WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

To εκλεισα απο το Πλαισιο στα 99 ευρο και θα το παραλαβω το Σαββατο.
Μια ερωτηση θελω να κανω δουλευει κανονικα σε μια srt 100hz που εχω σε εναν δευτερο χωρο?
και γω σε crt sony 29'' 100hz το εχω συνδεσει στο υπνοδωματιο, με composite και παιζει μια χαρα

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους, μπορει καποιος να ποσταρει καποιο Link που να αφορα video-demo
σε format 1080p/24 ετσι ωστε να κανω μια δοκιμη κι εγω με το WD TV ?

Thanks !

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους, μπορει καποιος να ποσταρει καποιο Link που να αφορα video-demo
σε format 1080p/24 ετσι ωστε να κανω μια δοκιμη κι εγω με το WD TV ?

Εχω μια SAMSUNG FHD που υποτιθεται οτι υποστηριζει 1080p/24

Εχω κατεβασει αρκετα demo-promos videos σχεδον απο ολες τις γνωστες μαρκες LCD TVs.
Καποια τα εχω σβησει αλλα μεταξυ αυτων σιγουρα θα ειχα δοκιμασει και 1080p/24, απλα ηταν πολλα και δεν θυμαμαι...
Παντως ολα επαιξαν απιστευτα σταθερα και με φοβερη smooth κινηση..

Προσεξτε κατι πολυ σημαντικο !!

Ολα τα videos που δοκιμασα στη SAMSUNG απο το WD TV, ηταν μεσω HDMI ver 1.3a

..Κι ενω ειχα αρχικα HDMI ver 1.2, οταν αγορασα το 1.3a και το συνδεσα με την TV μετα απο λιγο διαστημα, εκει που εψαχνα τις επιλογες της TV βλεπω το εξης ωραιο κουφο..
Στα detail settings που εχει η TV μου εχει ενεργοποιηθει η επιλογη xvYCC.
Για οσους το εχουν ψαξει το θεμα θα πρεπει να γνωριζουν οτι το xvYCC ειναι πολυ καλυτερο απο το DEEP COLOR (διαβαστε λιγο το παρακατω)

Q: What is the difference between “Deep Color” and “xvYCC?”
A: Deep Color increases the number of available colors within the boundaries defined by the RGB or YCbCr color space, while xvYCC expands the available range (limits) to allow the display of colors that meet and exceed what human eyes can recognize.

Συνεπως το HDMI ver 1.3, κουβαλαει σαφως μεγαλυτερη πληροφορια σε δεδομενα τα οποια μεταφερονται ψηφιακα στην TV.

Στο AVS Forum διαβασα για εναν τυπο ο οποιος εχει TV SAMSUNG και ειχε προβλημα με τα 24Hz, του εκανε σπασιματα κ.τ.λ.
Ειχε λοιπον ξεσηκωσει καθε τεχνικο της SAMSUNG με αποτελεσμα να πηγαινουν σπιτι του και να του κανουν upgrade,reset και οτι αλλο ελεγχο μπορουσαν....τιποτα ομως δεν ειχε λυθει..
Στελνει γραμμα στην SAMSUNG με το προβλημα του και βεβαια του απαντησαν ευγενικα κι ωραια οτι θα δωσουν ιδιαιτερη προσοχη προκειμενου να λυσουν το προβλημα..
Τελικα κι ενω περιμενε για επιλυση, μια μερα σκεφτεται να παει να αγορασει ενα καλωδιο HDMI ver 1.3
Το συνδεσε στην TV και του λυθηκαν ολα τα προβληματα !!

Δεν το επινοησα, αληθεια το εχω διαβασει και αφορα περιπου 16 σελιδες post
Ισως καποιοι να το ξερετε...

Περιμενω για Link με 1080/24p....

Thanks !

Reaction score
1
Q: What is the difference between “Deep Color” and “xvYCC?”
A: Deep Color increases the number of available colors within the boundaries defined by the RGB or YCbCr color space, while xvYCC expands the available range (limits) to allow the display of colors that meet and exceed what human eyes can recognize.
Ο συγγραφέας αυτού του αποσπάσματος τελεί υπό σύγχιση.

Το ανάποδο είναι το ορθόν.

Reaction score
0
Χρόνια Πολλά!
Στα div-X η ποιότητα της εικόνας πως είναι; Κάνει upscale;
Μήπως γίνεται να δούμε καμια φωτογραφιά με τους νέους υπότιτλους;

Reaction score
0
παέδες χρόνια πολλά σε όλους. Έκανα αναβάθμιση αλλά μου κρύβει τους μισούς υπότιτλους στο κάτω μέρος της οθόνης. Πως μπορώ να τους ανεβάσω παραπάνω μία γραμμή; Παίζουν σε tv SONY 32" CRT WIDE

Reaction score
0
παέδες χρόνια πολλά σε όλους. Έκανα αναβάθμιση αλλά μου κρύβει τους μισούς υπότιτλους στο κάτω μέρος της οθόνης. Πως μπορώ να τους ανεβάσω παραπάνω μία γραμμή; Παίζουν σε tv SONY 32" CRT WIDE
Mήπως έχεις ρυθμίσει σε κάποιο zoom mode την τηλεόραση? Βάλε τη σε απλό 16:9 ή just scan.

Reaction score
0
Δε μπορεις απο το WD. Αν σου κρυβει τους υποτιτλους πρεπει να ρυθμισεις την TV σου (κατι σε zoom πρεπει να εχεις επιλεξει)...

Reaction score
0
Ήταν θέμα zoom σωστά το είπατε. Είδες τι κάνουν τα Χριστούγεννα και o Jack Daniels!!! Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά!

Reaction score
0
ΤΟ video με τις αλπεις παίζει τέλεια
Η εικόνα παίζει τέλεια.
Όμως ο ήχος (DTS) που περνάει μέσα από ενισχυτή παίζει με διακοπές. Δεν θυμάμαι αν πριν την αναβάθμιση ο ήχος έπαιζε κανονικά...

Reaction score
0
Χρόνια Πολλά σε όλους με Υγεία
Τα αρχεία AVI τα παίζει κανονικά. Κανένα πλέον πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω στους ελληνικούς υπότιτλους.
Οσον αφορά στα MKV παρατήρησα τα εξής : Τα 2 αρχεία του 1ου post τα παίζει κανονικά (το IMAX The Alps με μικροδιακοπές στον ήχο). Αν και προσπάθησα να παίξω άλλα αρχεία mkv (κατέβασα 4-5 διαφορετικά, μόνο 1 part από το καθένα για δοκιμή) δεν τα κατάφερα. Κάνω κάτι λάθος ή τελικά δεν τα παίζει όλα; Το συνδέω στην τηλεόραση (Samsung) μέσω HDMI. Δεν βγάζει εικόνα και ήχο αλλά εμφανίζει τους υπότιτλους (srt). Ηχο έχω μόνο αν συνδέσω την οπτική σε home cimema. Σημειώστε ότι δεν είμαι και πολύ σχετικός.

Reaction score
0
Ήταν θέμα zoom σωστά το είπατε. Είδες τι κάνουν τα Χριστούγεννα και o Jack Daniels!!! Σας ευχαριστώ και καλή χρονιά!
Επισης!

Υπαρχει μια επιλογη για τα .MKV για το aspect ratio που μπορει να σου φανει χρησιμη, επειδη εχεις σχετικα μικρη TV και ετσι η απωλεια ποιοτητας δε θα ειναι σημαντικη:

1. Κατεβαζεις και εγκαθιστας το Μatroska Shell Extension 2.8
http://www.matroska.org/downloads/shellextension/

2. Κανεις δεξι κλικ στο αρχειο mkv που θες, επιλεγεις ιδιοτητες --> Matroska Info --> Change
Σημειωνεις καπου τις τιμες Width και Height για να μπορεις να επαναφερεις το αρχικο aspect ratio αν θελησεις και στη συνεχεια βαζεις Width=16 και Height=9 και πατας ΟΚ.

Ετσι πλεον εχεις και Full screen εικονα και υποτιτλους μεσα στην εικονα και οχι εξω απο αυτη οπως οταν κανεις zoom στην TV. Για μεγαλες οθονες το αποτελεσμα δε θα ειναι και τοσο καλο, αλλα πολυ καλυτερο απο το zoom που εχει το WD TV, και ισως σε καποιους η αλλαγη aspect ratio να τους ενοχλει...

Reaction score
1
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Σημερα το αγορασα και μολις τελειωσα και εγω τις δοκιμες με το νεο firmware.

Η αναβαθμιση εγινε απροβληματιστα με ενα usb flash και μεχρι τα 720 που σηκωνει η samsung μου ειναι ολα οκ.

Αυριο θα δοκιμασω και τον ηχο μεσω του Onkyo μου να δω και εκει τι ψαρια πιανει το μηχανακι.....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Σημερα το αγορασα και μολις τελειωσα και εγω τις δοκιμες με το νεο firmware.

Η αναβαθμιση εγινε απροβληματιστα με ενα usb flash και μεχρι τα 720 που σηκωνει η samsung μου ειναι ολα οκ.

Αυριο θα δοκιμασω και τον ηχο μεσω του Onkyo μου να δω και εκει τι ψαρια πιανει το μηχανακι.....
pos to ekanes file? prin apo ligo to pira kai den moy emfanizei tin epilogi tis anavathmisis sto settings leipei to eikonidio ase poy sinexos kolaei to menoy soste me paidia !! (sorry gia ta greeklish alla einai en to leitoyrgeiko kai den exo katevasei tin glosa akoma)

Reaction score
0
Νομίζω ότι τώρα πλέoν μπορεί να είναι μια πολύ καλή αγορά το εν λόγο μηχάνημα....

Καλή χρόνια σε όλους με υγεία....

Reaction score
0
Έχει ξαναγραφτεί: βάζεις τα δύο αρχεία στο flash (μόνα τους - όχι μέσα σε folder) και από εκεί τα βλέπει το μηχάνημα μόνο του Δες και εδώ: http://www.wdc.com/en/products/wdtv/index.asp?wdc_lang=en
euxaristo poli.pou na min diavaza apo tin arxi to thread! pantos kai emena stin philips 47 9632 pou exo ,mou kanei spasimata sta 24p.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo