Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
5
Καλημέρα η ημερομηνία είναι σωστή 25 Δεκεμβρίου.
Για ότι νεότερο θα κάνω πόστ.
Να σας πώ μόνο ότι είμαστε σε επικοινωνία με την Western digital για να βελτιώσουμε το firmware και επίσης να προσθέσουμε την λειτουργία να διαβάζει εξώφυλλα στους φακέλους με τις ταινίες και επίσης να μπορεί να προχωράει την ταινία κατά 30 δεύτερα μπρός πράγμα που τώρα δεν γίνεται,καθώς και διάφορα άλλα...

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Reaction score
0
Μα καλά 25 Δεκ. είναι Χριστούγεννα, πως είναι δυνατόν? Δεν γίνεται καμιά εβδομάδα νωρίτερα να μας το πάρει δώρο ο Αι Βασίλης...

Reaction score
6
Το eshop έχει ξαναφέρει....
Αν πάντως κάποιος έχει τον κωδικό προϊόντος από Πλαίσιο, θα με υποχρεώσει ...!!!

Reaction score
0
Κωδικός ΠΛΑΙΣΙΟΥ (1191187) Διαθέσιμο στα καταστήματα στα 99€.
Φίλε Αντώνη στο site δεν το έχουν ανεβάσει.

Reaction score
1
Καλως σας βρηκα και εγω !!! Μαλλον εχεις τους υποτιτλους .srt αλλα σε ANSI μορφη.Κανε δεξι κλικ πανω στο αρχειο των υποτιτλων και αλλαξε την μορφη σε utf-8 και κανε save as..

Reaction score
0
Για πολλοστή φορά και για όσους δεν το έχουν καταλάβει:

Το Western Digital WDAVP00BE TV HD Media Player ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ

Το καταλάβατε τώρα ή να το ξαναγράψουμε;
Παίζει μια χαρά τους αγγλικούς υπότιτλους σε ANSI.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ εσωτερικούς υπότιτλους σε mkv files.
Μόνο εξωτερικούς. Θα βγει νέο firmware σύντομα που θα λύνει διάφορα προβλήματα και θα κάνει βελτιώσεις.
Και ας ελπίσουμε να έλαβαν υπόψιν τους τα email που πήραν από Ελλάδα και να φτιάξουν και τους ελληνικούς υπότιτλους.

Reaction score
0
ti eipes tora

gia na katalavo den fortonei kan tous ypotitlous se xexoristo arxeio srt? exo ena mkv kai ena xexoristo arxeio srt pos ginetai na do ypotitlous? its so simple

Reaction score
0
Δεν βλεπω καν υποτιτλους

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει? Εχω βαλει 3 ταινίες και τίποτα, φοβερή ποιότητα εικόνας αλλά οταν βάζω στην ρυθμιση υποτιτλους ενω βγάζει 1 from 1 δεν βλεπω τιποτα

Reaction score
0
Υποτιτλοι

Μολις τώρα είδα ότι γραφει unsupported subtitles 1/1. Οι υπότιτλοι ειναι srt. Τι συμβαίνει;

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα και εγω !!! Μαλλον εχεις τους υποτιτλους .srt αλλα σε ANSI μορφη.Κανε δεξι κλικ πανω στο αρχειο των υποτιτλων και αλλαξε την μορφη σε utf-8 και κανε save as..
Τι εννοείς να αλλάξω την μορφή σε utf-8. Sorry man αλλα είμαι mac user και αν μπορείς εξήγησε μου τι ακριβώς γίνεται με την μετατροπή!
Τhanks a lot

Reaction score
1
Tους ελληνικους υποτιτλους τους παζει τελικα σωστα μονο αν ειναι σε κεφαλαια...μετατροπη με το ms word ( open το srt (με τα πεζα) στο notepad select all copy και μετα paste sto word select all και εκει και μετα δεξι κλικ fonts και small caps) copy ξανα μετα ανοιγμα νεο notepad paste kai save as srt utf-8).
Με αυτες τις ενεργειες θα δειτε υποτιτλους οχι με τον καλυτερο δυνατο τροπο καθως τα γραμματα είναι κεφαλαια κι εμφανιζονται αραια κα σχετικα ψηλα στην εικονα. Ειπαμε προσωρινα και με την ελπιδα να βγει συντομα καινουριο firmware απο την wd.

Reaction score
0
Επίσης:
1) Από τα 2 passport (USB devices) που έχω αναγνωρίζει μόνο το 1 και μάλιστα αργεί η αναγνώριση.
2) Στα DVD (*.iso) όταν πατάω "Forward" ή "Rewind" ή "Option" εξαφανίζονται οι υπότιτλοι και θέλει επανεκκίνηση της ταινίας για να ξαναεμφανιστούν.

Τους έστειλα και εγώ email και περιμένω απάντηση. Ελπίζω σύντομα να βγει νέο firmware που να επιλύει όλα τα προβλήματα.

Reaction score
0
Λοιπον το μηχάνημα με το firmware αυτό είναι λίγο «πατάτα»!!!
ΜKV 1080 είναι μέσα στο pixel με παγώματα στην εικόνα και φυσικά δεν παίζει υπότιτλους! Ηρθε ένας φίλος τεχνικός από το σπίτι με το δικό του player (δεν θυμάμαι την μάρκα αλλά απίστευτο 215 ευρώ) και έπαιζε τα πάντα τέλεια. Υπότιτλοι με text size καθώς και μετακίνηση σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις! Οποιος ενδιαφέρεται το δικό μου του το κάνω δώρο!!!!!!!!!!!!! Τι να πω!

Reaction score
6
Λοιπον το μηχάνημα με το firmware αυτό είναι λίγο «πατάτα»!!!
ΜKV 1080 είναι μέσα στο pixel με παγώματα στην εικόνα και φυσικά δεν παίζει υπότιτλους! Ηρθε ένας φίλος τεχνικός από το σπίτι με το δικό του player (δεν θυμάμαι την μάρκα αλλά απίστευτο 215 ευρώ) και έπαιζε τα πάντα τέλεια. Υπότιτλοι με text size καθώς και μετακίνηση σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις! Οποιος ενδιαφέρεται το δικό μου του το κάνω δώρο!!!!!!!!!!!!! Τι να πω!
Περίεργο... Σε άλλους τα 1080p mkv τα παίζει ανετότατα και με κορυφαία εικόνα... Αν επιμένεις πάντως να το χαρίσεις, στείλε μου PM... :116: όλο και κάποιον θα βρούμε να εκτιμήσει αυτά που κάνει το μηχανάκι αυτό με 99 ευρώ (καθώς και αυτά που θα κάνει μετά τα upgrade)

Για τους υπότιτλους, τα έχουμε πει τόσες φορές:
Ενώ υποστηρίζει srt αρχείο υποτίτλων (σε UTF-8 encoding) , η γραμματοσειρά του δεν έχει όλα τα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου (λείπουν τα τονισμένα) με αποτέλεσμα οι υπότιτλοι να φαίνονται χάλια..!
Δεν υποστηρίζει καθόλου τους ενσωματωμένους (embeded) στα mkv υπότιτλους...

Τέλος, έλεος ρε παιδιά....!!! Με 99ευρώ περιμένετε να κάνει "παπάδες" , και μάλιστα με το πρώτο firmware... Για σοβαρευτείτε και αναλογιστείτε την πρώτη version του popcorn hour και τα προβλήματα που είχε τότε...
Για να μην μιλήσω για το... kiss dp-600 ...!!!:116:
Εδώ έχετε στα χέρια σας ένα μηχάνημα από έναν επώνυμο κατασκευαστή (να σας πω τη αλήθεια δεν το περίμενα από την western digital) ,με απίστευτο δίκτυο διανομής που μπορεί να της κάνει εκατομμύρια πωλήσεις, με service, με r&d , με developers...
Δεν λέω, το μηχάνημα έχει τα (λόγω firmware) προβληματάκια του, δεν νομίζω όμως ότι κοτζάμ Western digital θα το αφήσει έτσι.... Άλλωστε, να πουλήσει θέλει και αυτή...:126:

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

εχω ψηθει να το παρω για μπατζετ λυση... μονο που θα περιμενω μαλλον το firmware που θα διορθωνει τα teething problems που εχει τωρα το μηχανημα... ελπιζω να βγει γρηγορα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou