Gebreselassie
Μαύρος!
- Μηνύματα
- 31.206
- Reaction score
- 3.842
Α ναι νταξ. Μια χαρά. :126:
...
...
Τι να ψάξω βρε? Εγώ βλέπω εκει ανθρώπους να ποσταρουν μουσική μέσω YouTube!!!!Όταν ποστάρω μουσική, ποστάρω για την μουσική. Ψάξε και βρες τι.
Εγώ πάντως, σαν καλός πατέρας όπως βλέπεις, του έβαλα όλους για ύπνο, τους φίλησα σταυρωτά και μετά αποσύρθηκα...Tελικα ποιος ηπιε ποιο πολλα τσιπουρα? :116:
Εσκεμμένα Λουκά, για να καταδείξω το μέγεθος του προβλήματος. Και που 'σαι, τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί ανάμεσά μας. Δεν τους κρίνω ως χαϊφιντελίστες όμως, τους κρίνω ως μουσικόφιλους. Αλλά με αυτά που βλέπουν γύρω τους, τελικά δεν φταίνε οι ίδιοι.Νίκο τα ισοπέδωσες όλα!!!
Εσύ που είσαι 27 χρονών ρε, παρόλο που αλλάζεις τα μηχανάκια σαν τα πουκάμισα, έχεις περίπου την ίδια συλλογή και τουλάχιστον ακούς καμιά Μαρινέλα ή λίγο Κλαπτονίδη. :126:Nταξει ρε παιδια οι 3000 δισκοι-cd που εχει ο Χρηστος δεν ειναι και λιγοι!
Παρολο την ηλικια του! :136:
Μια χαρά είναι και σήμερα. Ας αφήσουμε τις επόμενες γενιές να έχουν άποψη. Δεν είναι κακό....Εμείς που μεγαλώσαμε σε άλλες εποχές, πώς να το κάνουμε, ήταν αλλιώς τα πράγματα...
Υποθέτω ότι είναι πάνω από 500 ε;Υπάρχουν πολλές και εξαιρετικές ηχογραφήσεις από το παρελθόν που μπορεί κάποιος να διαλέξει. Λ.Σ.
Εχω τα μισα!Εσύ που είσαι 27 χρονών ρε, παρόλο που αλλάζεις τα μηχανάκια σαν τα πουκάμισα, έχεις περίπου την ίδια συλλογή και τουλάχιστον ακούς καμιά Μαρινέλα ή λίγο Κλαπτονίδη. :126:
...
Υπάρχουν φυσικά και τέτοιοι όπως κάποιοι που αγοράζουν ένα ακριβό πιάνο με ουρά γιατί κρίνεται απαραίτητη η ύπαρξή του στο σαλόνι της βίλας.Εσκεμμένα Λουκά, για να καταδείξω το μέγεθος του προβλήματος. Και που 'σαι, τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί ανάμεσά μας. Δεν τους κρίνω ως χαϊφιντελίστες όμως, τους κρίνω ως μουσικόφιλους. Αλλά με αυτά που βλέπουν γύρω τους, τελικά δεν φταίνε οι ίδιοι.
...