Playstation Home!!!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

έφτιαξα τον παίχτη να μοιάζει πολύ με εμένα (μάρτυράς μου ο Τάσος - Subcode :137: )
Στα αξεσουάρ όμως του χαρακτήρα πρέπει να βάλουν και μια βαλίτσα για να κουβαλάει παντού :138:

Τον λογαριασμό τον επιχείρησα αρχικά στο Iapvnik;o λογαριασμό
BAN Yourself please....:137:

Reaction score
50
Απάντηση: Playstation Home!!!

Τα σχόλιά μου για το home?
Δεν εντυπωσιάστηκα από κάτι.
Είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό.
Απαιτεί πληκτρολόγιο οπωσδήποτε αν θέλει κάποιος να κάνει chat.
Και αρκετή εκμάθηση για να μάθεις να χειρίζεσαι τον παίκτη.....

Όμως θεωρώ πως είναι απλά χάσιμο χρόνου και πιθανότατα ιδανική ηλικία παικτών είναι το εύρος 15-23 και θα μπορούσε κατά κάποιο τρόπο να λειτουργήσει ως αντίζηλος του msn......
Εμένα δεν θα με κρατούσε.....
Το μόνο ενδιαφέρον για μένα ήταν η φάση δημιουργίας του παίκτη και η προσπάθειά μου να τον κάνω να μου μοιάσει.
Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερο χώρο στο σπίτι (τι σπίτι είναι αυτό που έχει μόνο σαλόνι και μπαλκόνι?) και να μπορώ να βάλω μια playlist με τραγούδια που θα ακούγονται στο σπίτι.
Θα ήθελα επίσης μεγαλύτερη ποικιλία στα ρούχα (πολύ μεγαλύτερη βασικά) και στα γυαλιά.
Ίσως να ήταν ωραίο να υπάρχουν και επώνυμοι οίκοι για ρούχα-γυαλιά και έμμεσα να κάνει και η sony διαφήμιση (πχ στο σπίτι να υπάρχει μια Bravia ή ένας προβολέας και να επιλέγουμε εμείς πρόγραμμα κοκ

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

Στα αξεσουάρ όμως του χαρακτήρα πρέπει να βάλουν και μια βαλίτσα για να κουβαλάει παντού :138:

Σωστό κι αυτό.....
Αλλά όχι βαλίτσα. Tankbag :116:

BAN Yourself please....:137:
Εσένα πρέπει να ΒΑΝάρω που έλλειπες από τη δουλειά.....
Ερώτηση: Με το αυτοκίνητο πήγες για δουλειά σήμερα? :136:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

Εσένα πρέπει να ΒΑΝάρω που έλλειπες από τη δουλειά.....
Ερώτηση: Με το αυτοκίνητο πήγες για δουλειά σήμερα :136:
Όχι με το μηχανάκι, αν πήγαινα με το αμάξι θα αργούσα...θα σταμάταγα σίγουρα κάπου με Alarm και θα ρύθμιζα Cross Points ή θα έβαζα φωτιά στο αμάξι :137:.
BTW, στη δουλειά θα είμαι σε 5'

Reaction score
50

Και δώσε και απάντηση εδώ....Δούλευεεεεε

Να πας για δουλειά αλλά αποκλείεται να σου τηλεφωνήσω.....
Αργότερα.....Κατά τις 4+

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

Όμως θεωρώ πως είναι απλά χάσιμο χρόνου
Το ίδιο έλεγα όταν γράφτηκα στο Facebook, και τώρα μπαίνω τουλάχιστον 15-20 φορές την ημέρα...

(αυτό δε σμαίνει βέβαια ότι δεν είναι χάσιμο χρόνου...)

Reaction score
50

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για χάσιμο......
Απ' την άλλη θεωρώ χαζό να κάω την λάμπα για.......PS Home!!

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

Με παιδί 18 μηνών στο σπίτι ΔΕΝ αγοράζεις plasma ΥΠΟΚΩΔΙΚΑ :126: :116:
Βάση οροφής και ξάπλα ανάσκελα στον καναπέ...τώρα αν κάνει σεισμό και σου έρθει στη μούρη.....:142:

Reaction score
50
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Playstation Home!!!

Βάση οροφής και ξάπλα ανάσκελα στον καναπέ...τώρα αν κάνει σεισμό και σου έρθει στη μούρη.....:142:

Ναι.....
Μήπως να βάψω και μαύρο το ταβάνι για να μη χαλάει το contrast?? :138: :136:

Reaction score
62
Μέσα από ένα video podcast του Kotaku, ο Jack Buser -director του Home- δήλωσε πως η ψηφιακή κοινότητα του PlayStation 3 θα παραμείνει σε beta φάση για αρκετό διάστημα ακόμη. "Μας αρέσει η ονομασία open beta. Οπότε, να υπολογίζετε πως θα παραμείνουμε σε beta φάση για αρκετό καιρό ακόμη", είπε ο Buser. Επίσης, εξήγησε πως το Home είναι μία "ζωντανή, εξελισσόμενη και αναπτυσσόμενη πλατφόρμα" και ότι αυτός ο εικονικός κόσμος θα μεγαλώνει ταχύτατα μέσα από "νέους χώρους, νέα εικονικά αντικείμενα και νέο περιεχόμενο". Τέλος, αναφέρθηκε και στην ανταπόκριση που έχει δείξει το κοινό μέχρι στιγμής, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων μας, κάτι το οποίο μας κάνει πολύ ευτυχισμένους".

Reaction score
0
μπήκα και έριξα μια ματιά εχθές πολύ φοβάμαι ότι αν μπουν ν άτομα θα σέρνεται το σύμπαν ... η ίσως δεν σέρνεται το σύμπαν αλλά δεν θα βλέπεις τους άλλους χαρακτήρες... θα θέλει γρήγορη σύνδεση ιντερνετ και υπομονή το Home...

Reaction score
4
μπήκα και έριξα μια ματιά εχθές πολύ φοβάμαι ότι αν μπουν ν άτομα θα σέρνεται το σύμπαν ... η ίσως δεν σέρνεται το σύμπαν αλλά δεν θα βλέπεις τους άλλους χαρακτήρες... θα θέλει γρήγορη σύνδεση ιντερνετ και υπομονή το Home...
Παλι εκοψες την φαρμακευτικη σου αγωγη ?? :142:

Reaction score
62
Νέες προσθήκες για την ψηφιακή της κοινότητα ετοιμάζει η Sony, οι οποίες στοχεύουν στο να κάνουν τα πάντα ακόμα πιο πρακτικά. Πέρα από τις νέες ενδυμασίες και τον επιπλέον εξοπλισμό που αφορά την διακόσμηση του ψηφιακού μας σπιτιού, σημαντικές αλλαγές θα δεχθούν οι χώροι όπου στεγάζονται τόσο η Red Bull όσο και η Diesel. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο εταιρίες θα αποκτήσουν αυτόνομα καταστήματα, με την Sony να υπόσχεται πως στο μέλλον το ίδιο θα γίνει και με τους υπόλοιπους υποστηρικτές της. Έτσι, ο παίκτης θα μπορεί να κάνει τα ψώνια του με τρόπο παραπλήσιο που γίνεται και στην πραγματικότητα, ενώ στο περίπτερο της Red Bull θα προστεθεί και ένα ελικόπτερο για τους επίδοξους πιλότους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.080
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo