- Reaction score
- 0
99 ευρώ στο Media Markt Αργυρούπολης.Πόσο το έιχε το Media Markt?
99 ευρώ στο Media Markt Αργυρούπολης.Πόσο το έιχε το Media Markt?
kai pali xilia sygmwmi.to ekana ayto kai pali den poianei.onomasa to epeisodio kit.avi kai kit.srt kai tipota.ean mporeis na me voi8eisis kapws.to exw idi sto greek iso,kai par'ola ayta tipota leei no subtitleΠαράδειγμα:
tainia.avi
tainia.srt
και θα σου παίξει.
99 ευρώ στο Media Markt Αργυρούπολης.
Μέχρι την Παρασκευή είχε στο MediaMarkt Μαρουσί κάποια κομμάτια, αλλά σε τιμή τσουχτερή, 119 ευρώ!!!Σήμερα πειρα 2 για φίλους από το Media Market της Νικαιας
Έχεις ρυθμίσει την έχοδο του ήχου σε digital?καλήμερα σε όλους έχω πρόβλημα με τον ήχο ο ενισχυτής μου είναι ο sony strdb930 dd και dts έχει.έχω συνδέσει το wdtv άλλα ήχο δεν έχω, μπορεί να μου πει κάποιος που γνωρίζει μήπως είναι παλιός και δεν υποστηρίζει τα καινούργια φόρμα του ήχου.ζητείτε απάντηση επείγοντος.
Άνοιξε το srt με notepad και κοίτα αν έχει το παρακάτω formatkai pali xilia sygmwmi.to ekana ayto kai pali den poianei.onomasa to epeisodio kit.avi kai kit.srt kai tipota.ean mporeis na me voi8eisis kapws.to exw idi sto greek iso,kai par'ola ayta tipota leei no subtitle
Άνοιξε το srt με notepad και κοίτα αν έχει το παρακάτω format
1
00:00:10,290 --> 00:00:12,170
PREVIOUSLY ON 24
2
00:00:12,650 --> 00:00:13,549
Tanner.
Επίσης θα πρέπει να αφαιρέσεις όλα τα tags μεσα απο το srt.
Αν συνεχίζεις και εχεις πρόβλημα πες μου.
εννοείται,η σύνδεση είναι με hdmi στην tv και οπτική ίνα στον ενισχυτή. ο οποίος υποστηρίζει dts άλλα δεν ξέρω αν υποστηρίζει της τις νέες μορφές γιατί κοντεύει την 10ετια ο ενισχυτής.Έχεις ρυθμίσει την έχοδο του ήχου σε digital?
Μέχρι την Παρασκευή είχε στο MediaMarkt Μαρουσί κάποια κομμάτια, αλλά σε τιμή τσουχτερή, 119 ευρώ!!!
Πήρα, το μετάνιωσα (για την τιμή) και το επέστρεψα πριν το ανοίξω. Δεν γίνεται τα άλλα καταστήματα της αλύσιδας να το έχουν 20 ευρώ κάτω!!