- Reaction score
- 6
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Όλα τα NMT βασίζονται στο software της Syabas , το οποίο πλέον και μετά από τόσα χρόνια στην αγορά έχει λύσει τα εμβρυακά του προβλήματα (και είναι φυσικό οποιοδήποτε NMT να υποστηρίζει σωστά ελληνικούς υπότιτλους out of the box !)....τερμα βαρεθηκα να μου ζητανε την μια υποτιτλους την μια τανιες την αλλη ταινια και υποτιτλους και γενικα να βγαλω εγω και αλλα παιδια σαν τον αχχιλεα το φιδι απο την τρυπα σε μενα η isαbelle στον αχχιλεα ο scot ... δεν καταλαβα...εμεις τι χρωσταμε να τους βοηθαμε σε κατι που επρεπε πριν βγει στην αγορα να το εχουν κοιταξει αλλωστε αυτοι πληρωνονται απο την εταιρια τους οχι εμεις...γιαυτο και εγω αγορασα σημερα αυτο το τελειο μηχανημα που τα κανει ολα και πολλα περισσοτερα και δεν εχει καμια σχεση με την προκατ πατατα αυτη το wd
http://www.hdx1080.com/index.php?pa...com_virtuemart&Itemid=115&vmcchk=1&Itemid=115
ασε που ειμουνα η πρωτη που τους εμπιστευτηκε και το πηρε στην ελλαδα και με εχουν πρηξει στα εμαιλ και στην βοηθεια... εγω δεν αγορασα το μηχανημα για να γινω beta tester... και πολυ χρονο αφιερωσα για την πατατουλα αυτη δηλ αυτη η εταιρια που αγορασα το καινουργιο γιατι εχει απο την αρχη πληρη υποστηριξη σε ελληνικους υποτιτλους με αλλαγη χρωματων μεγεθους position κτλ... δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την wd απλα κατεχει το θεμα..
Από την άλλη , η WD πήρε το generic software της Sigma designs (το οποίο φυσικά δεν έχει υποστήριξη για ελληνικά) και το προσάρμοσε-άλλαξε για να παίξει με τις προδιαγραφές του προϊόντος της...
Τώρα θα μου πείτε , αφού δεν ήταν έτοιμο για χώρες σαν την Ελλάδα, γιατί το κυκλοφόρησε εδώ???
Άμα δεν το έφερνε Ελλάδα, θα λυσσάγαμε όλοι που δεν το φέρνει ... (και θα τρέχαμε να το παραγγείλουμε από εξωτερικό :116
Το έφερε και δεν παίζει όπως πρέπει, πάλι λυσσάμε...:116:
Είναι πολύ θετικό όμως ότι 2 τουλάχιστον τεχνικοί της WD ασχολούνται με το πρόβλημα των ελληνικών και είναι θετικότατο το να σου ζητούν να γίνεις beta tester και να τους πεις αν διορθώθηκε κάτι το οποίο δεν μπορούν να ελέγξουν εκτενώς οι ίδιοι, λόγω φυσικά του περιορισμού της μητρικής τους γλώσσας...
Αν εσύ βαριέσαι ή δεν θέλεις να ασχοληθείς, δεν σου φταίει ούτε η WD ούτε η "πατάτα" όπως το λες το μηχανάκι.... Υπάρχουν εδώ μέσα άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθούν... Δώσε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο (δεν πρόλαβα να το αγοράσω, αλλιώς θα έκανα εγώ το Beta testing ευχαρίστως)...
Εμένα η γνώμη μου είναι ότι μηχανάκι ακόμα δεν έχει δείξει τα δόντια του, έχει πολύ μέλλον μπροστά του, και η WD δείχνει πρόθυμη να το υποστηρίξει , όσο για το μειονέκτημά του (δίκτυο), όλο και κάπως θα ξεπεραστεί :126: (πχ, με drivers για κάποιο usb wifi stick(Atheros) όπως στο Egreat)