WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Reaction score
0
Παιδια στα 24 Hz παιζει κανονικα γιατι εμενα μου κανει σπασιματα
Τελικα δεν εισαι ο μονος... Και εγω οπως και αλλοι στο avsforum εχουμε σπασιματα στα 24p, ειτε το αρχειο ειναι 720p ειτε 1080p...

Reaction score
0
Καλημερα και χρονια πολλα. Απ οτι φαινεται δεν εχουμε καποιον γνωστη του 24p που ρωτησα...Οσον αφορα τους υποτιτλους να αναφερω πως οταν υπαρχει Α με τονο στην αρχη της προτασης δεν εμφανιζεται το Α. Βεβαια σιγα το προβλημα, εδω το Θ βγαινει ενα Ο με Η στην μεση, χαχαχαχαχα. Το αποτελεσμα ομως μετραει και ειναι ακρως ικανοποιητικο yihaaaaaaaaaaaaaaaa

Reaction score
52
μηπως ξερει κανεις να μου πει πως μπορουμε να κανουμε μια πλειλιστ με τραγουδια απο διαφορους φακελους μεσω του WD?

Reaction score
0
παιδια κατι δεν εχω καταλαβει..με το νεο firmware, που δεν εχω περασει ακομα, λεει οτι πλεον υποστηριζει και μεσα σε stream υποτιτλους στα mkv και εξωτερικους και εξωτερικους στα avi. Λεει στις περιγραφες ακομα οτι υποστηριζει πλεον κι ISO encoding περα απο UTF8 για τους υποτιτλους..Επειδη δεν ειμαι και σπιτι να κανω δοκιμες, τι παιζει τωρα με τους υποτιτλους;; εξακολουθουμε οσους βρισκουμε και κατεβαζουμε να πρεπει να τους κανουμε UTF8 αντι ANSI??? Να τους κανω ISO? θα εχει καμια διαφορα;;

Ευχαριστω!!

Reaction score
0
Όσον αφορά avi αρχεία οι ansi υπότιτλοι (εξωτερικοί) δεν διαβάζονταν (οι χαρακτήρες ήταν τουλάχιστον όχι ελληνικοί) οπότε τους έσωσα utf-8 με το notepad και όλα OK.

Reaction score
0
Για να παιξουν ΟΛΟΙ οι υπότιτλοι με σωστα ελληνικά θα πρέπει να πάτε στα Settings του WD TV -> System Settings - Additional Encoding -> Greek ISO (μπορει να μην είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι τα μενου) ελπίζω να βοήθησα.

Reaction score
0
Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω κ εγώ μετά την αναβάθμιση του firmware, μήπως γνωρίζει κανείς άν μέσα απο το optical output θα περάσει dts σε logitech z5500?

Reaction score
7
Το έχω εδώ δίπλα μου και σκέφτομαι να το τσιμπήσω σαν δωράκι για τον εαυτό μου. Δεν με ενδιαφέρουν οι δικτυακές δυνατότητες οπότε θεωρώ ότι είναι μια άριστη αγορά τώρα που έχει Support και για Ελληνικούς υπότιτλους. Απλά κάποιος ανέφερε πρίν ότι με το νέο Firmware δεν παίζει ταινίες DVD σε ISO... Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε αυτό; Κάποιος άλλος που να δοκίμασε; Βασικά με ενδιαφέρει πολύ αυτή η δυνατότητα. Επίσης εμπειρίες από κάποιον που να το δοκίμασε με κάποιον A/V ενισχυτή που να υποστηρίζει τα νέα Format ήχου; Δουλεύουν σωστά τα Dolby TruHD και DTS-HD;
Thanks Guys! :107:

Reaction score
0
Ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας επειδη με το νεο firmware παιζει ελληνικους υποτιτλους.Απλα κανει το αυτονοητο.Αυτο που επρεπε να κανει απο την αρχη.

Σχετικα με το νεο firmware παρατηρησα τα εξης

-Το βιντεο της Imax με τις Αλπεις που υπαρχει στην αρχη του thread, πριν το επαιζε με σπασιματα τωρα δεν το παιζει καθολου.

-Δεν εμφανιζει τα μενου πουθενα,αλλα ουτε παει δεκα λεπτα μπροστα η πισω.Απλα γυριζει στην αρχη της ταινιας .Κανω κατι λαθος?Παντως πιστευω οτι μια δυνατοτητα "go to"θα εκανε τη συσκευη πολυ πρακτικη στη παρακολουοηση ταινιων.

-Οι υποτιτλοι θα μπορουσαν παντως να ειναι λιγο ποιο μαγαλοι.Τους εχω ρυθμισει στο 40,αλλα θα επρεπε να ειναι ενα κλικ
μεγαλυτεροι πιστευω.Εχω δοκιμασει srt,ssa,ass και smi παιζουν κανονικα.Εχω ομως κατι υποτιτλους σε sub(microdvd) τους οποιους
δεν τους βλεπει.Μολις τους μετατρεπω σε srt, ssa η ass παιζου,
αλλα δεν υπαρχει συνχρονισμος.Ενω στην αρχικη μορφη σε sub
παιζουν κανονικα,αλλα μονο στο πισι.
Η πλακα ειναι οτι καπου τα καταφερα και επαιξαν κανονικα στο WD,
αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τη μετατροπη ειχα κανει, επειδη ειχα ταυτοχρονα καμμια δεκαρια τποτιτλους μαζι και τους διεγραψα ολους.

-Επισης στις ρυθμισεις audio ενα equalizer η εστω καποιες προρυθμισεις στον ηχο δεν θα ηταν ασχημη ιδεα.

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!

Reaction score
19
-Το βιντεο της Imax με τις Αλπεις που υπαρχει στην αρχη του thread, πριν το επαιζε με σπασιματα τωρα δεν το παιζει καθολου.
Thanks!

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι γίνεται με τις ταινίες dvd σε ISO και VIDEO_TS? Παίζουν και με τους δύο τρόπους; Τα μενού του dvd λειτουργούν κανονικά;

Reaction score
5.879
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

To εκλεισα απο το Πλαισιο στα 99 ευρο και θα το παραλαβω το Σαββατο.
Μια ερωτηση θελω να κανω δουλευει κανονικα σε μια srt 100hz που εχω σε εναν δευτερο χωρο?

Reaction score
1
Σε εμενα μετα την αναβαθμιση τα iso δεν παιζουν. Πριν ακριβως τα ιδια αρχεια επαιζαν κανονικα, χωρις μενου αλλα επαιζαν. Αυτο γιατι το χαλασαν ,εχει κανεις καμμια ιδεα. Τα ts παιζουν χωρις μενου.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Ρε παιδια μην τρελαθουμε κιολας επειδη με το νεο firmware παιζει ελληνικους υποτιτλους.Απλα κανει το αυτονοητο.Αυτο που επρεπε να κανει απο την αρχη.

Σχετικα με το νεο firmware παρατηρησα τα εξης

-Δεν εμφανιζει τα μενου πουθενα,αλλα ουτε παει δεκα λεπτα μπροστα η πισω.Απλα γυριζει στην αρχη της ταινιας .Κανω κατι λαθος?Παντως πιστευω οτι μια δυνατοτητα "go to"θα εκανε τη συσκευη πολυ πρακτικη στη παρακολουοηση ταινιων.

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!
Λοιπον ειναι απλο για 10 λεπτα μπροστα πατας μια φορα το FF και στα καπακια μια φορα το ΝΕΧΤ. Αντιστοιχα για 10 λεπτα πισω πατας REV και στα καπακια PREV..... απο εκει και περα για αλλα 10min πατας αλλη μια φορα το NEXT ή το PREV κτλ

Παντως τα subs στο 40 μια χαρα μου φαινονται....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Καλησπέρα. Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω κ εγώ μετά την αναβάθμιση του firmware, μήπως γνωρίζει κανείς άν μέσα απο το optical output θα περάσει dts σε logitech z5500?
Ναι δουλευει μια χαρα με optical (DTS,DD). Και εγω τα Ζ-5500 χρησιμοποιω...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Μένει κάποιος κοντά στο Ν.Ηράκλειο, για μια δοκιμούλα?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Mpermplis