Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

οκ. όλα καλα. ήταν πρόβλημα ταινίας τελικά. παραδόξως δεν έπαιζε μέσω hdmi ενώ άλλες έπαιζαν. παράξενο. 'ίσως έχει σχέση με τα κανάλια ήχου.

Reaction score
0

Θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
1.Εμείς αν το παραγγείλουμε τώρα υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε αναβαθμισμένο?
2.Επίσης διαβάζω ότι πάιζει και ξεχωριστούς υπότιτλους.Δηλαδή εγώ που έχω mkv αρχεία με υπότιτλους srt ίδιας ονομασίας δε θα έχω πρόβλημα, έτσι δεν είναι?
3.Απο θέμα είκονας είναι το παρόμοια με αυτήν που παίζουμε απο τον υπολογιστή?(μιλάμε για mkv αρχεία 720ρ ή 1080ρ)

Reaction score
1

Το αγορασα σημερα απο το Media Markt στο Περιστερι. Τιμη €99 και εως τις 14:00 περιπου που εφυγα απο εκει ειχε αλλα 2 κομματια.

Εκανα και την απαραιτητη αναβαθμιση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
1.Εμείς αν το παραγγείλουμε τώρα υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε αναβαθμισμένο?
Δύσκολο... Ίσως στην επόμενη παραλαβή των καταστημάτων και εφόσον το έχει βάλει η ίδια η WD. Δεν είναι δύσκολο όμως να το βάλεις μόνος σου.
2.Επίσης διαβάζω ότι πάιζει και ξεχωριστούς υπότιτλους.Δηλαδή εγώ που έχω mkv αρχεία με υπότιτλους srt ίδιας ονομασίας δε θα έχω πρόβλημα, έτσι δεν είναι?
Έτσι!
3.Απο θέμα είκονας είναι το παρόμοια με αυτήν που παίζουμε απο τον υπολογιστή?(μιλάμε για mkv αρχεία 720ρ ή 1080ρ)
Ναι, δεν αλλάζει κάτι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Το αγορασα σημερα απο το Media Markt στο Περιστερι. Τιμη €99 και εως τις 14:00 περιπου που εφυγα απο εκει ειχε αλλα 2 κομματια.

Εκανα και την απαραιτητη αναβαθμιση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα.
Με την οπτικη το συνδεσες σε ενισχυτη ? ειχες καποιο προβλημα?

PGM

Reaction score
0
Το e-shop εχει μονο στο Μενιδι , δεν ξερω βεβαια ποσα κομματια αλλα εχει. Χτες ετρεχα μες την βροχη να το παρω...9 εκλεινε, εφτασα παρα 5 :p ...Πλαισιο - Fnac - Multirama δεν το εχουν καν , ειδικα το Πλαισιο δεν εχουν ουτε τα κεντρικα.
Εχει γινει πανικος παντως, ο πωλητης χτες μου λεει |καλα ρε φιλε , τι εχει γινει τις τελευταιες μερες με αυτο το μαραφετι - φευγουν απιστευτα !! | :D:D

Reaction score
0
Παιδιά το πήρα χθές απο το MediaMarkt της Αργυρούπολης 99 €, και είχε αρκετά κομμάτια, με την αναβάθμιση παίζει τζάμι (εκτός απο το γνωστό θέμα με το DTS).
Tώρα πρέπει να βρώ κανένα δίσκο 1 ΤΒ κάτω απο 80 €..πιστεύω μετά τις γιορτές να γίνουν μεγάλες προσφορές

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Με την οπτικη το συνδεσες σε ενισχυτη ? ειχες καποιο προβλημα?
Με HDMI και περισσοτερα αυριο που θα το δοκιμασω :105:

Reaction score
0
Το αγόρασα χθες μαζί με ένα καλό καλώδιο HDMI, πέρασα και το καινούριο firmware... και από τότε έχω κλείσει αρκετές ώρες με δοκιμές. Είναι απλά τέλειο! Δοκίμασα καμία 10 ταινίες και όλες είχαν απίστευτη εικόνα, μόνο σε μια είχα μικρές διακοπές στον ήχο. Η γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι μια χαρά, όντως μερικά γράμματα είναι λίγο περίεργα, αλλά προσωπικά μου άρεσαν πολύ. Η ανταπόκριση των μενού είναι πάρα πολύ γρήγορη, είναι απλό στην χρήση και παίζει σχεδόν τα πάντα. Το μόνο πρόβλημα είναι ο ήχος DTS για όσους δεν έχουν ενισχυτή να τον αποκωδικοποιήσουν, και η μόνη προσθήκη που θα ήθελα να δω μελλοντικά είναι η δυνατότητα για playlist στα mp3.
Μια απορία έχω μόνο, χρειάζεται να αλλάζουμε το outpout σε 24p ή αν το αφήσουμε στο auto το αλλάζει ανάλογα την ταινία?
Στην δική μου τηλεόραση σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται στην οθόνη (Info της TV) 1080p
και η κίνηση είναι άψογη ότι και να επιλέξω ανάμεσα στα auto και 24p

Reaction score
0
Εμενα παντως με τη Sony 40V4000 οταν το βαλω στα 1080/24p η TV το βλεπει το σημα οτι ειναι 1080/24p, αλλα καθε μισο λεπτο περιπου κανει σπασιματα (σαν να χανει frames). Αυτα με .mkv αρχεια στα 23.976 fps που ειναι τα πιο συνηθισμενα... Οταν βαλω το WD στο Auto η Sony δε γυριζει αυτοματα στο 1080/24p, παει στο 1080p το συνηθες...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Με HDMI και περισσοτερα αυριο που θα το δοκιμασω :105:
Συνδεθηκε με HDMI στον Onkyo TS-XR606 ο οποιος δινει μεσω της HDMI Out πληροφορια στην Tv.

To BBC Radio One Sticky N Sweet Tour της Madonna και ο pilot του Knight Rider 2008 με 5.1 ηχο, επαιξαν μια χαρα και η τηλεοραση απεδωσε το μεγιστο της (720p). :105:

Αρα μεχρι εδω δουλευει. Οι υποτιτλοι ειναι οκ αν και ηθελε μεγαλυτερο μεγεθος απο το 40.

Reaction score
5.874

Σημερα το απογευμα ηρθε στα χερια μου απο το Πλαισιο στα 99ευρο.
Το συνδεσα μολις τωρα και του περναω το νεο firmware,εντυπωσεις αυριο που θα εχω τον χρονο να το δοκιμασω.
Λιγο που ασχοληθηκα μαζι του φαινεται αψογο για τα λεφτα του!!

Reaction score
0
Μήπως κάποιος μπορει να μου πει πως δουλευει το AUDIO CONVERTER του POPCORN για μετατροπει του ηχου απο DTS σε AC3 η DOLBY DIGITAL

Reaction score
3

Καλησπέρα παιδιά.
Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω έναν hd media player τέτοιου είδους θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις σε αυτούς που είδη το έχουν ώστε να αποφύγω κάποιες δυσάρεστες διαπιστώσεις όταν το αγοράσω.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

1. Το συγκεκριμένο hd player λέει σε σχέση με τα τελευταία popcornhour kai istarhd σε θέμα chipset και θερμότητας που αναπτύσσει(Ζεσταίνεται)? Και αν ναι γιατί?
2. Το συγκεκριμένο hd player υποστηρίζει αρχεία mkv με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους? Αν όχι έχει ανακοινωθεί μελλοντική αναβάθμιση λογισμικού?
3. Μπορεί να αναπαραγάγει blu-ray rip iso files ή απλά blu-ray rips?
4. Έχει ακουστεί κάτι για μελλοντική υποστηρίξει dts ήχου(Κάτι σαν αυτό που έγινε στα πρώτα μοντέλα popcornhour)?
5. Μέχρι τι χωρητικότητας σκληρό δίσκο αναγνωρίζει?
6. Εν ολίγης τι θα μου προτείνατε να αγοράσω ώστε να μπορώ να βλέπω άνετα hd ταινίες χωρίς κολλήματα και σπασίματα(Κάτι που είχανε τα πρώτα μοντέλα των popcornhour kai istarhd) την ώρα αναπαραγωγής αρχείων κυρίως 1080p?

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας.

Reaction score
0
Καλησπερα παιδες,
Ενδιαφερομαι να αγορασω το συγκεκριμενο εργαλειο απο το e-shop http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303980 και επειδη ενδιαφερομαι να αγορασω και ενα usb stick σκεφτομουν να αγορασω ενα απο αυτα
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553707
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554687
και να συνδεω την συσκευη με αυτο το usb stick. Γινεται αυτο ή θα εχω προβλημα;

Ευχαριστω πολυ...

Reaction score
3

Φίλε λογικά δεν θα έχει κανένα πρόβλημα καθότι υποστηρίζει σκληρούς δίσκος δεν θα υποστηρίζει φλασακια.
Αλλά γιατί δεν του συνδέεις έναν σκληρό δίσκο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo