Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Γνωρίζει κανεις εάν με το καινούργιο firmware update , θα λυθεί και το πρόβλημα με τα mkv. που είναι ''μουγκά''?

Reaction score
0
Γνωρίζει κανεις εάν με το καινούργιο firmware update , θα λυθεί και το πρόβλημα με τα mkv. που είναι ''μουγκά''?
Ψαξε το thread, εχει να κανει με τον ηχο που εχουν μεσα τα αρχεια, αν ειναι DTS θες αποκωδικοποιητη ή επεξεργασια στον, ηχου του, βιντεο

Reaction score
0
Γεια σε ολους. Έχω μια ερώτηση επειδή είμαι πρωτάρης...
Έχω μια Samsung σειράς 6 και το home cinema Χ715 (που δεν παίζει ελληνικά subs από srt)

Πώς πρέπει να συνδέσω το WDTV player για να παίζει 5.1 από το home cinema;

Αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει TV και HC με το HDMI (φυσικά) και με optical (για να ακούω TV απο τα ηχεία του HC).

Αν συνδέσω με HDMI το WD TV με την τηλεόραση θα είναι αρκετό; Θα παίρνει δηλαδή ήχο το HC;

Σκοπεύω να το αγοράσω σύντομα, αλλα θέλω να ξέρω πρώτα αν θα δουλεύει σωστα με το home cinema. Αν διορθωθούν και όλα τα στραβά με το νεο software, θα το πάρω ασυζητητί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
19
Αυτή τη στιγμή έχω συνδέσει TV και HC με το HDMI (φυσικά) και με optical (για να ακούω TV απο τα ηχεία του HC).

Αν συνδέσω με HDMI το WD TV με την τηλεόραση θα είναι αρκετό; Θα παίρνει δηλαδή ήχο το HC;
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι έχεις κάνει. Η optical που έχεις συνδέσει τι εξυπηρετεί; Έχει η tv σου οπτική έξοδο για να στέλνει από κει τον ήχο απ'τα κανάλια; Αν ναι, μόνο το manual μπορεί να σου απαντήσει αν θα κάνει το ίδιο κι από την hdmi που θα του βάλεις...

Καλώς ήρθες!

Reaction score
804
Ξερουμε τιποτα για dts downmix ωστε να εχουμε ηχο κατευθειαν απο το HDMI στην τηλεοραση ?

Reaction score
804
Δυστυχως το popcorn mkv audio converter δεν δουλευει σε πολλα αρχεια για αυτο και με ενδιαφερει το dts downmix

Reaction score
0

Reaction score
0

σορυ αλλα παλι δε καταλαβαινω φιλε Κωστα, διαβαζω την παραπομπη , οσο για το σαιτ της WD δεν ειναι και τοσο κατατοπιστικα τα οσα δε λεει!!! για το συγκεκριμενο download

Συγγνωμη και παλι αλλα προσπαθω να καταλαβω

Reaction score
19
Αυτό το download είναι ο κώδικας του λειτουργικού συστήματος του WD και αφορά προγραμματιστές (που θέλουν να ρίξουν μια ματιά, να κάνουν προτάσεις, να τροποποιήσουν ίσως) και όχι τελικούς χρήστες.

Reaction score
638
ενω τους παιζει τους εξωτερικους υποτιτλους (σε μια χαλια γραμματοσειρα κοβει και γραμματα δηλ ας πουμε την λεξη (αληθεια) την εμφανιζει ως (αλ θε α) και εκτος απο αυτο η γραμματοσειρα ειναι χαλια με μεγαλη αποσταση η μια σειρα απο την αλλη φρικη οσο για ενσωματωμενους απλα δεν τους βλεπει...οσο για το dts ισως εγω να εχω το προβλημα γιατι ο ενισχυτης μου ειναι μονο dd 5.1 κατα τα αλλα σε dd 5.1 mkv files μου αναβουν και τα 5.1 λαμπακια του ενισχυτη μου με την ενδειξη dd
Περιμενουμε με την Ιφιγενεια να το δοκιμασουμε στον δικο μας ενισχυτη .

Reaction score
6
Μπα, εσύ δεν ήσουν που δεν άντεχες να περιμένεις και θα άλλαζες το WD με το Egreat....;;;;;:135:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss