Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
6
τερμα βαρεθηκα να μου ζητανε την μια υποτιτλους την μια τανιες την αλλη ταινια και υποτιτλους και γενικα να βγαλω εγω και αλλα παιδια σαν τον αχχιλεα το φιδι απο την τρυπα σε μενα η isαbelle στον αχχιλεα ο scot ... δεν καταλαβα...εμεις τι χρωσταμε να τους βοηθαμε σε κατι που επρεπε πριν βγει στην αγορα να το εχουν κοιταξει αλλωστε αυτοι πληρωνονται απο την εταιρια τους οχι εμεις...γιαυτο και εγω αγορασα σημερα αυτο το τελειο μηχανημα που τα κανει ολα και πολλα περισσοτερα και δεν εχει καμια σχεση με την προκατ πατατα αυτη το wd
http://www.hdx1080.com/index.php?pa...com_virtuemart&Itemid=115&vmcchk=1&Itemid=115

ασε που ειμουνα η πρωτη που τους εμπιστευτηκε και το πηρε στην ελλαδα και με εχουν πρηξει στα εμαιλ και στην βοηθεια... εγω δεν αγορασα το μηχανημα για να γινω beta tester... και πολυ χρονο αφιερωσα για την πατατουλα αυτη δηλ αυτη η εταιρια που αγορασα το καινουργιο γιατι εχει απο την αρχη πληρη υποστηριξη σε ελληνικους υποτιτλους με αλλαγη χρωματων μεγεθους position κτλ... δεν νομιζω να ειναι καλυτερη απο την wd απλα κατεχει το θεμα..
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Όλα τα NMT βασίζονται στο software της Syabas , το οποίο πλέον και μετά από τόσα χρόνια στην αγορά έχει λύσει τα εμβρυακά του προβλήματα (και είναι φυσικό οποιοδήποτε NMT να υποστηρίζει σωστά ελληνικούς υπότιτλους out of the box !)....
Από την άλλη , η WD πήρε το generic software της Sigma designs (το οποίο φυσικά δεν έχει υποστήριξη για ελληνικά) και το προσάρμοσε-άλλαξε για να παίξει με τις προδιαγραφές του προϊόντος της...
Τώρα θα μου πείτε , αφού δεν ήταν έτοιμο για χώρες σαν την Ελλάδα, γιατί το κυκλοφόρησε εδώ???
Άμα δεν το έφερνε Ελλάδα, θα λυσσάγαμε όλοι που δεν το φέρνει ... (και θα τρέχαμε να το παραγγείλουμε από εξωτερικό :116:)
Το έφερε και δεν παίζει όπως πρέπει, πάλι λυσσάμε...:116:

Είναι πολύ θετικό όμως ότι 2 τουλάχιστον τεχνικοί της WD ασχολούνται με το πρόβλημα των ελληνικών και είναι θετικότατο το να σου ζητούν να γίνεις beta tester και να τους πεις αν διορθώθηκε κάτι το οποίο δεν μπορούν να ελέγξουν εκτενώς οι ίδιοι, λόγω φυσικά του περιορισμού της μητρικής τους γλώσσας...
Αν εσύ βαριέσαι ή δεν θέλεις να ασχοληθείς, δεν σου φταίει ούτε η WD ούτε η "πατάτα" όπως το λες το μηχανάκι.... Υπάρχουν εδώ μέσα άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθούν... Δώσε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο (δεν πρόλαβα να το αγοράσω, αλλιώς θα έκανα εγώ το Beta testing ευχαρίστως)...

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι μηχανάκι ακόμα δεν έχει δείξει τα δόντια του, έχει πολύ μέλλον μπροστά του, και η WD δείχνει πρόθυμη να το υποστηρίξει , όσο για το μειονέκτημά του (δίκτυο), όλο και κάπως θα ξεπεραστεί :126: (πχ, με drivers για κάποιο usb wifi stick(Atheros) όπως στο Egreat)

Reaction score
0
Συμφωνω με τον Achileus !
Ακουω λοιπον διαφορα..οτι καποια mkv δεν τα παιζει, υποτιτλους δεν παιζει και αλλα διαφορα bugs..
Ενα θα σας πω..
Εχω συνδεσει το μηχανημα σε μια samsung 1080p.
Παιδια θα πρεπει να το δειτε για να καταλαβετε την εικοναρα που δειχνει !!
Πραγματικα δεν μπορω να το περιγραψω με λογια !
Εχω επισης και μια philips σχετικα καινουργιο μοντελο 1366x768
Καμια σχεση η μια tv με την αλλη..
Συμπερασμα...
Αν εχετε μια καλη και επωνυμη tv το μηχανημα θα πεταει.
Ολα παιζουν ρολο οσον αφορα την αναπαραγωγη HD και ειδικα σε 1080p σηματα.
Και βεβαια ειναι ο επεξεργαστης της tv, οσον αφορα την επεξεργασια εικονας δηλαδη..τα frames 24true, 25, 30.. η παλετα της tv, δηλαδη 10bit color, 12bit color, 14bit color...και διαφορες αλλες ρυθμισεις οπως True Motion, φιλτρα εικονας, sharpness, wide color, sound delays....κτλ.

Εχω κατεβασει 50 HD promos videos απο εταιρειες οπως sony,samsung,lg,philips,hitachi..κτλ, ειλικρινα και τα 50 παιζουν α ψ ε γ α δ ι α σ τ α.
Εικονα αψογη, ηχος αψογος με ακριβεια συγχρονισμενος, frames ουτε ενα drop !
Επισης blueray που εγιναν copy σε σκληρο δισκο και χωρις το παραμικρο compression επαιξαν οπως ακριβως και στην συσκευη blueray.

Θελω να καταληξω οτι τα επισημα videos εχουν και το σωστο bitrate, το σωστο profile για HD και τους σωστους codecs. Και αυτο ειναι το σημαντικο.

Αν τωρα δεν παιζει καποια mkv ή κανει freeze στην κινηση, pixelation και αλλα, ενταξει μην τρελλαθουμε !
Ολοι γνωριζουμε τι σαβουρα κυκλοφορει στο internet !!

Τωρα αν καποιος λοιπον θελει να απλωσει ethernet καλωδια στο σπιτι του, να βλεπει streaming video, να εχει wifi κι αλλα extra τοτε να παει να παρει ενα popcorn, egreat, hdx κτλ.
Σκεφτειτε ομως αν πραγματικα τα χρειαζεστε ολα αυτα, οπως επισης και τις παραμορφωσεις που θα εχετε πχ ανοιγοντας το wifi του player διπλα στην tv, καλωδια ethernet τα οποια λειτουργουν σαν δεκτες των ηλεκτρομαγνητικων κυματων μεσα στον χωρο (οπως ολα τα καλωδια αλωστε), επεξεργαστικη ισχυ..δηλαδη δυνατοτητα του επεξεργαστη να διαχειριζεται ταυτοχρονα player + ethernet + streaming + wifi, κτλ....

Ειλικρινα δεν θελω να το διαφημισω..αλλα..
WD TV --> κανεις copy paste se ενα usb flash ή σκληρο δισκο..κι εφυγες..

Tα bugs του μηχανηματος σιγουρα θα διορθωθουν και με το παραπανω.

Τελος.

TED

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Συμφωνω με τον Achileus !
Ακουω λοιπον διαφορα..οτι καποια mkv δεν τα παιζει, υποτιτλους δεν παιζει και αλλα διαφορα bugs..
Ενα θα σας πω..
Εχω συνδεσει το μηχανημα σε μια samsung 1080p.
Παιδια θα πρεπει να το δειτε για να καταλαβετε την εικοναρα που δειχνει !!
Πραγματικα δεν μπορω να το περιγραψω με λογια !
Εχω επισης και μια philips σχετικα καινουργιο μοντελο 1366x768
Καμια σχεση η μια tv με την αλλη..
Συμπερασμα...
Αν εχετε μια καλη και επωνυμη tv το μηχανημα θα πεταει.
Ολα παιζουν ρολο οσον αφορα την αναπαραγωγη HD και ειδικα σε 1080p σηματα.
Και βεβαια ειναι ο επεξεργαστης της tv, οσον αφορα την επεξεργασια εικονας δηλαδη..τα frames 24true, 25, 30.. η παλετα της tv, δηλαδη 10bit color, 12bit color, 14bit color...και διαφορες αλλες ρυθμισεις οπως True Motion, φιλτρα εικονας, sharpness, wide color, sound delays....κτλ.

Εχω κατεβασει 50 HD promos videos απο εταιρειες οπως sony,samsung,lg,philips,hitachi..κτλ, ειλικρινα και τα 50 παιζουν α ψ ε γ α δ ι α σ τ α.
Εικονα αψογη, ηχος αψογος με ακριβεια συγχρονισμενος, frames ουτε ενα drop !
Επισης blueray που εγιναν copy σε σκληρο δισκο και χωρις το παραμικρο compression επαιξαν οπως ακριβως και στην συσκευη blueray.

Θελω να καταληξω οτι τα επισημα videos εχουν και το σωστο bitrate, το σωστο profile για HD και τους σωστους codecs. Και αυτο ειναι το σημαντικο.

Αν τωρα δεν παιζει καποια mkv ή κανει freeze στην κινηση, pixelation και αλλα, ενταξει μην τρελλαθουμε !
Ολοι γνωριζουμε τι σαβουρα κυκλοφορει στο internet !!

Τωρα αν καποιος λοιπον θελει να απλωσει ethernet καλωδια στο σπιτι του, να βλεπει streaming video, να εχει wifi κι αλλα extra τοτε να παει να παρει ενα popcorn, egreat, hdx κτλ.
Σκεφτειτε ομως αν πραγματικα τα χρειαζεστε ολα αυτα, οπως επισης και τις παραμορφωσεις που θα εχετε πχ ανοιγοντας το wifi του player διπλα στην tv, καλωδια ethernet τα οποια λειτουργουν σαν δεκτες των ηλεκτρομαγνητικων κυματων μεσα στον χωρο (οπως ολα τα καλωδια αλωστε), επεξεργαστικη ισχυ..δηλαδη δυνατοτητα του επεξεργαστη να διαχειριζεται ταυτοχρονα player + ethernet + streaming + wifi, κτλ....

Ειλικρινα δεν θελω να το διαφημισω..αλλα..
WD TV --> κανεις copy paste se ενα usb flash ή σκληρο δισκο..κι εφυγες..

Tα bugs του μηχανηματος σιγουρα θα διορθωθουν και με το παραπανω.

Τελος.
+10
Το μηχανημα ειναι αψογο,σε εικονα,ηχο,κινηση!
Αλλα θελει καλο προβολικο ή τv για να αποδοσει.Με ενα καλο συστημα απεικονισης γονατιζει players πολλαπλασιας αξιας!Μειονεκτηματα εχει αλλα μην τρελλαινομαστε,καινουριο ειναι ολα θα διορθωθουν!

Reaction score
0
Να κάνω μια ερώτηση γιατί μάλλον κάτι έχω μπερδέψει:
Παίζει τους υπότιτλους τους ελληνικούς όταν είναι ενσωματωμένοι σε avi αλλά όχι όταν είναι σε mkv?
Και ακόμη μία που θα με βοηθήσει στην απόφαση για να το αγοράσω τώρα κι ας μην έχει βγει νέο firmware:
Αν δεν παίζω mkv αλλά μονάχα avi κερδίζω κάτι αν χρησιμοποιήσω την hdmi έξοδο?
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα... Όλα τα NMT βασίζονται στο software της Syabas , το οποίο πλέον και μετά από τόσα χρόνια στην αγορά έχει λύσει τα εμβρυακά του προβλήματα (και είναι φυσικό οποιοδήποτε NMT να υποστηρίζει σωστά ελληνικούς υπότιτλους out of the box !)....
Από την άλλη , η WD πήρε το generic software της Sigma designs (το οποίο φυσικά δεν έχει υποστήριξη για ελληνικά) και το προσάρμοσε-άλλαξε για να παίξει με τις προδιαγραφές του προϊόντος της...
Τώρα θα μου πείτε , αφού δεν ήταν έτοιμο για χώρες σαν την Ελλάδα, γιατί το κυκλοφόρησε εδώ???
Άμα δεν το έφερνε Ελλάδα, θα λυσσάγαμε όλοι που δεν το φέρνει ... (και θα τρέχαμε να το παραγγείλουμε από εξωτερικό :116:)
Το έφερε και δεν παίζει όπως πρέπει, πάλι λυσσάμε...:116:

Είναι πολύ θετικό όμως ότι 2 τουλάχιστον τεχνικοί της WD ασχολούνται με το πρόβλημα των ελληνικών και είναι θετικότατο το να σου ζητούν να γίνεις beta tester και να τους πεις αν διορθώθηκε κάτι το οποίο δεν μπορούν να ελέγξουν εκτενώς οι ίδιοι, λόγω φυσικά του περιορισμού της μητρικής τους γλώσσας...
Αν εσύ βαριέσαι ή δεν θέλεις να ασχοληθείς, δεν σου φταίει ούτε η WD ούτε η "πατάτα" όπως το λες το μηχανάκι.... Υπάρχουν εδώ μέσα άλλοι άνθρωποι που μπορεί να έχουν τον χρόνο και την διάθεση να ασχοληθούν... Δώσε την ευκαιρία σε κάποιον άλλο (δεν πρόλαβα να το αγοράσω, αλλιώς θα έκανα εγώ το Beta testing ευχαρίστως)...

Εμένα η γνώμη μου είναι ότι μηχανάκι ακόμα δεν έχει δείξει τα δόντια του, έχει πολύ μέλλον μπροστά του, και η WD δείχνει πρόθυμη να το υποστηρίξει , όσο για το μειονέκτημά του (δίκτυο), όλο και κάπως θα ξεπεραστεί :126: (πχ, με drivers για κάποιο usb wifi stick(Atheros) όπως στο Egreat)

καλα χριστουγενα ευχομαι σε ολους

Reaction score
0
Το πήρα σήμερα από το Saturn στο Γέρακα 99€ (Έχει άλλα 4 προλάβετε), πήρα και ένα Lacie 2.5” 320GB μόλις 70€ και παίζει τέλεια... ούτε κολλήματα ούτε χαμένα frame σε MKV.

το μηχάνημα απλά πετάει ..
οκ δεν παίζει τους ελληνικούς υποτίτλους... άλλα έχω πίστη ότι θα το φτιάξουνε στο επόμενο firmware update…
Με 169€ συν 8€ για καλώδιο HDMI..
ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ-ΣΒΗΝΩ DVD+RW ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Reaction score
6
Το Πλαίσιο ξαναφέρνει από αρχές του μήνα, έχω ήδη βάλει προ-παραγγελία ένα, για να δούμε....
Μόλις μου έρθει Achileus , θα σου στείλω pm για εκείνο το beta testing... ;-)

Reaction score
0
Το έχω κι εγώ το εν λόγω μηχάνημα και απο απόδοση δεν υπάρχει ζήτημα. Μπορεί σε κάποια .mkv να μου κάνει παρενέργειες αλλά δεν φταίει αυτό. Οταν με το καλό (θέμα χρόνου είναι) βγει το καταραμένο firmware για την γλώσσα μας θα θεωρείται η κορυφή των media players και το πιστεύω ακράδαντα. Ουφ το είπα και ηρέμησα :)

Reaction score
0
Μήπως έχει δοκιμάσει κανένας να ενσωματώσει Ελλ. υπότιτλους με το AVIAddXSub να μας πει αν παίζει το αρχείο και αν φαίνονται σωστά οι υπότιτλοι?
Ξανά παραθέτω το ερώτημα και εγώ

Δοκίμασα να βάλω υποτίτλους με το "AVIAddXSub: Πρόγραμμα για ενσωμάτωση υποτίτλων (.srt) σε AVI αρχεία" Αλλά δεν είδα φως.
Βεβαία δεν το έψαξα και πολύ. μάλλον δεν το έβαλα σε σωστή θέση από ότι νομίζω και για αυτό δεν φαίνονται, θα δοκιμάσω και σήμερ,Το έχει προσπαθήσει κανένας άλλος??
Μήπως δεν υποστηρίζει καθόλου το WD HDTV και παιδεύομαι χωρίς λόγο ???
αν μπορεί κάποιος να απαντήσει να με γλυτώσει από τα πειράματα ??

Reaction score
19
Τους έχω στείλει κι εγώ ένα mail κυρίως για τους υπότιτλους αλλά και για τα artifacts που κάνει σε ορισμένα 1080 κλιπς μαζί με λινκς να κατεβάσουν και να δούν!

Dear Costas,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

Thanks for the links. We will pass them on to our developers anonymously (with no information to identify you personally).

If there is an immediate solution for this problem, we will contact you. If it is a bug, your files will help our developers create a fix to be included in future firmware.
Our developers are already working on a firmware update but we don't have any information yet as to which issues this firmware update will address. However when the firmware is available for download on our web site, the issues will be listed. We hope it will include a fix for Greek subtitles.

Sincerely,
Isabelle H.
Western Digital Service and Support

Παιδιά το ότι ασχολούνται και απαντάνε προσωπικά είναι μεγάλο πράγμα και σχετικά ασυνήθιστο. Μακάρι και άλλες εταιρείες να ζητούσαν πρόθυμους beta testers! Είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα προβλήματα γρήγορα. :126:

Reaction score
0
ωραια ολα αυτα αλλα ας κραταμε μικρο κοφινι και με προσοχη με τα λινκ που τους δινετε για να βρουν δειγματα μη κλεισουμε και κανενα σπιτι...........

Reaction score
0
Το Πλαίσιο ξαναφέρνει από αρχές του μήνα, έχω ήδη βάλει προ-παραγγελία ένα, για να δούμε....
Μόλις μου έρθει Achileus , θα σου στείλω pm για εκείνο το beta testing... ;-)
Το βρήκες στο site ? το έψαξα αλλά δεν το είχε.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Εχεις δικιο με το Pixar.Short.Presto.2008.1080p.BluRay.x264-ESiR εχει προβλημα... και ειναι και αυτο [email protected] :( Αν βρω ακρη θα ενημερωσω... Εχω ακουσει παντως διαφορα για τα encodes απο τους ESiR.....
Όντως είναι χαλιά η αναπαραγωγή για αυτό το αρχείο..
Lost Και BattleStar Galactica σε 720p πάντως παίζουνε τελεία...

ΑΛΛΑ --->
Ούτε 5 μέρες δεν άντεξα.. το πάω πίσω..
άρα θα ξανά γράψω DVD...:134::134::134:
αλλά τουλάχιστον θα δω υποτίτλους...
Αθάνατο PHILIPS DVP-630!!!!!!!!!

Υ.Γ: Αν το θέλει κανείς... στείλετε ΠΜ 99€ στο κουτί με όλες της ζελατίνες αγορά 27/11/2008 :126:

Reaction score
0
Το πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο μηχάνημα και παραθέτω τις εντυπώσεις/παρατηρήσεις μου.

Βγάζοντας το από το κουτί εντυπωσιάστηκα από τις μικρές του διαστάσεις και από το μαύρο γυαλιστερό φινιρισμά του.
Συνδέοντας το παρατήρησα ότι ανάβει μεν γρήγορα αλλά καθυστερί λίγο μέχρι να "διαβάσει" τις USB συσκευές.
Παρ'ολο που φοβόμουνα το remote (διαβάζοντας ότι μερικοί είχαν προβλήματα) εμένα, μέχρι στιγμής δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα. Επίσης το πρόσθεσα στο logitech harmony που έχω (δεν το είχε στην λίστα του).

Αφού τα σύνδεσα όλα ξεκίνησα την αναπαραγωγή αρχείων. Τα πρώτα τεστ έγιναν σε ένα 22" LG Μonitor με σύνδεση HDMI για εικόνα και RCA αναλογικά για ήχο.

Divx/Xvid Όλα έπαιξαν κανονικά (ίσως και λίγο καλύτερα απ'ότι παίζουν στο PC) Ακόμα όμως δεν έχω δοκιμάσει divx με ήχο 5.1

MKV Έχοντας μια μικρή πείρα σε αυτό το φορμά δεν περίμενα και πολλά πράγματα. Κι όμως... Όλα, εκτός από ένα, έπαιξαν τέλεια. Φυσικά, θα πρέπει να ξέρετε ότι, δεν υπάρχει αποκωδικοποιητής για 5.1, 6.1, 7.1 και αν θέλετε να έχετε τέτοιο ήχο θα πρέπει να το συνδέσετε με κάποιον αντίστιχο ενισχυτή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε αναλογικό ήχο στα mkv που έχουν 5.1 audio.
Σημ. το μόνο mkv που δεν μου έπαιξε σωστά ήταν το I am Legend 1080 το οποίο έκανε φοβερά κοψίματα. θα πρέπει να γινει περαιτέρω έλεγχος για τον λόγο που δεν έπαιζε σωστά.

Υπότιτλοι... Η πονεμένη ιστορία όλων των Ελλήνων.

Για να παίξουν σωστά οι αγγλικοί υπότιτλοι θα πρέπει:
1) Να έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα με το αρχείο βιντεο.
2) Να μην έχουν καθόλου tags (Μπορούν να σβηστούν εύκολα με το subtitle Workshop)
3) Να έχουν σωθεί ώς UTF-8 με το notepad
Αν τα έχετε κάνει τα παραπάνω και πάλι δεν παίζουν το πιθανότερο είναι να υπάρχει μέσα στο αρχείο μη στανταρ χαρακτήρας(-ες). Μου έτυχε το συγκεκριμένο και τελικά ήταν ένας χαρακτήρας (τεραγωνάκι) ο οποίος δημιουργούσε το πρόβλημα.

Για να παίξουν σωστά οι ελληνικοί υπότιτλοι θα πρέπει:
1) Να έχουν γίνει όλα τα παραπάνω που ισχύουν για τους αγγλικούς υπότιτλους
Το WD TV δεν δείχνει τους παρακάτω ελληνικούς χαρακτήρες.
Ολα τα τονισμένο φωνήεντα και το τελικό σίγμα.
Αν θέλετε να τους δείτε σωστά θα πρέπει να αντικάταστήσετε τους παραπάνω χαρακτήρες ή να τα κάνετε κεφαλαία.

Εντυπώσεις από τους υπότιτλους.
Η υποστήριξη των υπότιτλων είναι επιεικώς απαράδεκτη.
Θα πρέπει να έχεις master PhD κλπ κλπ για να καταφέρεις να δεις ένα έργο με υπότιτλους και αφού καταφέρεις να τους κάνεις να παίζουν στα αγγλικά απλά βλέπονται (αν και είναι τεράστιοι οι χαρακτήρες) και στα ελληνικά, απλά δεν βλέπονται. Τεράστια γράμματα με τεράστια κενά ανάμεσα στα γράμματα. ελλιπής υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων.

Εντυπώσεις από την αναπαραγωγή βίντεο..

Είμαι υπέρ-ευχαριστημένος με την γκάμα φορμά που υποστηρίζει το μηχάνημα αυτό (μην ξεχνάμε είναι μόλις 3-4 εβδομάδων με το πρώτο firmware) δεν έχει KANENA πρόβλημα που να μην μπορεί να λυθεί με αναβάθμιση στο firmware.

Wish-List για την επόμενη αναβάθμιση.
1) Καλύτερη υποστήριξη ελληνικών υπότιτλων.
2) Δυνατότητα επιλογής μεγέθους χαρακτήρων στους υπότιτλους.
3) υποστήριξη idx/sub
4) υποστήριξη ενσωματωμενων υπότιτλων.
5) Ενημέρωση codec για τα mkv.
6) Downmix σε στερεο για τα 5.1

Αυτά για την ώρα.. θα επανέλθω.

Υ.Γ. ξέχασα να σας πώ ότι το πήρα απο e-shop 99 euros Εδω άμεσα διαθέσιμο

Reaction score
0
υπαρχει προγραμμα που να αφαιρει τους τόνους??
μπορουμε να βαλουμε το firmware του pch 110?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef