Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player
το είδες στο site του πλαίσιο???Τώρα και στο ΠΛΑΙΣΙΟ στα 99€
το είδες στο site του πλαίσιο???Τώρα και στο ΠΛΑΙΣΙΟ στα 99€
Τι εννοείς να αλλάξω την μορφή σε utf-8. Sorry man αλλα είμαι mac user και αν μπορείς εξήγησε μου τι ακριβώς γίνεται με την μετατροπή!Καλως σας βρηκα και εγω !!! Μαλλον εχεις τους υποτιτλους .srt αλλα σε ANSI μορφη.Κανε δεξι κλικ πανω στο αρχειο των υποτιτλων και αλλαξε την μορφη σε utf-8 και κανε save as..
Περίεργο... Σε άλλους τα 1080p mkv τα παίζει ανετότατα και με κορυφαία εικόνα... Αν επιμένεις πάντως να το χαρίσεις, στείλε μου PM... :116: όλο και κάποιον θα βρούμε να εκτιμήσει αυτά που κάνει το μηχανάκι αυτό με 99 ευρώ (καθώς και αυτά που θα κάνει μετά τα upgrade)Λοιπον το μηχάνημα με το firmware αυτό είναι λίγο «πατάτα»!!!
ΜKV 1080 είναι μέσα στο pixel με παγώματα στην εικόνα και φυσικά δεν παίζει υπότιτλους! Ηρθε ένας φίλος τεχνικός από το σπίτι με το δικό του player (δεν θυμάμαι την μάρκα αλλά απίστευτο 215 ευρώ) και έπαιζε τα πάντα τέλεια. Υπότιτλοι με text size καθώς και μετακίνηση σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις! Οποιος ενδιαφέρεται το δικό μου του το κάνω δώρο!!!!!!!!!!!!! Τι να πω!