Τελικα δεν εισαι ο μονος... Και εγω οπως και αλλοι στο avsforum εχουμε σπασιματα στα 24p, ειτε το αρχειο ειναι 720p ειτε 1080p...Παιδια στα 24 Hz παιζει κανονικα γιατι εμενα μου κανει σπασιματα
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Τελικα δεν εισαι ο μονος... Και εγω οπως και αλλοι στο avsforum εχουμε σπασιματα στα 24p, ειτε το αρχειο ειναι 720p ειτε 1080p...Παιδια στα 24 Hz παιζει κανονικα γιατι εμενα μου κανει σπασιματα
Αν ψαξεις λιγο το βρισκεις και μονος σου: :126:Καλημερα και χρονια πολλα. Απ οτι φαινεται δεν εχουμε καποιον γνωστη του 24p που ρωτησα...
Thanks!-Το βιντεο της Imax με τις Αλπεις που υπαρχει στην αρχη του thread, πριν το επαιζε με σπασιματα τωρα δεν το παιζει καθολου.
Λοιπον ειναι απλο για 10 λεπτα μπροστα πατας μια φορα το FF και στα καπακια μια φορα το ΝΕΧΤ. Αντιστοιχα για 10 λεπτα πισω πατας REV και στα καπακια PREV..... απο εκει και περα για αλλα 10min πατας αλλη μια φορα το NEXT ή το PREV κτλΡε παιδια μην τρελαθουμε κιολας επειδη με το νεο firmware παιζει ελληνικους υποτιτλους.Απλα κανει το αυτονοητο.Αυτο που επρεπε να κανει απο την αρχη.
Σχετικα με το νεο firmware παρατηρησα τα εξης
-Δεν εμφανιζει τα μενου πουθενα,αλλα ουτε παει δεκα λεπτα μπροστα η πισω.Απλα γυριζει στην αρχη της ταινιας .Κανω κατι λαθος?Παντως πιστευω οτι μια δυνατοτητα "go to"θα εκανε τη συσκευη πολυ πρακτικη στη παρακολουοηση ταινιων.
Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
Ναι δουλευει μια χαρα με optical (DTS,DD). Και εγω τα Ζ-5500 χρησιμοποιω...Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω κ εγώ μετά την αναβάθμιση του firmware, μήπως γνωρίζει κανείς άν μέσα απο το optical output θα περάσει dts σε logitech z5500?
-Το βιντεο της Imax με τις Αλπεις που υπαρχει στην αρχη του thread, πριν το επαιζε με σπασιματα τωρα δεν το παιζει καθολου.
Τελικά; :116:panosfg said:ΤΟ video με τις αλπεις παίζει τέλεια