PS3 Media Server

Reaction score
0
Εσπασε ο περιορισμος της SONY που δεν επαιζε mkv sto ps3.
Οχι πως δεν υπηρχαν και πριν αλλες λυσεις ,βλεπε Tversity,αλλα ειχαν καποιους περιορισμους κυριως στον ηχο.
Τωρα με αυτο το προγραμμα που δεν θελει και εγκατασταση καθολου γινονται ολα πανευκολα.
Παιζουν τελεια ,και με εξωτερικους ελληνικους υποτιτλους,και με 6καναλο ηχοmkv 1080p και παιζει τελεια στο Ps3.
Εβαλα διαφορα mkv ,ενα 1080p, παιζουνε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι αλλο θελουμε?

ΜΙΚΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.
Τρεχουμε το pms.exe.
Δεν χρειαζεται επισης να του πουμε τι φακελους να βλεπει καθε φορα,απλως βλεπει τα παντα που ειναι συνδεδεμενα στον υπολογιστη μας.
Στα general configuration/network settings απλως βαζουμε την ip του υπολογιστη μας,παταμε save και restart το προγραμμα.τοσο απλο!!!!!!!!!
http://rapidshare.com/files/175388245/pms-win32-1.00.rar

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: PS3 Media Server

Παίζει mkv απο εξωτερικό δίσκο USB? ή απο stick?

Reaction score
164
Nαι, δεν υπάρχει λόγος να μην παίζει!
Μέχρι και από εξωτερικό δίσκο σε άλλον υπολογιστή στο δίκτυο έπαιξε.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: PS3 Media Server

Παίζει mkv απο εξωτερικό δίσκο USB? ή απο stick?
Οχι.
Ολα αυτα που λεμε γινονται μεσω δικτυου,γιατι το transocde το κανει ο υπολογιστης,και το δινει ταυτοχρονα στο ps3!!!!!!!!

Reaction score
164
Κάτσε γιατί τα μπερδέψαμε:
Από σκληρό ή stick πάνω στο PS3 δεν παίζει, μιας και δεν υπάρχει τρόπος να δει τα αρχεία το PC.
Από εξωτερικούς δίσκους πάνω στο PC, δεν υπάρχει πρόβλημα.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: PS3 Media Server

Οχι.
Ολα αυτα που λεμε γινονται μεσω δικτυου,γιατι το transocde το κανει ο υπολογιστης,και το δινει ταυτοχρονα στο ps3!!!!!!!!
Ευχαριστώ!!

Reaction score
0
Χρόνια πολλά παιδιά..Θα ήθελα λιγη βοήθεια.. Προσπαθώ να φτιάξω δίκτυο μεταξύ PS3 και Laptop Vaio για να στείλω στην TV ταινιάκια απο το laptop. Η σύνδεση είναι ενσύρματη με HUB. Έκανα τα βήματα που έχει ο οδηγός του PMS, έβαλα την ip του laptop στην καρτέλα general configuration, έβαλα ip με ίδια ομάδα στο PS3, έβγαλα εντελώς το firewall, αλλά όταν κάνω search for media servers στο PS3 δεν βρίσκει τίποτα.. Το ίδιο συμβαίνει και στο περιβάλλον του JavaPS3MediaServer.. (PS3 has not been found).
Ίδιο πρόβλημα είχα και με το TVersity. Δεν βλέπονται..τι μπορω να κάνω?

Reaction score
4
Δηλ με ενα ethernet σε crossover?
Αν καταλαβαινω καλα εχεις modem με μια θεση οπου καταληγει σε hub?
Σε καμια περιπτωση δεν χρειαζεσαι καλωδιο cross παντως.

Reaction score
0
Εκανα οτι μου είπες και δούλεψε αμέσως.. με το hub (δεν εχω modem) όταν το συνδέω δεν δουλεύει.. μεταξύ τους όμως με ενα απλό καλώδιο ethernet.. μπαμ τα βλέπει όλα.. και τους υπότιτλους και τα πάντα..
Πολύ καλό :)))

Reaction score
0
Καλημερα σε ολους!!

Το δοκιμασα χτες. Το PC μου ειναι αρκετα καινουργιο, τετραπηρυνο, με 4GB RAM, αρα με πολυ καλες προδιαγραφες. Κι ομως παιζουν τα αρχεια - ακομα και τα 720p - με πολλα κολληματα/σπασιματα. Μπορει κανεις να μας πει τις ρυθμισεις για audio/video? Συμφωνα με το Readme του ιδιου του προγραμματος εγκαθιστας και τα Avisynth/FFDshow με τα οποια συνεργαζεται, αλλα και παλι δεν ειδα καμμια διαφορα.

Help pleaaaaaaseeeeee!!!

Reaction score
0
Το δοκιμασα και αυτο αλλα τα ιδια...
Πιστευω οτι κατι γινεται με τις ρυθμισεις των codec που τρεχουν στο background.

Reaction score
0
Απο τις ρυθμίσεις του προγράμματος εγώ δεν άλλαξα κάτι.. είναι όλα default.. αυτό όμως που έκανα ήταν πως εγκατέστησα το Tversity αρχικά από εδώ (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=43046), το οποίο μου πέρασε και το ffdshow και μετά απο 2 μέρες όταν διάβασα για το PSM στο forum, απεγκατέστησα το Tversity και έτρεξα το PSM. Όλα τρέχουν ρολόι, ακόμα και στο FFWx10 το τρέχει κανονικά.
το μόνο που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί μου εμφανίζει το παρακάτω ενώ δουλέυουν όλα καλά..

http://www.postimage.org/image.php?v=gx2rdwdi
http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2jpK6i

Reaction score
0
Λες να ειναι θεμα δικτυου? Εχω 100αρι. Αλλα και παλι δε νομιζω...

Λοιπον σκεφτομαι να τα απεγκαταστησω ολα, και το κανω οπως εσυ με το Tversity. Ισως κανει εγκατασταση με καλυτερες ρυθμισεις.

Επανερχομαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67