Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Χρόνια Πολλά σε όλους.
Δυο σύντομες ερωτήσεις :

1. Πρέπει να περάσω και τa 2 firmware ή κατευθείαν μόνο το δεύτερο - νεότερο (που μπορεί να εμπεριέχει και το πρώτο?)

2. Παρήγγειλα τον
1TB USB SEAGATE FreeAgent 32MB ST310005FDD2E1-RK.
(Ελπίζω να βγει καλός) Πρέπει να τον κάνω format πριν περάσω τα αρχεία ?
1. Χωρίς να είμαι σίγουρος το δευτερο θα πρέπει να περιέχει το πρώτο μέσα... αλλά εγω, για σιγουριά, θα τα έβαζα και τα δύο.

2. Ο δίσκος, συνήθως, είναι φορμαρισμένος και έτοιμος.

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

απλά πρόσεξε να τον φορμάρεις σε σύστημα ntfs.
Σωστός! Για να μπορείς να του γράψεις αρχεία μεγαλύτερα από 4GB. Αν και λογικά NTFS θα σου προτείνουν τα windows.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

καλησπερα και χιλια συγνωμη εαν φανω χαζος και κουραστικος.εγκατεστησα το καινουργιο firmware και θελω απλα μια διευκρινιση.τωρα βλεοει και ξεχωριστους υποτιτλους που ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια? βλεπει srt η utf-8? και το σημαντικοτερο πρεπει να τους ενσωματωσω? ευχαριστς εκ των πρωτερων παιδια

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

καλησπερα και χιλια συγνωμη εαν φανω χαζος και κουραστικος.εγκατεστησα το καινουργιο firmware και θελω απλα μια διευκρινιση.τωρα βλεοει και ξεχωριστους υποτιτλους που ειναι στον ιδιο φακελο με την ταινια? βλεπει srt η utf-8? και το σημαντικοτερο πρεπει να τους ενσωματωσω? ευχαριστς εκ των πρωτερων παιδια
Τωρα το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να μετονομασεις το srt έτσι ώστε να έχει το ιδιο όνομα με το βιντεο. Τιποτε άλλο. δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα utf, ansi κλπ κλπ... αλλα θα πρέπει να βάλεις το Greek ISO στα settings του μηχανήματος. Δυστυχώς δεν θυμάμαι απ'εξω να σου πω που ακριβώς βρίσκεται αυτό.

PGM

Reaction score
0
Ισως και βλακωδης ερωτηση :

αν δεν υπαρχει ενισχυτης για το dts , τι λυση υπαρχει για εμας ? Περα απο το να κανεις to dts se ac3 me software ....

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Λογικά μελλοντικά θα βγει κάποιο firmware update που θα υποστηρίζει και dts ήχο όπως είχε γίνει και στο πρώτο popcornhour που στην αρχή δεν υποστήριζε dts ήχο και τώρα υποστηρίζει μια χαρά.

Reaction score
0
σαν άσχετος πανω στο θέμα, να ρωτήσω κάτι ?
Υπαρχει αλλος λογος περαν της τιμής για να προτιμήσω αυτην την συσκευή από ένα PS3?

Reaction score
3

Δεν νομίζω...

σαν άσχετος πανω στο θέμα, να ρωτήσω κάτι ?
Υπαρχει αλλος λογος περαν της τιμής για να προτιμήσω αυτην την συσκευή από ένα PS3?
Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις αυτή τη συσκευή και για παιχνίδια το xbox360 καθότι είναι καλύτερο από το ps3 σχεδόν σε όλα(Πέρα του ότι παίζει blu-ray discs που είναι σχεδόν άχρηστο καθότι στην Ελλάδα ακόμα δεν έχουμε την τρομερή πληθώρα από blu-ray movies)

Reaction score
3

Με την ίδια λογική τότε φίλε μου μπορούμε πολύ απλά να μετατρέψουμε με ένα πρόγραμμα σαν αυτό οποιοδήποτε τύπο βίντεο σε hight definition wmv video file και όχι μόνο.

Άρα με αυτή τη λογική και το 360 παίζει άνετα high definition ταινίες άρα...
Το θέμα δεν είναι να μετατρέπουμε το κάθε βίντεο στην μορφή που υποστηρίζει είτε το ps3 είτε το 360 αλλά να παίζουν αυτούσια τα αρχεία mkv ΧΩΡΙΣ απολύτως καμία μετατροπή σε άλλο τύπο βίντεο.

Αν ακολουθούσαμε όλοι αυτή τη λογική τότε ΔΕΝ θα χρειαζόμασταν καν αυτή τη συσκευή "western digital tv hd media player" αφού θα μετατρέπαμαι κάθε βίντεο σε ότι τύπο βίντεο θέλαμε και θα το βλέπαμε σε μια οποιαδηποτε συσκευή.

Reaction score
0
οποιαδήποτε μετατροπή γίνεται από έναν τύπο σε άλλο εχει και τις αναλογες απώλειες.

Δεν με ενδιαφερει το θέμα αυτό όμως. Απλά απαντησα στο ποστ του toxoti με ένα ποστ που βρήκα.

όσο για το εξμποξ που μου προτείνεις αλλά και αναφέρεις...δεν θέλω να παρω παλιά κονσόλα με dvd...στην Ελλάδα το B-R μπορεί να μην υπάρχει, αλλά εγώ έχω ήδη 15-20 ταινίες αγορασμένες απο το εξωτερικό, συνεπώς δεν με ενδιαφέρει το θέμα "υπαρχει στην Ελλάδα" ή όχι...

ευχαριστώ

Reaction score
3

Themata Αυτό που λες δεν είναι απολύτως σωστό ούτε απαραίτητο.
Μπορείς να κάνεις μετατροπή από τον ένα τύπο στον άλλο ΧΩΡΙΣ να χάσεις απολύτως καθόλου από την ποιότητα του αρχικού βίντεο.

Το λινκ με το συγκριτικό το είδες?

Μήπως θέλεις να σου παραθέσω λινκς με το πόσο καλά πάει το ps3 σε πωλήσεις(Hardware & software) ώστε να δεις ποια κονσόλα έχει τα περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια.
Άλλα απ' ότι βλέπω έχεις είδη κατασταλάξει στο ότι θέλεις ps3 ενώ μπορείς με πολύ λιγότερα λεφτά να έχεις μια αρκετά καλή κονσόλα και blu-ray player deck(Πολύ ανώτερο από αυτό που έχει το ps3.

Αλλά αφού έχεις αποφασίσει δεν θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη κάτσε και δώσε τα 350 - 450 ευρώ(Άλλωστε δικά σου λεφτά είναι) για να παίζεις παιχνίδια μια στο τόσο και να γεμίζει σκόνη(Όπως και πολλών φίλων μου σε σημείο που σκέφτονται να την πουλήσουν και να αγοράσουν 360 γιατί βλέπουν το δικό μου και έχουν ζηλέψει τα τόσα καλά παιχνίδια που παίζω κατά καιρούς) η κονσόλα σου.

Reaction score
0
Χαμός με το μηχανάκι! Εκτός στοκ και το e-shop! Αναφέρει παράδοση σε 2-3 εργάσιμες και κανένα κατάστημα του δεν έχει ετοιμοπαράδοτα. Τα ίδια και στο plus4u. Στο δε e-shop, στις αξιολογήσεις χρηστών, από περίπου 10 κριτικές με μέσο όρο το 5 πριν ένα μήνα, πήγαμε στις 96 με μέσο όρο 9! Τα είχαμε πει με ορισμένους φίλους που βιάστηκαν να το αποκηρύξουν αρχικά. Τα πάντα είναι θέμα firmware αφού το ολοκληρωμένο που φοράει έχει την δύναμη που χρειάζεται. Και σιγά-σιγά και τα release groups φαίνεται να ακολουθούν τους κανόνες και να είναι διαβασμένα, αφού τα όποια προβλήματα τις περισσότερες φορές οφειλόταν σε λάθος κωδικοποιήσεις και όχι σε αδυναμία υλικού. Απορώ βέβαια πως δεν έχουν ζητήσει ακόμα τα στούντιο του Χόλιγουντ χαράτσι για διαφυγόντα κέρδη όπως γίνεται με τα αντιγραφικά και τα άδεια δισκάκια...

Reaction score
0

Themata Αυτό που λες δεν είναι απολύτως σωστό ούτε απαραίτητο.
Μπορείς να κάνεις μετατροπή από τον ένα τύπο στον άλλο ΧΩΡΙΣ να χάσεις απολύτως καθόλου από την ποιότητα του αρχικού βίντεο.

Το λινκ με το συγκριτικό το είδες?

Μήπως θέλεις να σου παραθέσω λινκς με το πόσο καλά πάει το ps3 σε πωλήσεις(Hardware & software) ώστε να δεις ποια κονσόλα έχει τα περισσότερα και καλύτερα παιχνίδια.
Άλλα απ' ότι βλέπω έχεις είδη κατασταλάξει στο ότι θέλεις ps3 ενώ μπορείς με πολύ λιγότερα λεφτά να έχεις μια αρκετά καλή κονσόλα και blu-ray player deck(Πολύ ανώτερο από αυτό που έχει το ps3.

Αλλά αφού έχεις αποφασίσει δεν θα κάτσω να σου αλλάξω γνώμη κάτσε και δώσε τα 350 - 450 ευρώ(Άλλωστε δικά σου λεφτά είναι) για να παίζεις παιχνίδια μια στο τόσο και να γεμίζει σκόνη(Όπως και πολλών φίλων μου σε σημείο που σκέφτονται να την πουλήσουν και να αγοράσουν 360 γιατί βλέπουν το δικό μου και έχουν ζηλέψει τα τόσα καλά παιχνίδια που παίζω κατά καιρούς) η κονσόλα σου.
Και η McLaren είναι πολύ καλύτερη από την Ferarri αλλά αυτό μάλλον δεν αφορά το thread. Ας το κρατήσουμε καθαρό.

Reaction score
19
Το θέμα μας να θυμήσω ότι είναι το WD TV HD.

Για τις κονσόλες τα έχουμε χιλιοπει και ο καθένας μπορεί να αγοράζει αυτό που τον ικανοποιεί και πρέπει αυτονόητα να είναι σεβαστό από όλους. Αν θέλει κάποιος να κουβεντιάσει για τις κονσόλες μπορεί να ανοίξει ένα thread στην αντίστοιχη κατηγορία.

Reaction score
0

Αγόρασα και εγώ το συγκεκριμένο προϊόν και είμαι διπλά ευχαριστημένος τόσο για τις αποδόσεις του όσο για το ότι πρώτη φορά κατάφερα να έχω τέτοια ποιότητα στον προβολέα Panasonic 200 (μέχρι πριν την αγορά του η πηγή μου ήταν μόνο ένα DVD player).

Είναι άψογο και σε πολύ καλή τιμή!!!

Reaction score
0
μια ερώτηση αρχεία iso π.χ bluray disc iso η dvd iso τα παίζει ?

κατά τα άλλα το μηχανάκι ειναι σούπερ κάθομαι επιτέλους στον καναπέ να χαρώ τις ταινίες που με τόσο κόπο ..κατέβασα από τα τορενταδικα..
καλή χρονιά ..

Reaction score
0
Η αναπαραγωγη .mkv αρχειων στις κονσολες, τοσο στο PS3 οσο και στο 360 ειναι αυτη τη στιγμη προβληματικη, τοσο σε απευθειας παιξιμο οσο και σε streaming. Αυτα τα μηχανακια εχουν δυνατοτητες πολυ μεγαλυτερες απο τα HD player και μπορουν ανετα να τα αντικαταστησουν, αλλα δε φαινεται πως θα γινει κατι τετοιο (μην ξεχναμε πως η Sony εχει και κινηματογραφικη εταιρεια). Παντως αν καποιος θελει μονο Bluray player, υπαρχουν φτηνοτερες λυσεις απο το PS3 αυτη τη στιγμη γυρω στα 200 ευρω...

@dzogas το αρχειο αυτο ξεφευγει απο τις δυνατοτητες του WD αυτη τη στιγμη και εχει πολυ τραβηγμενο απο τα μαλλια encoding(10 reference frames ειναι αρκετα σπανια να δεις) - δες και τα ορια παραπανω, μεχρι 8 σηκωνει το WD σε αυτη την αναλυση 1920x800...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos