα μου προσπαθώντας να δώ το e-great στον υπολογιστή μου μέσω LAN...
Το έχει καταφέρει κανείς σας;
Το έχω δει με http:// με ftp:// αλλά από το workgroup δεν μπορώ...
Ξέρεις κανείς τί μπορεί να φταίει;
Έχω Windows XP Pro SP2.
Θέλω να βάλω το media jukebox στα αρχεία που είναι ήδη στο EG και δεν γίνετε συνέχει να τον μεταφέρω...τί διάολο το θέλει το lan τοτε;;

Reaction score
5
Μολις ειδα το πρωτο μισαωρο απο το The Dark Knight.

Ειναι το original BD το οποιο εχω ριπαρισμενο στον σκληρο.Κρατησα το video και απο ηχο το TRUE-HD και το DD 640kbps.Εβαλα εξωτερικο αρχειο srt και ............. το στριμαρα (streaming using Myihome).

Ολα μια χαρα.Κανενα κολλημα ο ηχος αστερι (αναγνωριζει το True-HD ασχετα πως ο ενισχυτης μου δεν το παιζει) εχει πλακα το πως αλλαζει το aspect ratio στις σκηνες που εχουν γυριστει για Imax τα Ελληνικα subs μια χαρα και γενικα περιμενω πως και πως να βρω χρονο να δω και το υπολειπο.

Καποια στιγμη επιστρεφοντας στο PC ριχνω μια ματια και βλεπω αυτο στο upload (δεξια)

Περασαν καποιες στιγμες προτου καταλαβω οτι απλα ηταν το streaming και οχι καποιο Χριστουγενιατικο δωρο του ISP provider :137: :138: :116:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Ρε παιδιά...έχω σπάσει τα νεύρα μου προσπαθώντας να δώ το e-great στον υπολογιστή μου μέσω LAN...
Έχω Windows XP Pro SP2.
Θέλω να βάλω το media jukebox στα αρχεία που είναι ήδη στο EG και δεν γίνετε συνέχει να τον μεταφέρω...τί διάολο το θέλει το lan τοτε;;
Εβαλες το myihome;

Reaction score
0
Μετά από τις πολύ εύστοχες υποδείξεις του tm και του JD - Cine Gear το μηχανάκι δουλεύει ρολόι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μοναδικό πράγμα που έμεινε είναι να μπει ένας δίσκος μέσα για να μπορώ να εκμεταλλευτώ πλήρως τις δυνατότητές του.

tm

Reaction score
0
Έχω Windows XP Pro SP2.
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εχεις αλλαξει το ονομα του workgroup στο οποιο "ανηκει" ο υπολογιστης σου και να μην ειναι τα ιδια με το Egreat...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Εβαλες το myihome;
To http:// (myihome) δουλέυει μία χαρά...Ναι έχω και το myihome στον υπολογιστή μου.

tm said:
το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να εχεις αλλαξει το ονομα του workgroup στο οποιο "ανηκει" ο υπολογιστης σου και να μην ειναι τα ιδια με το Egreat..
To workgroup είναι το ίδιο.
Το egreat το βλέπω σαν Υπολογιστή στο "θέσεις δικτύου", απλά μόλις πατάω να κλίκ κολλάει το παράθυρο και μετα απο ώρα μου βγάζει οτι δεν έχω δικαίωμα να μπω και μπλα μπλά..
Έχω στον υπολογιστή δικαιώματα Administrator.

Reaction score
0
Μολις ειδα το πρωτο μισαωρο απο το The Dark Knight.

Ειναι το original BD το οποιο εχω ριπαρισμενο στον σκληρο.Κρατησα το video και απο ηχο το TRUE-HD και το DD 640kbps.Εβαλα εξωτερικο αρχειο srt και ............. το στριμαρα (streaming using Myihome).

Ολα μια χαρα.Κανενα κολλημα ο ηχος αστερι (αναγνωριζει το True-HD ασχετα πως ο ενισχυτης μου δεν το παιζει) εχει πλακα το πως αλλαζει το aspect ratio στις σκηνες που εχουν γυριστει για Imax τα Ελληνικα subs μια χαρα και γενικα περιμενω πως και πως να βρω χρονο να δω και το υπολειπο.

Καποια στιγμη επιστρεφοντας στο PC ριχνω μια ματια και βλεπω αυτο στο upload (δεξια)

Περασαν καποιες στιγμες προτου καταλαβω οτι απλα ηταν το streaming και οχι καποιο Χριστουγενιατικο δωρο του ISP provider :137: :138: :116:
...Που είδες αυτές τις ενδείξεις;;;

tm

Reaction score
0

To http:// (myihome) δουλέυει μία χαρά...Ναι έχω και το myihome στον υπολογιστή μου.

To workgroup είναι το ίδιο.
Το egreat το βλέπω σαν Υπολογιστή στο "θέσεις δικτύου", απλά μόλις πατάω να κλίκ κολλάει το παράθυρο και μετα απο ώρα μου βγάζει οτι δεν έχω δικαίωμα να μπω και μπλα μπλά..
Έχω στον υπολογιστή δικαιώματα Administrator.
ωραια... το ξεκαθαρισες.. θα πρεπει μεσα απο το egreat, να κανεις share τον folder /share του δισκου του.. ευτυχως σωστες οδηγιες υπαρχουν στο βιβλιαρακι που ηρθε μαζι με τη συσκευη για το πως να το κανεις..
απο εκει και περα καθαρισες!

Reaction score
0

ωραια... το ξεκαθαρισες.. θα πρεπει μεσα απο το egreat, να κανεις share τον folder /share του δισκου του.. ευτυχως σωστες οδηγιες υπαρχουν στο βιβλιαρακι που ηρθε μαζι με τη συσκευη για το πως να το κανεις..
απο εκει και περα καθαρισες!
:121:...been there done that!!!
Φαντάζομαι εννοείς να βάλω το smb://HDEYESHOT/share στα share του egreat;

Μάλλον είναι κάποιο πρόβλημα που έχουν τα XP SP3 με τον samba.
Υπάρχει άλλος τρόπος να "δει" τα αρχεία το mediajukebox;
Τα αρχεία που είναι στον σκληρό του eg(για συντομία θα αναφέρομαι έτσι..) εννοώ...

Reaction score
19
To DU meter είναι ιδανικό προγραμματάκι να ελέγχεις το traffic απ'ευθείας πάνω στην κάρτα και να καταλαβαίνεις πραγματικά τί ταχύτητες υπάρχουν και όχι αυτές που αναφέρονται από το κάθε πρόγραμμα.
Σε συνδυασμό με το popcorn/egreat βλέπεις κι όλας πόσο "ζορίζεται" το δίκτυο σε κάθε αρχείο και αν λιμιτάρει λόγω δικτύου. Π.χ. στο δικό μου ασύρματο δίκτυο (54Mbps λέμε τώρα...) δεν έχω δει ποτέ πάνω από 14Mbit πραγματικά οπότε και καταλαβαίνω τον λόγο που πάνε κοφτά τα video :126:

Reaction score
0
To DU meter είναι ιδανικό προγραμματάκι να ελέγχεις το traffic απ'ευθείας πάνω στην κάρτα και να καταλαβαίνεις πραγματικά τί ταχύτητες υπάρχουν και όχι αυτές που αναφέρονται από το κάθε πρόγραμμα.
Σε συνδυασμό με το popcorn/egreat βλέπεις κι όλας πόσο "ζορίζεται" το δίκτυο σε κάθε αρχείο και αν λιμιτάρει λόγω δικτύου. Π.χ. στο δικό μου ασύρματο δίκτυο (54Mbps λέμε τώρα...) δεν έχω δει ποτέ πάνω από 14Mbit πραγματικά οπότε και καταλαβαίνω τον λόγο που πάνε κοφτά τα video :126:
εγώ να φανταστείς..με ενσύρματο δίκτυο και δεν πιάνω τίποτα!!!
Καλά είσαι και με 54Mbps...
Το eg εξακολουθεί να γ@....., θα το σπάσω και έδωσα ένα κάρο λεφτά!
Μία βλέπω αναμμένο το λαμπάκι στο ρουτερ μία όχι..
Ρε λέτε να φταίει το ρούτερ;
Μπορώ να τσεκάρω αλλιώς ρε παιδιά;;;

Reaction score
19
Περίεργο... Εγώ με 100άρι ενσύρματο βλέπω άνετα βαριά κλιπάκια 40-45Mbit.
Μήπως το hub/router/κάρτα σου είναι 10άρι; Μήπως προβληματικό καλώδιο; Βάλε το DU meter από περιέργεια

Reaction score
0
Περίεργο... Εγώ με 100άρι ενσύρματο βλέπω άνετα βαριά κλιπάκια 40-45Mbit.
Μήπως το hub/router/κάρτα σου είναι 10άρι; Μήπως προβληματικό καλώδιο; Βάλε το DU meter από περιέργεια
To πρόβλημα λύθηκε!!!
Οχι από μόνο του..λολ!!
Το πρόβλημα ήταν ότι ήθελε να βάλω το ip του router στο DNS στις ρυθμίσεις του eg.
Επίσης αντί για όνομα στα share έβαλα το ip του.
Απενεργοποίησα το DHCP server και τα έκανα όλα static.
Τωρα βάζω το movie jukebox και φύγαμεεεε....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas