Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Παράδειγμα:
tainia.avi
tainia.srt

και θα σου παίξει.
kai pali xilia sygmwmi.to ekana ayto kai pali den poianei.onomasa to epeisodio kit.avi kai kit.srt kai tipota.ean mporeis na me voi8eisis kapws.to exw idi sto greek iso,kai par'ola ayta tipota leei no subtitle

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

99 ευρώ στο Media Markt Αργυρούπολης.

πηρα τηλ σε φαληρο και αργυρουπολη και εχει εξαντληθει

γενικα πρεπει να εχει εξαντληθει απ'ολη τη χωρα και την παρασκευη μου ειπαν απο κοσμοντατα οτι αναμενουν νεα παραλαβη σε 10 μερες...

Reaction score
5
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

καλήμερα σε όλους έχω πρόβλημα με τον ήχο ο ενισχυτής μου είναι ο sony strdb930 dd και dts έχει.έχω συνδέσει το wdtv άλλα ήχο δεν έχω, μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει μήπως είναι παλιός και δεν υποστηρίζει τα καινούργια φόρμα του ήχου.ζητείτε απάντηση επείγοντος.

Reaction score
0
Σήμερα πειρα 2 για φίλους από το Media Market της Νικαιας
Μέχρι την Παρασκευή είχε στο MediaMarkt Μαρουσί κάποια κομμάτια, αλλά σε τιμή τσουχτερή, 119 ευρώ!!!

Πήρα, το μετάνιωσα (για την τιμή) και το επέστρεψα πριν το ανοίξω. Δεν γίνεται τα άλλα καταστήματα της αλύσιδας να το έχουν 20 ευρώ κάτω!!

Reaction score
0
Δυστυχώς εχει εξαφανιστεί από παντου σχεδόν και αν καπου υπάρχει φαντάζομαι οτι θα εχει ενα μικρό ή μεγάλο καπέλο στην τιμή..

Υπομονή παιδιά θα έρθουν και αλλα...

Reaction score
0

καλήμερα σε όλους έχω πρόβλημα με τον ήχο ο ενισχυτής μου είναι ο sony strdb930 dd και dts έχει.έχω συνδέσει το wdtv άλλα ήχο δεν έχω, μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει μήπως είναι παλιός και δεν υποστηρίζει τα καινούργια φόρμα του ήχου.ζητείτε απάντηση επείγοντος.
Έχεις ρυθμίσει την έχοδο του ήχου σε digital?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

kai pali xilia sygmwmi.to ekana ayto kai pali den poianei.onomasa to epeisodio kit.avi kai kit.srt kai tipota.ean mporeis na me voi8eisis kapws.to exw idi sto greek iso,kai par'ola ayta tipota leei no subtitle
Άνοιξε το srt με notepad και κοίτα αν έχει το παρακάτω format

1
00:00:10,290 --> 00:00:12,170
PREVIOUSLY ON 24

2
00:00:12,650 --> 00:00:13,549
Tanner.

Επίσης θα πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα tags μεσα απο το srt.

Αν συνεχίζεις και εχεις πρόβλημα πες μου.

Reaction score
52
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Άνοιξε το srt με notepad και κοίτα αν έχει το παρακάτω format

1
00:00:10,290 --> 00:00:12,170
PREVIOUSLY ON 24

2
00:00:12,650 --> 00:00:13,549
Tanner.

Επίσης θα πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα tags μεσα απο το srt.

Αν συνεχίζεις και εχεις πρόβλημα πες μου.

αν σου πω οτι μου φαινονται κινεζικα ολα αυτα θα με πιστεψεις?:116:μηπως να εισουν λιγο πιο διευκρινιστικος,γιατι κι εγω παλευω με τους ..λουποτιτλους τοσο καιρο και δεν..

Reaction score
5

Έχεις ρυθμίσει την έχοδο του ήχου σε digital?
εννοείται,η σύνδεση είναι με hdmi στην tv και οπτική ίνα στον ενισχυτή. ο οποίος υποστηρίζει dts άλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει της τις νέες μορφές γιατί κοντεύει την 10ετια ο ενισχυτής.

tlg

Reaction score
0
Μέχρι την Παρασκευή είχε στο MediaMarkt Μαρουσί κάποια κομμάτια, αλλά σε τιμή τσουχτερή, 119 ευρώ!!!

Πήρα, το μετάνιωσα (για την τιμή) και το επέστρεψα πριν το ανοίξω. Δεν γίνεται τα άλλα καταστήματα της αλύσιδας να το έχουν 20 ευρώ κάτω!!

Εγω το πηρα 99 ευρώ χθες απο το MM Ρεντη ..

Το συνδεσα στην τηλεοραση μου που εχει μονον DVI και στον ενισχυτη μου με οπτικη ινα , εβαλα και εναν 500αρι σκληρο 2,5" Lacie και μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις μου ειναι μονο ΘΕΤΙΚΕΣ !!

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά,

μήπως υπάρχει κάποια ενημέρωση για την αναμενόμενη ημερομηνία παραλαβής του εν λόγω μηχανήματος απο το eshop;

Ευχαριστώ.

Reaction score
7
Παιδιά καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να το πάρω. Τελικά λύθηκε το θέμα με τους ελληνικούς υπότιτλους με το τελευταίο firmware ή όχι? Παίζει κανονικά τους srt υπότιτλους των mkv αρχείων ή φαίνονται αλαμπουρνέζικα ακόμα και κομμένα?

Please ας μου πει κάποιος που το έχει για να ξέρω αν θα το πάρω ή όχι...:107:

Reaction score
0

Οι υπότιτλοι είναι μα χαρά. Παραμένουν κάποια προβληματάκια στην απεικόνιση κάποιων χαρακτήρων, αλλά γενικά δεν δημιουργούν πρόβλημα.

Reaction score
7
Ωραία ευχαριστώ. Ξέρουμε που υπάρχει ετοιμοπαράδοτο για να πάω να το πάρω? Πήρα στα κεντρικά Πλαισίου και μου είπαν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Το βρήκε κανείς κάπου?

Reaction score
0
k εγω κ που δεν πηρα τηλ.Δεν υπαρχει πουθενα
Μετα θελουν να πουλησουν λεει κ ο κοσμος δεν αγοραζει.......:121:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος