Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Ξερει κανεις τι ειναι αυτο το GPL code και που χρησιμευει ?
Ειναι μερος του κωδικα που αποτελει το firmware του WD HD TV, το οποιο ειναι υποχρεωμενοι να δημοσιοποιησουν... (φυσικα μονο τα βασικα περιεχει για να μην βλεπουν οι ανταγωνιστες τα υπολοιπα ζουμερα στοιχεια και τα αντιγραφουν)

θα λυθει δηλαδη το προβλημα των υποτιτλων???
Οι υποτιτλοι ειναι πρωτη προτεραιοτητα τους (ουτε τους αγγλικους δεν υλοποιησαν σωστα), κατα ποσο θα βελτιωθει θα δουμε...

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση το εκανα οπως λεει αλλα δεν μου βγάζει τον φάκελο στο WD TV HD Media Player.Οταν αποσυμπιέσουμε το αρχειο ερχεται με αυτην την ονομασια TVDOCK_GPL_code_package.2008.9.25 δεν εχει παράδειγμα (zip,exe)
μπορεις να με βοηθήσεις σε παραλκαλω;

Reaction score
0
Παιδιά ....βοήθεια!!! Τι κάνω λάθος ? Κάνω copy το TVDOCK_GPL_code_package.2008.9.25 μέσα στον εξωτερικό δίσκο που συνδέω στο WDTV μου. Το copy γίνεται ελεύθερα κι όχι μέσα σε κανένα φάκελλο. Ομως στα settings δεν μου βγάζει κανένα φάκελλο που να μου λέει ...new firmware update όπως δείχνει στο manual. Tί έγινε τώρα? Εχουμε το update και δεν μπορούμε να το κάνουμε? Το έκανε κανείς να μας βοηθήσει ?

Reaction score
0
PanagiotisA , όταν άνοιξα το φάκελο TVDOCK_GPL_code_package.2008.9.25 , είδα ένα αρχείο μη αναγνωρίσιμο μέαα. Αποφάσισα να το τρέξω για να δω τι θα μου βγάλει !!! Το αρχείο τρέχει !!!! και δημιουργεί ένα άλλο φάκελλο με το ίδιο αρχικό όνομα. Τώρα είμαι στην φάση να κάνω copy το νέο φάκελλο στον δίσκο. Να δούμε τι θα γίνει τώρα.....Επανέρχομαι...!!!!

Reaction score
19
Παίδες, αυτό που έχετε κατεβάσει δεν είναι ακριβώς το firmware αλλά ο κώδικας του και μάλιστα είναι ο κώδικας του πρώτου firmware.

Το καινούργιο, σε μορφή για να γίνει install, θα έρθει από βδομάδα.

Reaction score
0

Παιδιά, ηρεμήστε!
Το TVDOCK_GPL_code_package.2008.9.25 δεν είναι το firmware που περιμένουμε.
Πληροφοριες για το GPL (general public licence) θα βρείτε στο: http://www.gnu.org/licenses/quick-guide-gplv3.html
Για το πλήρες firmware θα περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα.
(Αν ήμουν στο τμήμα marketing θα πίεζα να βγεί πριν τα Χριστούγεννα ώστε να εκμεταλευτώ την εορταστική περίοδο).

Reaction score
19
Παραθέτω ξανά:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1080840&page=53#1588 said:
Good news! As bensons has posted -- we released the WDTV GPL code for your viewing pleasure and the new firmware update (1.01.00) is also being readied for download - I finalized and approved the release today. It should be online early next week.

Many of your requests were considered and we worked hard to get them into this release. There are close to 40 new features, enhancements and fixes that will be part of this release and a few surprises that I hope you all find.

Have a good weekend!

-ScottWD
:615:

Reaction score
0

Κώστα sorry για την διπλή απάντηση,
μέχρι να γράψω το post μου, είχες ήδη απαντήσει.

Reaction score
0

Μένει να δούμε βέβαια τι θα περιλαμβάνει το νέο frmware.
Για να συνεχίσω το προηγούμενο post, όταν το marketing πιέζει για κάτι, αυτό συνηθώς οδηγεί σε κάτι "λιγότερο" από αυτό που είχε αρχικά σχεδιαστεί.
Αν δείτε παλιότερα σχόλια του ScottWD, το νέο firmware αναμένονταν για τον Ιανουάριο, στη συνέχεια μεταφέρθηκε για το τέλος Δεκεμβρίου, ενώ τώρα προσπαθούν να το βγάλουν στις ερχές της επόμενης εβδομάδας. Άρα ότι δεν ήταν έτοιμο ακόμα, δεν θα υπάρχει στο νέο firmware.

Reaction score
0

Μια που ξεκίνησα το γράψιμο, έχω το εξής πρόβλημα:
φόρτωσα στον εξωτερικό μου σκληρό καποιες φωτογραφίες τραβηγμένες με την ψηφιακή μου μηχανή (Sony DSC P200, 7,2 MP). Ανάμεσα στις φωτογραφίες υπήρχαν καποια βιντεάκια (.mpeg) τραβηγμένα απο την ίδια μηχανή. Οταν παίζω αυτά τα βιντεάκια, η εικόνα της τηλεόρασης χάνεται (μαυρίζει) για πολύ λίγο (<1 sec) και επανέρχεται ξανά. Δεν πρόκειται για σπάσιμο ή πιξελιασμα (τι λέξη !!!). Απλά η εικόνα χάνεται και επανέρχεται. Το έχει συναντήσει κανείς?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846