Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δύσκολο... Ίσως στην επόμενη παραλαβή των καταστημάτων και εφόσον το έχει βάλει η ίδια η WD. Δεν είναι δύσκολο όμως να το βάλεις μόνος σου.Θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες ερωτήσεις.
1.Εμείς αν το παραγγείλουμε τώρα υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε αναβαθμισμένο?
Έτσι!2.Επίσης διαβάζω ότι πάιζει και ξεχωριστούς υπότιτλους.Δηλαδή εγώ που έχω mkv αρχεία με υπότιτλους srt ίδιας ονομασίας δε θα έχω πρόβλημα, έτσι δεν είναι?
Ναι, δεν αλλάζει κάτι.3.Απο θέμα είκονας είναι το παρόμοια με αυτήν που παίζουμε απο τον υπολογιστή?(μιλάμε για mkv αρχεία 720ρ ή 1080ρ)
Με την οπτικη το συνδεσες σε ενισχυτη ? ειχες καποιο προβλημα?Το αγορασα σημερα απο το Media Markt στο Περιστερι. Τιμη €99 και εως τις 14:00 περιπου που εφυγα απο εκει ειχε αλλα 2 κομματια.
Εκανα και την απαραιτητη αναβαθμιση και ειμαι πολυ ευχαριστημενος εως τωρα.
Ευχαριστώ το παρήγγειλα και εγώ απο eshop και περιμένω....Ναι, δεν αλλάζει κάτι.
Με HDMI και περισσοτερα αυριο που θα το δοκιμασω :105:Με την οπτικη το συνδεσες σε ενισχυτη ? ειχες καποιο προβλημα?
Συνδεθηκε με HDMI στον Onkyo TS-XR606 ο οποιος δινει μεσω της HDMI Out πληροφορια στην Tv.Με HDMI και περισσοτερα αυριο που θα το δοκιμασω :105: